EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #17 - Page 106

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

79.7k

Users

30

19.6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: olla

Ovo Anandino tuc-muc iz danasnjeg precap-a ce se dobro zavrsiti u svakom slucaju... danasnji precap je samo pocetak scene, tek je izvukao zeku iz dzepa i rekao joj ILY. Secate se sta smo sinoc gledale, ruka u ruci dok joj daje zekicu 😳 nakon toga, Anandin kez od uva do uva, i na kraju, Sh krece da je zagrli 😳😳😳

Svidja mi se tvoja realizacija,😉 mislis da ce mu reci da ga voli i onda je on zagrli jel tako?😳😳

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Kraj radnog vremena. Idem kuci a posle da ubijemo ovaj topic!!!😡😈
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Sto sudija?😕Zbog kartona?🤣

Da..🤣..a jesi'li vezbala sa Mahijem..mislim trenirala😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Odgledah epizodu na Pinku i ruku na srce nije se imalo sta ni gledati. Jedino vredno je Siv. ⭐️ Covek je ..ma sta reci...Ali neobrijan.!!!!.😳. Sve to i jos x5, ako me razumete!😉
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Svidja mi se tvoja realizacija,😉 mislis da ce mu reci da ga voli i onda je on zagrli jel tako?😳😳

Svi bismo voleli da bude tako 😳
Nisam sigurna sta ce se tacno desiti, zato sam i napisala da ce se dobro zavrsiti Anandino tuc-muc, znaci nesto pozitivno ce biti svakako 😉
Dora77 thumbnail

Da An "ubije" sve muve jednim udarcem 😆
A Ira je zakljucila po PT i po onom nesrecnom srcu od ruzinih latica na bracnom krevetu... sad joj je PT samo dolila ulje na vatru i produbila sumnje.
Inace, mene Ira mnogo ne sekira 😉 😃

Ni mene Ira ne sekira ali me pomalo nervira. A Sanchi 😡 Nesto razmisljam : ako su Anandi i Shiv
2 meseca u braku onda i Sanchi skoro isto toliko guta prasinu u Jaitsaru i nije isla u bioskop. Ako to nije za Ginisa...🤣

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: nn027

Odgledah epizodu na Pinku i ruku na srce nije se imalo sta ni gledati. Jedino vredno je Siv. ⭐️ Covek je ..ma sta reci...Ali neobrijan.!!!!.😳. Sve to i jos x5, ako me razumete!😉

Sestro slatka, 🤗 razumem te skroz!! 😆

I mnogo volim AnSh...😆
Cica thumbnail

Ovo Anandino tuc-muc iz danasnjeg precap-a ce se dobro zavrsiti u svakom slucaju... danasnji precap je samo pocetak scene, tek je izvukao zeku iz dzepa i rekao joj ILY. Secate se sta smo sinoc gledale, ruka u ruci dok joj daje zekicu 😳 nakon toga, Anandin kez od uva do uva, i na kraju, Sh krece da je zagrli 😳😳😳

PO svoj prilici sutra bi trebalo da gledamo to sto cekamo od kad je Siv usao u seriju. Toliko cekanje, nerviranje, nase mastanje ce se konacno isplatiti.