Draga Dal,nema problema 🤗ima bebica da izleti ko cep 😉😆😆
Kopice,ako nekada ostanem u drugom stanju,dolazim kod tebe u Svicu da se porodim.Zelim da me ti u tvom porodilistu primis a umesto anestezije da mi pricas viceve ,moze drugarice ? 🤣 🤣
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Meri ragon main to aapka khoon hi nahi hai
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Jobless Poddars
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
24 years of Ajnabee
ENTRY INTO RESORT 22.9
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Kopice,ako nekada ostanem u drugom stanju,dolazim kod tebe u Svicu da se porodim.Zelim da me ti u tvom porodilistu primis a umesto anestezije da mi pricas viceve ,moze drugarice ? 🤣 🤣
Ansh go to Shanti Dhaam orphanage & say we brought blankets for the kids
A girl comes up & says I want blanket for the doctor bhaiya
Anandi says of course
Ansh follow her with Anandi holding the blanket
the girl says Doctor bhaiya & Jagiya treating a patient turns around & is face to face with Ansh they are shockedEvo promo za sutra,slucajno su ga sreli.Znaci da Sh nije znao da je tu.Kad vidim 🐷 u kadru
E da li je neko ocekivao od one nase svete Anandi da ce tako da gricne konac ,postoje makaze pa ono isto neznam kako se zove bas za paranje konaca a ona cap..😲...Ajde kazite? Ja iskreno nisam i jos ne mogu da se nacudim..prvo zagrljaj a posle ono priblizavanje usnama na njegove grudi..Jadan Shiv,ni njemu sigurno nista nije jasno,bas kao i meni..😆😆
Zamisli Smekerice, vracaju se oni tako kolima iz tog sela i kola im se zaglave u blatu.Kisa pljusti i Shiv pokusava da ih pokrene iz blata..Anandi mu pomaze i oboje su mokri i blatnjavi. Rese da udju u kola i pozovu pomoc,ali nema signala, sta ce prljavi,mokri ,pada mrak 😲 Anandi ugleda cebe koje je ostalo od donacije sirotistu ,na zadnjem sedistu. Shiv predlaze da se sakriju u napustenu kolibu pored puta. Nalaze fenjer. Shiv drzi cebe,dok se Anandi skida ..fenjer ocrtava njeno telo..Shiv se preznojava. An se umotava u cebe..zatim ona drzi drugo cebe dok se on skida,Anandi moze da pokrije samo do stomaka,ostalo vidi..a vidi i senku...Cebe je i suvise malo da Shiv moze ceo da se obmota,pa se mota koliko moze..An ga gleda ,on nju gleda, svetiljka treperi i pocinje da se gasi.An se plasi od mraka i grli Shiva,kako od straha ,tako i od hladnoce...Ja se budim i shvatam da su mi noge u lavoru i da sam zaspala uz seriju 😆🤣
Zamisli Smekerice, vracaju se oni tako kolima iz tog sela i kola im se zaglave u blatu.Kisa pljusti i Shiv pokusava da ih pokrene iz blata..Anandi mu pomaze i oboje su mokri i blatnjavi. Rese da udju u kola i pozovu pomoc,ali nema signala, sta ce prljavi,mokri ,pada mrak 😲 Anandi ugleda cebe koje je ostalo od donacije sirotistu ,na zadnjem sedistu. Shiv predlaze da se sakriju u napustenu kolibu pored puta. Nalaze fenjer. Shiv drzi cebe,dok se Anandi skida ..fenjer ocrtava njeno telo..Shiv se preznojava. An se umotava u cebe..zatim ona drzi drugo cebe dok se on skida,Anandi moze da pokrije samo do stomaka,ostalo vidi..a vidi i senku...Cebe je i suvise malo da Shiv moze ceo da se obmota,pa se mota koliko moze..An ga gleda ,on nju gleda, svetiljka treperi i pocinje da se gasi.An se plasi od mraka i grli Shiva,kako od straha ,tako i od hladnoce...Ja se budim i shvatam da su mi noge u lavoru i da sam zaspala uz seriju 😆🤣
Eee moja Dal, meni je sve jasno 😳Nista, onda cemo ovako... Prvo cu ja Shivu sve da objasnim, lepo 😳. Pa on posle nek objasnjava tebi 🤣