EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: adjuric

Koliko nas ima, sigurno nam taj oziljak ne bi promakao, ali malo teze da ona to istrazi bez pomoci.

Samo da vas obavestim da je glumac Sid imao operaciju noge nekoliko meseci pre ulaska u seriju..posto ga je noga jos uvek bolela sa velikom teskocom je snimio uvodnu scenu spasavanja ..tako da eto gde je oziljak i to stvarni..negde kod kolena valjda..
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Jedna valjana scena na Pinku Ostalo je bilo da povratis 🤢

VOLIM I JA TEBE ❤️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

DA na tu zabavu mislim..
Nado,to sto su isli zajedno i izlazili zajedno u Mumbaju i nije nesto toliko strasno,za razliku od ostalih delova Indije..imaju i slike sa plaze negde na netu..i na fejsu mislim..

Kad sam ti postavila pitanje prvenstveno mi je bio na umu sex pre braka. Mislim,racunam da je to normalno i da se podrazumeva ako sa deckom ides na vikende i letovanja. Sad to mi kod njih sve malo naopako i cudno. Eto zato sam ti postavila to pitanje😛
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

VOLIM I JA TEBE ❤️

"Lepe su narukvice" ... 😭 nju samo narukvice mogu da nasmese...
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Slazem se, Mahi bi im odmah predlozio da se odvezu negde motorom na piknik, pa da onda nasa An padne za slobodu negde u prirodi😆, ono kao zalazak sunca...I te fore😆 😆 😆😆
A nebi bilo lose da An padne napamet da napravi pregled i istrazivanje Sh oziljka 😉😳😆,mogli bi i nama da prikazu 😃paaa da i mi to strucno...pregledamo 😉🤣

Koliko nas ima, sigurno nam taj oziljak ne bi promakao, ali malo teze da ona to istrazi bez pomoci.

Samo da vas obavestim da je glumac Sid imao operaciju noge nekoliko meseci pre ulaska u seriju..posto ga je noga jos uvek bolela sa velikom teskocom je snimio uvodnu scenu spasavanja ..tako da eto gde je oziljak i to stvarni..negde kod kolena valjda..

Onda ce nam pokazati stvarni oziljak, usedece dosta posla sminkerima😕 a mozda su one mislile na oziljak na nekom drugom mestu...🤣

smeker thumbnail

A sta je rekla domacica gde je oziljak?😃
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Mora da je blizu prepona..na sredini glave..ovaj noge...uh zbunih se..😉

Mislim... ovaj... onaj jedini koji sam ja videla... je na bradi!😳
Ostale nam nisu prikazali!😭

Sad me kopka... 🤪 Dal... gde si ti ovo sve videla?🤣
smeker thumbnail
Tek sad sam uspela da se oporavim od svinjinog sranja,i babe😡 na neke scene sam menjala kanal znam da ce sve An da ispravi u sutrasnjoj epizodi ali sta cu ,danasnja epi na netu me iznervirala😡 i samo mi je jos svinja hvalio na pinku i da eksplodiram.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Ovo bi bilo super,👏👏👏, i za nih, a posebno za nas😆 😆 😆.

Iskreno ovako necem (pozitivnom) se i nadam. Ruzicasto volim te ruzicasto 🤓 !
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: olla

"Lepe su narukvice" ... 😭 nju samo narukvice mogu da nasmese...

Mislim da ce joj se najvise svideti Sh ''mindjuse''😆 o kojima se ovde, doduse dosta, govorilo
🤣 Steta sto to nema kod nas, zar ne, drage moje?😉