EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 59

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.3k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: loveansh

Dobro jutro devojke,

Prvo Bikice da ti kazem da si genije! Obozavam tvoje slikice👏 i od mene jedno veliko HVALA❤️
Da bi prezivele ovaj vikend treba se snaci pa vam evo link sa postom jedne forumasice cije postove obozavam , i reci i slike su joj fenomenalne.

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3398962

IF ima svoju 5cents a mi imamo nasu Bikicu❤️😊 da nam postavi koju vrucu slikicu😃

Lepo receno Loveansh, petica za poredjenje 👏 👏 👏
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Moram da vam otkrijem jednu tajnu. Da znate ja sam inace skroz normalna ☺️ Ali stavila sam sebi kao ring tone na mobilnom choudhary, ovu pesmu sto stalno pustaju za Ansh momente. Dk sam bila na poslu nazvala sam sebe 2 puta☺️ moj muz ne prestaje da me zeza, ali kaze jadan zna dobro koga je ozenio 🤣

Pa naravno da si normalna 😆

nego gde da ja skinem tu muzikicu 😳 ... ti si dobra samo si se dva puta nazvala 😆. A stavila bih je i da mi tako zvoni budilnik 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Tina013

Pa naravno da si normalna 😆

nego gde da ja skinem tu muzikicu 😳 ... ti si dobra samo si se dva puta nazvala 😆. A stavila bih je i da mi tako zvoni budilnik 🤣

Mozes preko you tuba, ako imas iphone kao ja ,treba ti programcic itunes ..za android ne znam,ali mozes da proguglas..Evo ti linka za pesmu:

http://youtu.be/t1SO63_zcfs

Ako neznas kako da skidas na komp,kazi da ti objasnim..

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Mozes preko you tuba, ako imas iphone kao ja ,treba ti programcic itunes ..za android ne znam,ali mozes da proguglas..Evo ti linka za pesmu:

http://youtu.be/t1SO63_zcfs

Ako neznas kako da skidas na komp,kazi da ti objasnim..

joooj ja nemam pojma kako da skinem na telefon. Imam Samsung Galaxy 3

Mogu sa tel. da udjem na ovaj link. I sta onda da radim, kako da ga skinem 😳
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Ma izem im dodelu nagrada 😡 Sad kad nam najvise treba epizoda oni nas ispalise 😡
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Tina013

joooj ja nemam pojma kako da skinem na telefon. Imam Samsung Galaxy 3

Mogu sa tel. da udjem na ovaj link. I sta onda da radim, kako da ga skinem 😳

Tina, ja prvo skinem to sto zelim na komp, zatim se prikljucim USB kablom za kompijuter...Pokrenem program ITynes,tamo dodam video koji zelim sa kompa i samo prebacim na telefon pritiskom na dugme Aply i Sinc...
Stvarno ne znam kako da prebacis na tvoj telefon, ako ti je android operativni sistem,verovatno ima neki program za skidanje muzike na tvom telefonu, ili mozda ides preko kompa,stvarno ne znam..mozda neko sa foruma ima isti tel..pa ti odgovori u toku dana,budi strpljiva..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Ma izem im dodelu nagrada 😡 Sad kad nam najvise treba epizoda oni nas ispalise 😡

No telecast of daily soaps on Colors due to Screen Awards

Friday, January 18, 2013 | 5:30:04 PM IST (+05:30 GMT) 144 Comments No telecast of daily soaps on Colors due to Screen Awards

Sasural Simar Ka, Balika Vadhu and Madhubala shall not be telecast on Colors this coming Saturday...

Due to Colors' 19th Annual Screen Awards, the daily soaps shall not be telecast on the channel from 8 pm onwards.

Sasural Simar Ka, Balika Vadhu and Madhubala: Ek Ishq Ek Junoon are the shows which are now being telecast on Saturdays too. However owing to Awards show only repeat telecast of episodes will be shown before 8 pm.

The repeat telecast of Sasural Simar Ka will be at 8.300am, Balika Vadhu at 3pm and Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon at 11-30am.
😡😡😡😡
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Izgleda je ovo nova slika. Mozda se ovako obukao za onaj praznik pustanja zmajeva.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Znali neko sta znaci "Ji" pored imena?Na primer,Shiv Anandi zove "Anandi Ji" 😊
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dancic devojke🤗
Nadam se da ste raspolozene jutros,sanjale ste nekog posebnog...

a
Edited by Bikica - 12 years ago