EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 58

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.3k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Devojke🤗ja vam zelim laku i ugodnu noc...
Sanjajte...ovog doticnog...malo sam ga sredila za vas..

znjaynj (1 of 1)
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

znjaynj (1 of 1)

Laku noc i tebi Biki, a i Shivu,mada je kod njih vec 6 h izjutra, pitam se da li se sada budi,onako u gacama..ma nesmem da pustam filmove,razbolecu se i ja..😆😆
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Laku noc i tebi Biki, a i Shivu,mada je kod njih vec 6 h izjutra, pitam se da li se sada budi,onako u gacama..ma nesmem da pustam filmove,razbolecu se i ja..😆😆

Dal...meni se ne spava...ali red je da pozelim laku noc..ostajem gledati danasnju seriju ...😆
A..o tim filmovima koje spominjes...nece mi biti nimalo dobro...zato necu gledati
Cupid Shot in the Heart
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Pa draga moja cerko Dal kakva bih ja bila mama kad ne bih na sve mislila,a pitala sam se bas gde si ti celo vece,mislila sam da si negde u provodu a ti gledas filmove😉 Doduse i ja sad malo gledam tenis pa malo virnem sta se ovde radi
Bikica_Biki thumbnail
Bikice, 🤗, neumorna si!!!👏

Kad budes imala vremena... Znas onu staru epi kad SHiv sa peskirom nakon tusiranja otvori vrata Anandi... Pa se onako slatko, postidi...😳
Kazem, kad budes imala vremena... Baci neku slicicu, za moju danas jadnu i napacenu dusu..😳
Da se malko oporavim!!
Ako moze... 😳
[/QUOTE
Alisa...❤️hvala...
Imam u albumu tih slika sa peskirom..to je bilo kad mu je donela hranu uvece
i brisala mu uvce...🤣🤣🤣
Vazi napravicu mix tih slicica...
Bikica_Biki thumbnail
]Bikice, 🤗, neumorna si!!!👏

Kad budes imala vremena... Znas onu staru epi kad SHiv sa peskirom nakon tusiranja otvori vrata Anandi... Pa se onako slatko, postidi...😳
Kazem, kad budes imala vremena... Baci neku slicicu, za moju danas jadnu i napacenu dusu..😳
Da se malko oporavim!!
Ako moze... 😳
[/QUOTE

Alisa...izvolite brzinski koktelcic...vidim hvali mi jedno slovo "o",brzinski radjeno hihihih

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Moram da vam otkrijem jednu tajnu. Da znate ja sam inace skroz normalna ☺️ Ali stavila sam sebi kao ring tone na mobilnom choudhary, ovu pesmu sto stalno pustaju za Ansh momente. Dk sam bila na poslu nazvala sam sebe 2 puta☺️ moj muz ne prestaje da me zeza, ali kaze jadan zna dobro koga je ozenio 🤣
Edited by Serviana - 12 years ago
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

znjaynj (1 of 1)

Dobro jutro devojke,

Prvo Bikice da ti kazem da si genije! Obozavam tvoje slikice👏👏👏👏 i od mene jedno veliko HVALA❤️
Da bi prezivele ovaj vikend treba se snaci pa vam evo link sa postom jedne forumasice cije postove obozavam , i reci i slike su joj fenomenalne.

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3398962

IF ima svoju 5cents a mi imamo nasu Bikicu❤️😊 da nam postavi koju vrucu slikicu😃
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro jutro devojke,

Prvo Bikice da ti kazem da si genije! Obozavam tvoje slikice👏 i od mene jedno veliko HVALA❤️
Da bi prezivele ovaj vikend treba se snaci pa vam evo link sa postom jedne forumasice cije postove obozavam , i reci i slike su joj fenomenalne.

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3398962

IF ima svoju 5cents a mi imamo nasu Bikicu❤️😊 da nam postavi koju vrucu slikicu😃

Dancic loveansh🤗Hvala lepo..,drago mi je da ti se svidjaju moje slicice.
Naravno od mene bice toga jos,samo vremena...
Samo recite koje bi ste zelele,ako sam u mogucnosti,ja to uradim❤️
Sad cu uraditi jedan koktelcic slicica...
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: sashka123

Pa draga moja cerko Dal kakva bih ja bila mama kad ne bih na sve mislila,a pitala sam se bas gde si ti celo vece,mislila sam da si negde u provodu a ti gledas filmove😉 Doduse i ja sad malo gledam tenis pa malo virnem sta se ovde radi

Mama, nisam htela da izlazim u snegaricama, toliko je sinoc padao sneg i to onaj mokar, bljak, da mi se nije izlazilo u grad.Ove moje drugarice sa momcima se nabile u kuce,a ja lepo ko poslednja guska sama kuci i gledam film..ma neka prica ko sta hoce,meni je bilo lepo..By the way,ako nisi pogledala ovaj film,obavezno ga pogledaj kad imas vremena, deluje malo detinjasto ali uopste nije,zapravo nosi veoma pozitivne i bitne pouke o zivotu...