EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 54

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.3k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: shmeker

Neznam sta da kazem😕 i mene muci to kad bi imali neki nagocestaj da ce mu reci lakse bi mi bilo da cekam ponedeljak 😛 a ovako sve me neka strepnja muci da nasa domacica opet nesto ne zabrlja🥱🥱

Smekerice Prvi utisak ovako na blef je ..kao sto smo videli postidela se..a sad ..mozemo tako nagadjati...
pa kako ce voliti njegove a ako njega pre svega ne voli...
a koliko...na njegovo pitanje...mozda precuti odgovor i skrene temu...
mozda jednostavno precuti i da krenu kao,doma..
Ona se sigurno sad ne moze izraziti koliko ga voli ..i na koji nacin...mozda upravo smatra da ga voli kao prijatelja...i malo nesto vise..jer ni ona sama ne zna..ali tek kad se jos prepusti svojim osecanjima...doce do izrazaja njena ljubav...prema njemu...shvatice da ga voli na nacin na koji to on zeli,na nacin kao sto zena voli muza.Ja vidim da ga voli na taj nacin..ali ona ne vidi,ne zna,ne oseca jos to..
Edited by Bikica - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ne mozes da postavljas toliko cesto slike, smatra se da spamujes..
Sacekas neki trenutak pa onda dozvoli..

Oki-doki 😉 hvala
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: sashka123

Naravno da je procitao,neka je neka,nek je on sad stavi malo na muke,ali to su slatke muke

Ako nastavi kako je poceo ,on ce nju zavesti da ce ona goreti kao "zedan u pustinji" za vodom!!😉😆 Npr: ode se tusirati ,a zaboravio peskir 😲,An molim te dodaj mi...😳,ili izlazi mokar,svjez od tusiranja samo s peskirom oko pojasa 😲,setka se polako pred njom,a njene zjenice sve sire i sire,🤓 😆 a on mrtav hladan,ili u noci u krevetu prebaci jednu nogu preko njenih naravno "nesvjesno",pa je zagrli opet "nesvjesno" a ujutro mu nista nije "jasno" pa se "neugodno "osjeca i izvinjava,a ona neispavana ,uzdrhtala,😕😆,drhti joj citavo tijelo,a mozak zablokiro,nemoze mu zamjeriti sve to ,pa "nenamjrno se desilo ,a i on postenjacina gdje bi to...😃,razumije ona to,ali u njoj gori sve,vatra se razbuktala i na kraju nema kud,Shiveee daj "vode"gasiii...nemogu vise...!!!😉😆😆 Naravno "vatrogasac" je vec pod punom spremom...samo ceka alarm!!😉😆
Edited by kop93 - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: anastasija

Serviana, stvarno si predivna..PUNO POLJUBACA ZA TEBE...I za loveansh, koja nas je usrecila dana'njim prevodom..Ma sve su clanice EX YU super..ZA SVE VELIKI POLJUBAC...

Hvala ti ☺️ 🤗 Tu smo jedna za drugu, to je najvaznije
Serviana thumbnail

Originally posted by: Bikica

A big thank you...Gina...Beautiful!

Jasnice...Hvala od......divna si...

Nema na cemu draga. 🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Yasna, jer istina da sutra nema serije?
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Ako nastavi kako je poceo ,on ce nju zavesti da ce ona goreti kao "zedan u pustinji" za vodom!!😉😆 Npr: ode se tusirati ,a zaboravio peskir 😲,An molim te dodaj mi...😳,ili izlazi mokar,svjez od tusiranja samo s peskirom oko pojasa 😲,setka se polako pred njom,a njene zjenice sve sire i sire,🤓 😆 a on mrtav hladan,ili u noci u krevetu prebaci jednu nogu preko njenih naravno "nesvjesno",pa je zagrli opet "nesvjesno" a ujutro mu nista nije "jasno" pa se "neugodno "osjeca i izvinjava,a ona neispavana ,uzdrhtala,😕😆,drhti joj citavo tijelo,a mozak zablokiro,nemoze mu zamjeriti sve to ,pa "nenamjrno se desilo ,a i on postenjacina gdje bi to...😃,razumije ona to,ali u njoj gori sve,vatra se razbuktala i na kraju nema kud,Shiveee daj "vode"gasiii...nemogu vise...!!!😉😆😆 Naravno "vatrogasac" je vec pod punom spremom...samo ceka alarm!!😉😆

e pa to,taj bas scenario cekam,ne brine mene vise An,ja se sad pribojavam one svinje,ti Kopice rece da od shivovitisa oboljevaju samo cure,muski su imuni,a vide li ti svinju,malo malo pa ga grli,pa ti si Shiv divan,pa je i klecao pred njim.kao moli za Anandi,ali da je klecao,klecao je,vidis da i na IF sve vise spekulisu o novom paru😆a i voli brate sve da uzme od An,nrk se njoj odblokira mozak sto pre,konkurencija sve veca a ex yu forumasice ko zapete puske😆😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Yasna, jer istina da sutra nema serije?

yasnaaa 😲
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
[QUOTE=sashka123] e pa to,taj bas scenario cekam,ne brine mene vise An,ja se sad pribojavam one svinje,ti Kopice rece da od shivovitisa oboljevaju samo cure,muski su imuni,a vide li ti svinju,malo malo pa ga grli,pa ti si Shiv divan,pa je i klecao pred njim.kao moli za Anandi,ali da je klecao,klecao je,vidis da i na IF sve vise spekulisu o novom paru😆a i voli brate sve da uzme od An,nrk se njoj odblokira mozak sto pre,konkurencija sve veca a ex yu forumasice ko zapete puske😆😆[/QUOTE] Jeste Saska,svinja voli uzeti sve sta je tude! 🤢 Za Sh srce se nesekiram vec ga je izgubio kod An,ali "zadnji kraj" bolje neka drzi blize zidu,da nebi 🐷 opet sta "prljavo"palo napamet.Shocked😆😆 A i An je vrijeme da progleda,jer ako mi odavde zapucamo kod Sh,u svoj guzvi od nas moze ga izgubiti sasvim iz vida...😉😆😆
Serviana thumbnail
Drage moje, ja nisam htela da vas razocaram. Ali necu ni da se puno nadamo. Bolje da se prijatno iznenadimo. Ali Cv obicno kad daju dobar precap bude glupa epizoda. Izvinite 😭

Vec sada vidimo jednu drugu Anandi. Nasmejanu i opustenu.

Samo polako...

Indijke misle da se nece nista posebno desiti. Da ce se samo smeskati i crveniti :) Videcemo!