EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 74

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.8k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Bikiceee da vidimooo

🤗 🤗 🤗 🤗 🤗.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: olla

Daaa, da!!! Scene iz danasnje epizode su bas cakane 😳 sve dok se nije pojavila placljiva 🐷 ... Hocu moju Anandi... 😛 hocu i ja avion!!

Babin unuk 🐷. Majstor manipulacije. Posto znam da mu je to poslednje s...anje nisam se mnogo potresla. Sad samo cekam da ih Anandi isprasi onako strycno.😉.
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

A nebi bilo lose da An padne napamet da napravi pregled i istrazivanje Sh oziljka 😉😳😆,mogli bi i nama da prikazu 😃paaa da i mi to strucno...pregledamo 😉🤣

Koliko nas ima, sigurno nam taj oziljak ne bi promakao, ali malo teze da ona to istrazi bez pomoci.
nn027 thumbnail
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3421980

Mislim da ova varijanta razresenja aktuelnog slucaja "oziljak" nije losa. (Hvala google prevodiocu)😉
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: nn027

Gledam ovu epizodu na Pinku i uzivam. Ovom Sivu plavo stoji, ne sporim (sta njemu ne stoji)... ali u onoj crvenoj kosulji pa jos neobrijan, ma jednostavno neodoljiv 👍🏼!

Sh ima vise pidzama nego A sarija, a ni jednu night dres ( pidzama, spavacica, nocna haljina, bebi doll i tako redom)😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Nemam 😛kom na ovo neznam sta da mislim,Dal jel to mislis na ovu zabavu sto je bila juce😲

DA na tu zabavu mislim..
Nado,to sto su isli zajedno i izlazili zajedno u Mumbaju i nije nesto toliko strasno,za razliku od ostalih delova Indije..imaju i slike sa plaze negde na netu..i na fejsu mislim..
nn027 thumbnail

A nebi bilo lose da An padne napamet da napravi pregled i istrazivanje Sh oziljka 😉😳😆,mogli bi i nama da prikazu 😃paaa da i mi to strucno...pregledamo 😉🤣

Strucno i pomno, a zatim jedna duuuga i podrobna analiza sve sa konzilijumom i zapisnikom .
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Babin unuk 🐷. Majstor manipulacije. Posto znam da mu je to poslednje s...anje nisam se mnogo potresla. Sad samo cekam da ih Anandi isprasi onako strycno.😉.

Valjda ce to sutra da daju, a mozda bude i operacija ''koferce''. photo 01070931.gif
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Jedna valjana scena na Pinku Ostalo je bilo da povratis 🤢

sladjana333 thumbnail

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3421980

Mislim da ova varijanta razresenja aktuelnog slucaja "oziljak" nije losa. (Hvala google prevodiocu)😉

Ovo bi bilo super,👏👏👏, i za nih, a posebno za nas😆 😆 😆.