Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
MAIRA AGAYI 10.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
Navri and her eternal victimisation
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS
Originally posted by: alisa112
Mislim... ovaj... onaj jedini koji sam ja videla... je na bradi!😳Ostale nam nisu prikazali!😭Sad me kopka... 🤪 Dal... gde si ti ovo sve videla?🤣
Samo da vas obavestim da je glumac Sid imao operaciju noge nekoliko meseci pre ulaska u seriju..posto ga je noga jos uvek bolela sa velikom teskocom je snimio uvodnu scenu spasavanja ..tako da eto gde je oziljak i to stvarni..negde kod kolena valjda..
A sta je rekla domacica gde je oziljak?😃
Smaranje nema sta 😡 ... ali kako god okrenes, nisi ravnodusan i nastavljas da gledas... jedan dan ludis od srece, drugi dan od muke, pa tako sve naizmenicno... e ali meni se bas svidja ova An recenica "U pravu si, tvoj brat Shiv je stvarno najbolji" Onako mi je nekako, nacisto ruzicasta ❤️
Originally posted by: sladjana333
Mislim da ce joj se najvise svideti Sh ''mindjuse''😆 o kojima se ovde, doduse dosta, govorilo🤣 Steta sto to nema kod nas, zar ne, drage moje?😉
Eto, sada ce da je nateraju da na silu spava sa Sh..koji ce to horor film biti gledati njega kako uziva a nju kako slaze face uzasa 😭 😭 😭 Kakav glup scenario..nadam se da ce Shiv na vreme da shvati o cemu se radi i oslobodi je pritiska..
Na stopalu...
Tek sad sam uspela da se oporavim od svinjinog sranja,i babe😡 na neke scene sam menjala kanal znam da ce sve An da ispravi u sutrasnjoj epizodi ali sta cu ,danasnja epi na netu me iznervirala😡 i samo mi je jos svinja hvalio na pinku i da eksplodiram.