Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Da li znate sta su rekli u promou i sta je An izjavila,ako mogu da pokusam da razumem njeno ponasanje.Sh ce izgleda da izgubi strpljenje,jer je ovo nepodnosljivo. I na forumu( pisu da bi Sh trebao da gleda druge zene i da je ostavi)😡 i opet bi krivili nju sto je i normalno s ovakvim ponasanjem.
Jecka...srce..moje..zasto..pitas...uzmi..sve..sto..ti se dopada..ti si jedna od nas..i ne trebas uopste da me pitas ❤️
Nesto se mislim u zadnje vrijeme sta je to sto sprijecava An da ima tjelesni kontakt s Sh?? Neznam jesam li u pravu ali mislim da je kod nje problem veliki strah od ponovnog gubitka! Ona voli Sh to je i sama rekla,ali na distanci to svi vidimo. 🐷 je dala svoje srce na dlanu i tijelo,a on je sve to olako pogazio neokrenuvsi se za njom.Odbacio ju je kao iskoristenu krpu,ali i taj osjecaj napravio u njoj!! Gorak osjecaj!! Osjecaj bezvrijedne zene,koja nezna muskarca zadrzati uz sebe,osjecaj zene koja svog muskarca nezna zadovoljiti,osjecaj nezenstvenosti.Ovo su kobni osjecaji za psihu jedne zene,bilo u psihickom ili tjelesnom smislu.Sad u njenom zivotu postoji Sh,kao prijatelj i na papiru muz!! Kao prijatelja ga akceptira bez problema,ali onaj prelaz gdje treba ici u smjeru muza,kod nje je blokiran,strahom od neuspjeha,nepovjerenje vlada u njenoj dusi prema muzu Sh,ali na drugoj strani ima potpuno povjerenje prema prijatelju Sh.Ovom svojom tjelesnom distancom od Sh ona stiti svoj "brak"i sebe od ponovne propasti,neuspjeha,takoreci za nju je ovo dovoljno"plantonski brak"umjesto da se otvori prema Sh i kaze mu svoje strahove,ocisti smece iz duse koje joj je ostavio 🐷.Mislim da do tjelesnog kontakta izmedu nje i Sh nece doci dokle god se ona prema njemu neotvori,kao cvijet prema suncu,ili se nesto nedesi sa Sh i ona uvidi da postoji i drugi nacin gubitka:Gdje muz neostavlja zenu samovoljno vec je otrgnut drugom silom od nje!!
http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=207371&Itemid=109 jeste videli novi promo uhhh poludecu vise od anandi opet ista prica a taman sam se obradovala
Shmek i biki slike su uhf ...mhm... prelepe