Ja se nesto sad tesim da ce CM, sad kad je saznala da nisu bili intimni, otici sa Sanchi bas da bi ih ostavila same, da se zblize... Ko zna, mozda i to dozivimo... ❓
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 6th Sep 2025 - WKV
GEETU vs MAIRA 5.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 06 Sep 2025 EDT
Maira Armaan Poddar
Alia is new global brand ambassador of Levis
Happy Ending Kumkum Bhagya
Priyanka actually deserved more from BW. Robbed twice!
CALL FROM CELL 6.6
23 years of Dil Hai Tumhaara
Saiyaara: a movie which will forever remind me of love
Are they planning to end YRKKH with this generation?
💕💜Somewhere Over the Rainbow #43 With Prats in our hearts 💜💕
Look Out Circular For Shilpa Shetty Raj Kundra
Baaghi 4 crashes on Saturday
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Ja se nesto sad tesim da ce CM, sad kad je saznala da nisu bili intimni, otici sa Sanchi bas da bi ih ostavila same, da se zblize... Ko zna, mozda i to dozivimo... ❓
Sladjo, ako mislis na one "mindjuse " o kojima je nekad pisala Lidoni, onda se razumemo 😉
E sad ga je bas uprskala😕 ne gine joj razgovor sa CM😕 a mozda moze strini da kaze da nije gledala u nogu nego u nesto drugo🤣🤣
Originally posted by: sladjana333
Da na te,😆 ako se u njegovoj porodici pridrzavaju narodne tradicije i sprovode sve obicaje, do sada su ih sprovodili dosta, koliko se videlo, na svadbi i ostalo, bio bi onda red i taj da su ispostovali👏
Originally posted by: loveansh
Draga Olja, dobro dosla u ovo romanticarsko drustvance.😊 Potpuno se slazem sa tobom, divna mi je ta njena recenica, kao i to sto je on odmah u jutro obukao njen poklon a najvise mi se svidjaju osmesi koje su njih dvoje izmenili za doruckom.❤️ I sve dok ima takvih trenutaka u epizodi, moji su ruzicasti djozluci cvrsto na vrh nosa. I tu ce i ostati, jer sve ce biti OK, sigurna sam, sapnula mi jedna pticica😉
Sto se tice scenarista ove serije, nasih omrazenih CV-a, koliko su nam samo zivaca do sada poklopali, i covek bi pomislio da smo prokljuvile sve njihove stoseve i cake, ali djavola😡. opet nam dizu tlak i to onoliko😕. Posle je dovoljno samo 5 minuta AnSh romanse😳 i mi im sve oprostimo i kujemo ih u zvezde. Tako je to u ovom ruzicastom svetu, gde nas jos samo Bikicine slike mogu spasiti dok cekamo da CV-i dodju k pameti.😊
Originally posted by: Serviana
Cula sam da je glumica koja glumi CM dobila angazman u jos jednoj seriji pa mozda zato uskoro odu njih dve. Ili jednostavno povecaju upotrebu dublera
Da znas, ali toliko je bio ubedljiv da mu ja sa ove tacke gledista, i do sada vidjenog od strane Anandi, ladno ponesto i poverovala 😡😡 Shiv je bio sav jadan, a tek sutra ce dostici vrhunac bede i tuge, sva sreca pa je Anandi resila da ostavi proslost iza sebe pa nece posustati...samo kada bi i sada bila tako odlucna, vec bismo smisljali imena bliznakinjama..😉