🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Originally posted by: sashka123
ma An pocinje definitivno da preteruje,pa daj brate malo samokontrole.ne mozes bas tako da ti bude brzi jezik od pameti,ok,ona znaci dozivljava onog kao najboljeg druga iz detinjstva pa joj eto tako spontano izlete uspomene kako ni onaj nije mogao da je nauci da pusta zmajeve,pa kad si se tad ugrizla za jezik,zasto sad opet?Hoce da se sprijatelji sa Saci,kupuje zbog nje navodno sarije a nabija joj na nos kako je onaj jako dobar,pa stvarno cuti malo jer kako god ga dozivljavas ipak si udata,malo manje spominji bivseg.A sadasnjem muzu mozes da se bacis u narucje kad ti je tesko a ne mozes da ga oslovljavas imenom,ma bzv.
Mislila sam pod B, a izvinjavam se ako sam vas zbunila ili iznevrirala nekoga.
Vraca se muz od doktora i pita ga zena:
Originally posted by: alisa112
Ta je Bikice, sunce! 👏👏 Obozavam te! 🤗U krevetu je... Valjda je pidzama... 🤣Bila je siva... 😉 Sad je bela! 😆 Dakle, nova je!😆Ako sta pazljivo pratim u epi... To je SH ⭐️!
Originally posted by: sladjana333
Zaboravih da vam kazem da gledam i Sulja, uglavnom za vikend se pojave epizode sa prevodom, ali sada nisam odolela da gledam direktno, mada ne znam sta pricaju, jer je ubijen Ibro, a za sve koji gledaju Velicanstveno stolece, radosna vest da se od sledece epizode vraca Belli beg😃, pa drage moje uzivajte u prirodnim lepotama ovog sveta, ako ne mozete do Indije i⭐️, ovo vam je blize😆
Vraca se muz od doktora i pita ga zena:
Sta je bilo?? Sta ti je?? 😕Ma,cuti zeno,pomijesali mi se organi!!Kako bolan?? 😲Otisla mi jetra u k...c!!! 😆😆