EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.3k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Biki ,dobra ti ova cokoladica,samo sam cula da goji ali cudno..ugojis se za 9 meseci naglo a posle smrsas..Neverovatno šŸ˜† šŸ˜† šŸ˜†

Joj...Dal...🤣🤣🤣...bas,,cudno...samo 9meseci🤣🤣🤣
Je' li da i nakraju dobijes veliku mislim...cokoladnu
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

E Kopice,ako ga ona nastavi pipkati,grliti,stipkati a on nastavi drzati ruke u dzepovima,morace uskoro da mu usiva i dzepove i to na vise mesta..šŸ˜†šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£

Ma usila bi mu ih nekako, to me ne brine, domacica je to šŸ˜†... nego me brine ono grickanje konca, to bi joj morao vec neko pokasti 😳 šŸ˜Ž
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Tina013

Ma usila bi mu ih nekako, to me ne brine, domacica je to šŸ˜†... nego me brine ono grickanje konca, to bi joj morao vec neko pokasti 😳 šŸ˜Ž

E da li je neko ocekivao od one nase svete Anandi da ce tako da gricne konac ,postoje makaze pa ono isto neznam kako se zove bas za paranje konaca a ona cap..😲...Ajde kazite? Ja iskreno nisam i jos ne mogu da se nacudim..prvo zagrljaj a posle ono priblizavanje usnama na njegove grudi..Jadan Shiv,ni njemu sigurno nista nije jasno,bas kao i meni..šŸ˜†šŸ˜†
Edited by Daltoni - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ansh go to Shanti Dhaam orphanage & say we brought blankets for the kids
A girl comes up & says I want blanket for the doctor bhaiya
Anandi says of course
Ansh follow her with Anandi holding the blanket
the girl says Doctor bhaiya & Jagiya treating a patient turns around & is face to face with Ansh they are shocked

Evo promo za sutra,slucajno su ga sreli.Znaci da Sh nije znao da je tu.Kad vidim 🐷 u kadru
smeker thumbnail
Mene zanima odkud ta njena iznenadna promena,samo da nije zahvalnost sto je rekao da ce da vrati🐷 kuci.A mozda nam se domacica zaljubila ko znašŸ˜†
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Biki ,dobra ti ova cokoladica,samo sam cula da goji ali cudno..ugojis se za 9 meseci naglo a posle smrsas..Neverovatno šŸ˜† šŸ˜† šŸ˜†

Istinito: Stala zena u visokom stadiju trudnoce na vagu,a muz je mjerucka i kaze:Ah,sta k...c moze napravit od zene!! 😲🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Istinito: Stala zena u visokom stadiju trudnoce na vagu,a muz je mjerucka i kaze:Ah,sta k...c moze napravit od zene!! 😲🤣

šŸ¤£šŸ¤£šŸ‘šŸ¼
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Kopice,ako nekada ostanem u drugom stanju,dolazim kod tebe u Svicu da se porodim.Zelim da me ti u tvom porodilistu primis a umesto anestezije da mi pricas viceve ,moze drugarice ? 🤣 🤣

MarijaDj thumbnail
Explorer Thumbnail
http://s2.postimage.org/wjtuk9tll/DSCN0629.jpg

http://s2.postimage.org/vk852b3tl/DSCN0630.jpg

http://s9.postimage.org/4cvm651fj/DSCN0631.jpg

Evo, ne znam da li je dobro postavljeno :)
smeker thumbnail
Bas me zanima sta ce reci🐷?Kad bi mogla sad da odgledam sutrasnju epizodušŸ˜† nesto se Sh smeska u pozadini,a posle je nervozan ko zna ,da nam ne presedne danasnje radovanješŸ˜•