Neznam sta da kazem😕 i mene muci to kad bi imali neki nagocestaj da ce mu reci lakse bi mi bilo da cekam ponedeljak 😛 a ovako sve me neka strepnja muci da nasa domacica opet nesto ne zabrlja🥱🥱
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Neznam sta da kazem😕 i mene muci to kad bi imali neki nagocestaj da ce mu reci lakse bi mi bilo da cekam ponedeljak 😛 a ovako sve me neka strepnja muci da nasa domacica opet nesto ne zabrlja🥱🥱
Ne mozes da postavljas toliko cesto slike, smatra se da spamujes..
Sacekas neki trenutak pa onda dozvoli..
Originally posted by: sashka123
Naravno da je procitao,neka je neka,nek je on sad stavi malo na muke,ali to su slatke muke
Originally posted by: anastasija
Serviana, stvarno si predivna..PUNO POLJUBACA ZA TEBE...I za loveansh, koja nas je usrecila dana'njim prevodom..Ma sve su clanice EX YU super..ZA SVE VELIKI POLJUBAC...
e pa to,taj bas scenario cekam,ne brine mene vise An,ja se sad pribojavam one svinje,ti Kopice rece da od shivovitisa oboljevaju samo cure,muski su imuni,a vide li ti svinju,malo malo pa ga grli,pa ti si Shiv divan,pa je i klecao pred njim.kao moli za Anandi,ali da je klecao,klecao je,vidis da i na IF sve vise spekulisu o novom paru😆a i voli brate sve da uzme od An,nrk se njoj odblokira mozak sto pre,konkurencija sve veca a ex yu forumasice ko zapete puske😆😆
Ako nastavi kako je poceo ,on ce nju zavesti da ce ona goreti kao "zedan u pustinji" za vodom!!😉😆 Npr: ode se tusirati ,a zaboravio peskir 😲,An molim te dodaj mi...😳,ili izlazi mokar,svjez od tusiranja samo s peskirom oko pojasa 😲,setka se polako pred njom,a njene zjenice sve sire i sire,🤓 😆 a on mrtav hladan,ili u noci u krevetu prebaci jednu nogu preko njenih naravno "nesvjesno",pa je zagrli opet "nesvjesno" a ujutro mu nista nije "jasno" pa se "neugodno "osjeca i izvinjava,a ona neispavana ,uzdrhtala,😕😆,drhti joj citavo tijelo,a mozak zablokiro,nemoze mu zamjeriti sve to ,pa "nenamjrno se desilo ,a i on postenjacina gdje bi to...😃,razumije ona to,ali u njoj gori sve,vatra se razbuktala i na kraju nema kud,Shiveee daj "vode"gasiii...nemogu vise...!!!😉😆😆 Naravno "vatrogasac" je vec pod punom spremom...samo ceka alarm!!😉😆