🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Thread for Round 1 Nerdtastically Navratri
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Originally posted by: Serviana
Nocas je Bogojavljenska noc...u ponoc izaci napolje i zamisliti zelju!
taman posla da si nekog razocarala,vidis da sve sumnjamo na isto pa se tesimo,mada ne verujem bas da ce ona sad nesto uraditi totalno glupavo pa da ga razocara,i nas i njega,neka je i nek se smeska i crveni i to je dovoljno,samo da ne kaze kao prijatelja,pa to se valjda podrazumevalo onog momenta kad su pruzili ruku jedno drugom i rekli da ce biti najbolji prijatelji a to je bilo vec ohoho odavno odmah posle veridbe,ne znam jer ako kaze kao prijatelja,sta bi onda njegov motiv zaista bio dalje posle svega sto je za nju uradio da se trudi?Originally posted by: Serviana
Drage moje, ja nisam htela da vas razocaram. Ali necu ni da se puno nadamo. Bolje da se prijatno iznenadimo. Ali Cv obicno kad daju dobar precap bude glupa epizoda. Izvinite 😭
Vec sada vidimo jednu drugu Anandi. Nasmejanu i opustenu.Samo polako...Indijke misle da se nece nista posebno desiti. Da ce se samo smeskati i crveniti :) Videcemo!
Originally posted by: sashka123
taman posla da si nekog razocarala,vidis da sve sumnjamo na isto pa se tesimo,mada ne verujem bas da ce ona sad nesto uraditi totalno glupavo pa da ga razocara,i nas i njega,neka je i nek se smeska i crveni i to je dovoljno,samo da ne kaze kao prijatelja,pa to se valjda podrazumevalo onog momenta kad su pruzili ruku jedno drugom i rekli da ce biti najbolji prijatelji a to je bilo vec ohoho odavno odmah posle veridbe,ne znam jer ako kaze kao prijatelja,sta bi onda njegov motiv zaista bio dalje posle svega sto je za nju uradio da se trudi?
Dobro vece Alisa🤗Znaci...komp umalo pa🤣
A ovako sam ja danas...na seriju
ja sam juce 10 puta vrtila scenu kad je prestavlja kao zenu, ahhh ❤️
a danas cu tek da vrtim, jer sam malopre stigla sa posla 😕. Taman cu da se uspavam uz tu scenu ❤️u ponedeljak mislim da ce ova nasa snaska malo da se postidi, zakikoce, pogled naravno obori u zemlju 😆... a ovom nasem je iovako sve jasno 😆ne ocekujem nikakve izjave ljubavi i tako to, a da ga voli vidi se iz aviona ❤️. svo vreme gleda u Sh i neskida osmeh sa lica, bas ga gleda zaljubljeno... 🐷 nije pogledala ni ko smrdljivu carapu 🤣
Vidim da ste sve jos uvek pod dojmom danasnje episode😊. Znaju ovi CVs da iznenade, pa to ti je. Svi su mislili da ce proci meseci dok A shvati da voli S, kad, os vraga, brzo je ona to ukapirala. 😉Bilo je potrebno par dana u njegovoj blizini, par zagrljaja, zaljubljenih pogleda i jedno pokidano dugme. A, da i pametan i mudar CS koji ju je naterao da izgovori ono sto njeno srce oseca.😳 I mozda mu u ponedeljak i nece izgovoriti to veliko ILU, ali nije ni vazno. On zna da ga ona voli, video je to odavno u njenim postupcima i njenim pogledima, a sada je to i cuo od nje.Danas je samo uspeo u tome da i ona to sama sebi prizna I da pocne da razmislja o tome, da pronikne u dubinu svojih osecaja prema njemu. A onda ce svojim postupcima da mu pokaze koliko ga voli, i mi cemo ponovo trebati doktora.
I tako sledeci ce ponedeljak Anandi😳, mozda ce mu nesto izokola i priznati❤️ , a nas ce pametni i mudri strateg nastaviti sa svojim osvajackim pohodom, mi cemo uzivati, a rezultat ce doci uskoro, prije no sto se bilo ko nadao 👏👏
Scena u hramu je bila toliko neocekivana, taj njen instinktivni odgovor koji joj je izleteo u zaru objasnjavanja kako voli njegovu porodicu, njen izraz lica kad je shvatila sta je rekla,kada je shvatila tu istinu koja je jednostavno izletela iz nje, to je bilo fenomenalno. A tek njegov izraz lica…. Wow😊 Od ponedeljka nista vise nece biti isto. 🥳
Na forumu svi ocekuju da ce doci do romanse izmedju njih na tom prazniku kada se pustaju zmajevi, ocito su to jako romanticne scene kao i scene na kisi. Baba je rekla da ce pozvati S&A kao i Sugnu i Shyama, a bit ice tu i 🐷 kao svedok ljubavi AnSh . 😉