Malo iznenadjenje za sve vas...od mene...ima ga sad za sve😆
Sinoc zapocela sad dovrsila...nadam se da ce vam se dopasti...A..bice...jos..iznenadjenja sutra...😉
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Meri ragon main to aapka khoon hi nahi hai
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Jobless Poddars
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
24 years of Ajnabee
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
ENTRY INTO RESORT 22.9
Malo iznenadjenje za sve vas...od mene...ima ga sad za sve😆
Sinoc zapocela sad dovrsila...nadam se da ce vam se dopasti...A..bice...jos..iznenadjenja sutra...😉
Originally posted by: Serviana
Bikice mogu da postavim ovo u onaj AT, za jednu moju prijateljicu? Ja volim da pitam 😊
Yasna, jer istina da sutra nema serije?
Joj pisete ko blesave 😳, a ovde nema mogucnosti da vas vise citiram odjednom 😕
Cini mi se Jasna da si mi napisala da od 50. posta mogu 20 postova? Ahhh dobro je ako je tako, ne moram bas u sitno da brojim 😆
Originally posted by: Serviana
Od 50 posta mozes 20 postova dnevno i trudi se da ih ispucas svaki dan, tako ces brze stici do 200og a onda vise nema ogranicenja.
kako neme terapije?Terapija je konzumiranje u sto vecim kolicinama.😆Originally posted by: alisa112
Hej, devojke! UH, konacno!
Evo i mene iz zemlje cudesa! Prvo sam danas dozivela teski sok kad nisam uspela da se konektujem😲. Mislila sam, dobro, trenutno... sad ce...😭A onda sam upala u crnu rupu sestosatnog alovanja sa internet provajdereom, koji je upo*no tvrdio da nije do njih... te bice... te sad ce...E, onda sam pogubila sve zivce 😡i pocela da pretim...Kako budali da objasnim da mi prodje epi i LU i .. sve... I tako sam se alovala jos 2 sata!Evo konacno sve proradi!!😊 UH!!! Ruke mi se tresu!Nemate pojma kako Shivovitis trese kad nema terapije!😆Sta sam danas propustila? Svasta nesto, ha?
Originally posted by: alisa112
Hej, devojke! UH, konacno!
Evo i mene iz zemlje cudesa! Prvo sam danas dozivela teski sok kad nisam uspela da se konektujem😲. Mislila sam, dobro, trenutno... sad ce...😭A onda sam upala u crnu rupu sestosatnog alovanja sa internet provajdereom, koji je upo*no tvrdio da nije do njih... te bice... te sad ce...E, onda sam pogubila sve zivce 😡i pocela da pretim...Kako budali da objasnim da mi prodje epi i LU i .. sve... I tako sam se alovala jos 2 sata!Evo konacno sve proradi!!😊 UH!!! Ruke mi se tresu!Nemate pojma kako Shivovitis trese kad nema terapije!😆Sta sam danas propustila? Svasta nesto, ha?