EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.4k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

entica thumbnail
Posted: 12 years ago
hvala super ste 👏
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Da li znate sta su rekli u promou i sta je An izjavila,ako mogu da pokusam da razumem njeno ponasanje.Sh ce izgleda da izgubi strpljenje,jer je ovo nepodnosljivo. I na forumu( pisu da bi Sh trebao da gleda druge zene i da je ostavi)😡 i opet bi krivili nju sto je i normalno s ovakvim ponasanjem.

Smekerice moja 🤗zasto ta nervoza...
budimo strpljivi...desice se to kad se najmanje budemo nadali...❤️
entica thumbnail
Shmek i biki slike su uhf ...mhm... prelepe
Bikica_Biki thumbnail
Neko...je..opet..nesto...hteo..da..nije..ovo...🤣

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Neko...je..opet..nesto...hteo..da..nije..ovo...🤣

To biki❤️ gadjas u metu pravo😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Jecka...srce..moje..zasto..pitas...uzmi..sve..sto..ti se dopada..ti si jedna od nas..i ne trebas uopste da me pitas ❤️

Hvala ti ❤️
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ma ne nervira mene sto nema bracne noci jos,bice kad bude.Mene nervira to sto spava obucena i sa maramom na glavi,i taj njen strah kad on udje u sobu,ocekivala sam neku malu romantiku dodire,osmehe flertovanje dovoljno za pocetak.A oni opet vracaju unazad,opet ona njena uplasena faca i to me tako nervira ihhh iz takta me izbaci😡
Edited by shmeker - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Nesto se mislim u zadnje vrijeme sta je to sto sprijecava An da ima tjelesni kontakt s Sh?? Neznam jesam li u pravu ali mislim da je kod nje problem veliki strah od ponovnog gubitka! Ona voli Sh to je i sama rekla,ali na distanci to svi vidimo. 🐷 je dala svoje srce na dlanu i tijelo,a on je sve to olako pogazio neokrenuvsi se za njom.Odbacio ju je kao iskoristenu krpu,ali i taj osjecaj napravio u njoj!! Gorak osjecaj!! Osjecaj bezvrijedne zene,koja nezna muskarca zadrzati uz sebe,osjecaj zene koja svog muskarca nezna zadovoljiti,osjecaj nezenstvenosti.Ovo su kobni osjecaji za psihu jedne zene,bilo u psihickom ili tjelesnom smislu.Sad u njenom zivotu postoji Sh,kao prijatelj i na papiru muz!! Kao prijatelja ga akceptira bez problema,ali onaj prelaz gdje treba ici u smjeru muza,kod nje je blokiran,strahom od neuspjeha,nepovjerenje vlada u njenoj dusi prema muzu Sh,ali na drugoj strani ima potpuno povjerenje prema prijatelju Sh.Ovom svojom tjelesnom distancom od Sh ona stiti svoj "brak"i sebe od ponovne propasti,neuspjeha,takoreci za nju je ovo dovoljno"plantonski brak"umjesto da se otvori prema Sh i kaze mu svoje strahove,ocisti smece iz duse koje joj je ostavio 🐷.Mislim da do tjelesnog kontakta izmedu nje i Sh nece doci dokle god se ona prema njemu neotvori,kao cvijet prema suncu,ili se nesto nedesi sa Sh i ona uvidi da postoji i drugi nacin gubitka:Gdje muz neostavlja zenu samovoljno vec je otrgnut drugom silom od nje!!

kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=207371&Itemid=109 jeste videli novi promo uhhh poludecu vise od anandi opet ista prica a taman sam se obradovala

Eh dodjavola, ne znam zasto, ali meni nece da otvori video... Mozda zato sto nisam registrovana na taj forum? Moze li neko ukratko samo da mi kaze sta je na snimku? Vec nervoziram...

@ Entice, jedno toplo welcome i od mene! 🤗
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: entica

Shmek i biki slike su uhf ...mhm... prelepe

Hvala.....❤️
Za tebe jedna...od..mene...