EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.3k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Kopice,ako nekada ostanem u drugom stanju,dolazim kod tebe u Svicu da se porodim.Zelim da me ti u tvom porodilistu primis a umesto anestezije da mi pricas viceve ,moze drugarice ? 🤣 🤣

Draga Dal,nema problema 🤗ima bebica da izleti ko cep 😉😆😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
JOS...i ovo...
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ansh go to Shanti Dhaam orphanage & say we brought blankets for the kids
A girl comes up & says I want blanket for the doctor bhaiya
Anandi says of course
Ansh follow her with Anandi holding the blanket
the girl says Doctor bhaiya & Jagiya treating a patient turns around & is face to face with Ansh they are shocked

Evo promo za sutra,slucajno su ga sreli.Znaci da Sh nije znao da je tu.Kad vidim 🐷 u kadru

Zamisli Smekerice, vracaju se oni tako kolima iz tog sela i kola im se zaglave u blatu.Kisa pljusti i Shiv pokusava da ih pokrene iz blata..Anandi mu pomaze i oboje su mokri i blatnjavi. Rese da udju u kola i pozovu pomoc,ali nema signala, sta ce prljavi,mokri ,pada mrak 😲 Anandi ugleda cebe koje je ostalo od donacije sirotistu ,na zadnjem sedistu. Shiv predlaze da se sakriju u napustenu kolibu pored puta. Nalaze fenjer. Shiv drzi cebe,dok se Anandi skida ..fenjer ocrtava njeno telo..Shiv se preznojava. An se umotava u cebe..zatim ona drzi drugo cebe dok se on skida,Anandi moze da pokrije samo do stomaka,ostalo vidi..a vidi i senku...Cebe je i suvise malo da Shiv moze ceo da se obmota,pa se mota koliko moze..An ga gleda ,on nju gleda, svetiljka treperi i pocinje da se gasi.An se plasi od mraka i grli Shiva,kako od straha ,tako i od hladnoce...Ja se budim i shvatam da su mi noge u lavoru i da sam zaspala uz seriju 😆🤣
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

E da li je neko ocekivao od one nase svete Anandi da ce tako da gricne konac ,postoje makaze pa ono isto neznam kako se zove bas za paranje konaca a ona cap..😲...Ajde kazite? Ja iskreno nisam i jos ne mogu da se nacudim..prvo zagrljaj a posle ono priblizavanje usnama na njegove grudi..Jadan Shiv,ni njemu sigurno nista nije jasno,bas kao i meni..😆😆

Eee moja Dal, meni je sve jasno 😳
Nista, onda cemo ovako... Prvo cu ja Shivu sve da objasnim, lepo 😳. Pa on posle nek objasnjava tebi 🤣
Bambina thumbnail
auuu, presisala sam malo sa prethodnim quotovanjem 😳
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Ma nas dve bi se toliko smejale da bi stvarno izletela ..😆😆 E Kopice 🤗🤗
Bambina thumbnail

Zamisli Smekerice, vracaju se oni tako kolima iz tog sela i kola im se zaglave u blatu.Kisa pljusti i Shiv pokusava da ih pokrene iz blata..Anandi mu pomaze i oboje su mokri i blatnjavi. Rese da udju u kola i pozovu pomoc,ali nema signala, sta ce prljavi,mokri ,pada mrak 😲 Anandi ugleda cebe koje je ostalo od donacije sirotistu ,na zadnjem sedistu. Shiv predlaze da se sakriju u napustenu kolibu pored puta. Nalaze fenjer. Shiv drzi cebe,dok se Anandi skida ..fenjer ocrtava njeno telo..Shiv se preznojava. An se umotava u cebe..zatim ona drzi drugo cebe dok se on skida,Anandi moze da pokrije samo do stomaka,ostalo vidi..a vidi i senku...Cebe je i suvise malo da Shiv moze ceo da se obmota,pa se mota koliko moze..An ga gleda ,on nju gleda, svetiljka treperi i pocinje da se gasi.An se plasi od mraka i grli Shiva,kako od straha ,tako i od hladnoce...Ja se budim i shvatam da su mi noge u lavoru i da sam zaspala uz seriju 😆🤣

auuu kakvi bRezobrazluk sa tvoje strane 😆. Sad hoces da i ja nocas sanjam gluposti 😳😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

A ja cu posle ovog tvog pisanja da idem da spavam,i lepo da sanjam 😳bolje nego da smisljam nebuloze😕 lepo mi zvuci ovo sto si napisala😃 ja sve negativno, nije mi dobro ne zamerite😃😆 sad cu da popijem lekic i sve mi ravno🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Tina013

Eee moja Dal, meni je sve jasno 😳
Nista, onda cemo ovako... Prvo cu ja Shivu sve da objasnim, lepo 😳. Pa on posle nek objasnjava tebi 🤣

Ma jer tako, pametna si mi ti 🤣 a sta kazes na to da ti lepo uzmes knjigu i procitas objasnjenje ili odgledas neku seriju ili film, dok se ja sa Shivom objasnim tri cetiri puta..🤣🤣🤣
Bambina thumbnail

Originally posted by: kop93

e kopice da si malo blize, mislim koja bolnica blize 😆
Mi radimo dezurstva svake druge nedelje za bolnicu Rheinfelden... babice su mi omiljene kad me zovu u pola noci da je poslo nesto naopako i da mi salju krv da testam 😆
e nista mi nije mrskije nego kad me onako bunovnu zovu, najcesce ne znam ni gde se nalazim, a kamoli sta treba da radim 😆. A u 99% slucajeva, za dzabe sam ustajala 😆