EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 77

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Ja se nesto sad tesim da ce CM, sad kad je saznala da nisu bili intimni, otici sa Sanchi bas da bi ih ostavila same, da se zblize... Ko zna, mozda i to dozivimo... ❓

Cula sam da je glumica koja glumi CM dobila angazman u jos jednoj seriji pa mozda zato uskoro odu njih dve. Ili jednostavno povecaju upotrebu dublera
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: olla

"Lepe su narukvice" ... 😭 nju samo narukvice mogu da nasmese...

Nju pored Shiva zanimaju nanogice.Zalosno 😭
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sladjo, ako mislis na one "mindjuse " o kojima je nekad pisala Lidoni, onda se razumemo 😉

Da na te,😆 ako se u njegovoj porodici pridrzavaju narodne tradicije i sprovode sve obicaje, do sada su ih sprovodili dosta, koliko se videlo, na svadbi i ostalo, bio bi onda red i taj da su ispostovali👏
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

E sad ga je bas uprskala😕 ne gine joj razgovor sa CM😕 a mozda moze strini da kaze da nije gledala u nogu nego u nesto drugo🤣🤣

Ma valjda je pogresila nogu,rekla desna a ono leva ..a fora bi bila da uopste nije na nozi vec kod prepona,pa da mu ona trazi da joj pokaze,da insistira, a on kad krene da skida pantalone,oci da joj ispadnu na federe 😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Da na te,😆 ako se u njegovoj porodici pridrzavaju narodne tradicije i sprovode sve obicaje, do sada su ih sprovodili dosta, koliko se videlo, na svadbi i ostalo, bio bi onda red i taj da su ispostovali👏

Sudija,pa ti nas bas odavno pratis 👏 👏 👏
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

VOLIM I JA TEBE ❤️

Ih,a ko ne ❤️
sladjana333 thumbnail

VOLIM I JA TEBE ❤️
"Lepe su narukvice" ... 😭 nju samo narukvice mogu da nasmese...

Nju pored Shiva zanimaju nanogice.Zalosno 😭

Ah, draga, one imaju poseban znacaj😉 Treba uvek da ih nosi i one zveckaju u ritmu❤️

olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Draga Olja, dobro dosla u ovo romanticarsko drustvance.😊 Potpuno se slazem sa tobom, divna mi je ta njena recenica, kao i to sto je on odmah u jutro obukao njen poklon a najvise mi se svidjaju osmesi koje su njih dvoje izmenili za doruckom.❤️ I sve dok ima takvih trenutaka u epizodi, moji su ruzicasti djozluci cvrsto na vrh nosa. I tu ce i ostati, jer sve ce biti OK, sigurna sam, sapnula mi jedna pticica😉

Sto se tice scenarista ove serije, nasih omrazenih CV-a, koliko su nam samo zivaca do sada poklopali, i covek bi pomislio da smo prokljuvile sve njihove stoseve i cake, ali djavola😡. opet nam dizu tlak i to onoliko😕. Posle je dovoljno samo 5 minuta AnSh romanse😳 i mi im sve oprostimo i kujemo ih u zvezde. Tako je to u ovom ruzicastom svetu, gde nas jos samo Bikicine slike mogu spasiti dok cekamo da CV-i dodju k pameti.😊

Hvala na dobrodoslici Loveansh 🤗 i hvala na prevodu stvarno si srce 😊 ma da, izgleda da smo sve mi, da bismo docekale jedan romantican divan AnSh trenutak, u stanju da pretrpimo visednevnu torturu 😡 😡 izgleda da smo mazohisti 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Cula sam da je glumica koja glumi CM dobila angazman u jos jednoj seriji pa mozda zato uskoro odu njih dve. Ili jednostavno povecaju upotrebu dublera

Neka joj je sa srecom ta nova serija..samo neka idu u taj Kesarbag,da nasi zaljubljeni mogu da se opuste na raznim mestima a ne da ih vidjamo samo pred spavanje ,i za doruckom..
smeker thumbnail

Da znas, ali toliko je bio ubedljiv da mu ja sa ove tacke gledista, i do sada vidjenog od strane Anandi, ladno ponesto i poverovala 😡😡 Shiv je bio sav jadan, a tek sutra ce dostici vrhunac bede i tuge, sva sreca pa je Anandi resila da ostavi proslost iza sebe pa nece posustati...samo kada bi i sada bila tako odlucna, vec bismo smisljali imena bliznakinjama..😉

Odlucnija je bila pre svadbe,i slobodnija😊 a sad mi je sva izgubljena😲 e ako treba CM da joj kaze da spava sa muzem ebem ti cudo,a sve ono sto je svinja ispricao tacno mi je bilo krivo nista on nije izmislio samo sto je to rekao na njegov nacin.😡😡 ali cekam sutrasnju i na netu i na pinku,inace me je ovo danas bas onako oneraspolozilo.😡