EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 24

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
ma An pocinje definitivno da preteruje,pa daj brate malo samokontrole.ne mozes bas tako da ti bude brzi jezik od pameti,ok,ona znaci dozivljava onog kao najboljeg druga iz detinjstva pa joj eto tako spontano izlete uspomene kako ni onaj nije mogao da je nauci da pusta zmajeve,pa kad si se tad ugrizla za jezik,zasto sad opet?Hoce da se sprijatelji sa Saci,kupuje zbog nje navodno sarije a nabija joj na nos kako je onaj jako dobar,pa stvarno cuti malo jer kako god ga dozivljavas ipak si udata,malo manje spominji bivseg.A sadasnjem muzu mozes da se bacis u narucje kad ti je tesko a ne mozes da ga oslovljavas imenom,ma bzv.
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
ma An pocinje definitivno da preteruje,pa daj brate malo samokontrole.ne mozes bas tako da ti bude brzi jezik od pameti,ok,ona znaci dozivljava onog kao najboljeg druga iz detinjstva pa joj eto tako spontano izlete uspomene kako ni onaj nije mogao da je nauci da pusta zmajeve,pa kad si se tad ugrizla za jezik,zasto sad opet?Hoce da se sprijatelji sa Saci,kupuje zbog nje navodno sarije a nabija joj na nos kako je onaj jako dobar,pa stvarno cuti malo jer kako god ga dozivljavas ipak si udata,malo manje spominji bivseg.A sadasnjem muzu mozes da se bacis u narucje kad ti je tesko a ne mozes da ga oslovljavas imenom,ma bzv
[/QUOTE
Ma, more sta smo preziveli i kakva razvlacenja😡 ovo je jos i dobro,😃bar se nadamo lepim AnSh scenama,👏 kao da ste zaboravili jedno 500 epizoda njenog plakanja😭

Ona ce i dalje njega oslovljavati u javnosi ovako dok ne dobiju dete, a onda ime deteta-bapu, jer tako su radili i drugi likovi, verovatno im je takoav obicaj, a to sto ga nije pocela oslovljavati po imenu kad su sami, pa pocece, kad se desi sta se ima desiti👏, a to ce nam biti pokazatelj da je bilo sta je trebalo da bude, jer nam nece mnogo ni prikazati🤢😡
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: sashka123

ma An pocinje definitivno da preteruje,pa daj brate malo samokontrole.ne mozes bas tako da ti bude brzi jezik od pameti,ok,ona znaci dozivljava onog kao najboljeg druga iz detinjstva pa joj eto tako spontano izlete uspomene kako ni onaj nije mogao da je nauci da pusta zmajeve,pa kad si se tad ugrizla za jezik,zasto sad opet?Hoce da se sprijatelji sa Saci,kupuje zbog nje navodno sarije a nabija joj na nos kako je onaj jako dobar,pa stvarno cuti malo jer kako god ga dozivljavas ipak si udata,malo manje spominji bivseg.A sadasnjem muzu mozes da se bacis u narucje kad ti je tesko a ne mozes da ga oslovljavas imenom,ma bzv.

An je samo dala do znanja samouvjerenoj PTSanchi da je 🐷 ozbiljan protivnik u pustanju zmajeva😊.I nista strasno ni pretenciozno, i da bi Tikva mogla izgubiti opkladu😕 Ne shvatam zasto to toliko zamjerite An, njena primjedba je dobronamjerna😊
medena thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ja mislim da je pod B 👏 bravo za ideju bice interesantno

Mislila sam pod B, a izvinjavam se ako sam vas zbunila ili iznevrirala nekoga.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Devojke🤗...Alisa...da'li je to ta pizama...🤣
pizzz
Edited by Bikica - 12 years ago
alisa112 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Devojke🤗...Alisa...da'li je to ta pizama...🤣

pizzz

Ta je Bikice, sunce! 👏👏 Obozavam te! 🤗

U krevetu je... Valjda je pidzama... 🤣
Bila je siva... 😉 Sad je bela! 😆 Dakle, nova je!😆

Ako sta pazljivo pratim u epi... To je SH ⭐️!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Vraca se muz od doktora i pita ga zena:

Sta je bilo?? Sta ti je?? 😕
Ma,cuti zeno,pomijesali mi se organi!!
Kako bolan?? 😲
Otisla mi jetra u k...c!!! 😆😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Ta je Bikice, sunce! 👏👏 Obozavam te! 🤗

U krevetu je... Valjda je pidzama... 🤣
Bila je siva... 😉 Sad je bela! 😆 Dakle, nova je!😆

Ako sta pazljivo pratim u epi... To je SH ⭐️!

Alisa...🤗..gornji deo jeste...a...
.verovatno je i donji deo beli...nisam uspela...skinuti...videti...mislim...🤣
Edited by Bikica - 12 years ago
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Zaboravih da vam kazem da gledam i Sulja, uglavnom za vikend se pojave epizode sa prevodom, ali sada nisam odolela da gledam direktno, mada ne znam sta pricaju, jer je ubijen Ibro, a za sve koji gledaju Velicanstveno stolece, radosna vest da se od sledece epizode vraca Belli beg😃, pa drage moje uzivajte u prirodnim lepotama ovog sveta, ako ne mozete do Indije i
⭐️, ovo vam je blize😆

smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Vraca se muz od doktora i pita ga zena:

Sta je bilo?? Sta ti je?? 😕
Ma,cuti zeno,pomijesali mi se organi!!
Kako bolan?? 😲
Otisla mi jetra u k...c!!! 😆😆

🤣🤣🤣 dobar je