EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 37

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Opremio je za izlaske danju,Asima joj je poslala da ima sta da nosi nocu,on nece da pipa ali nikada nije rekao da nece da gleda 😉 😎

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Alo zene, malo vas ostavim i vi se odmah razocarate...Ajmo veselo..Shiv i Anandi posle tog obicaja u Jetsaru idu na medeni mesec..pakujte se jer je vreme polaska blizu..Kopice,spremaj priredbu za docek,pa ne dolazimo ti u goste svaki dan 😉😆

Tako je Dal,vec sam pocela sa pripremama i nema odustajanja,al izgleda da nas je jedini Sh skuzio u seriji,pa i on tajno sprema put za svicu,tj medeni mjesec!! 😉😆 Nece covjek da nas razocara!! ⭐️😆
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: shmeker

Dal 😃 sve je spremno,ali nikako da krenemo😆sad kad oni jos razvuku te obicaje ,do februra necemo da podjemo i moda ce se promeniti pa moramo da raspakujemo kofere i kupujemo nove krpice😆 za tu dugo ocekivanu bracnu noc. Da se razumemo necu da krenem demodirana hocu da budem u trendu🤣

Evo jos malo veselih slicica da se razveselimo do ne pocne taj HM. Ovo su macji dvojnici nasih omiljenih likova iz MN, nadam se da ce vam se svideti. Ako neko ume moze da postavi slicice i ovde u nasem postu.

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3374729
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
👍🏼 Anastasia, svaka ti cast ! Ja sam upravo sve to vec nekoliko puta napisala. Zasto se udavala - sta je ocekivala, prijateljstvo...?? Muza koji ce samo da je gleda i koji nece da je takne...

Mislim, manje vise svi smo mi imali neka iskustva pre braka, retko koja se udala bas za svoju prvu ljubav, tako da to plakanje i prisecanje na bivseg muza, momka je besmisleno. Sto kazes, kad se zaljubis, kad naidje onaj pravi, ama, nicega se vise ne secas... Pa ja sam se udala kao devojka za razvedenog coveka sa dvoje dece... Mnogo smo se voleli, on je na moju veliku zalost umro, ali ja sam i sa njegovom bivsom zenom i sa decom u jako dobrim odnosima. Moji dvoje dece i njegova dva sina se danas druze i vole kao prava braca i sestre. Hocu da kazem, kad postoji ljubav, sve je lako ... ONA NE VOLI SHIVA, to je osnovni problem. Nema tu "strahova, trauma"... i koje kakvih gluposti. Ona nije bila silovana - posto nema takavih secanja na Jagadisa, samo pamtii ljubavne scene... Kako joj Jagi nije bio gadan... kako se njega nije plasila ? Ma daj... za ljubav ne treba vreme, nekoga odmah zavolis, a sa nekim mozes da budes 10 godina pa da nista ne osecas...

Mislim da je posle svega sta je prezivela od Jagija, i posle 8 godina kako je bila napustena ( ako je on 4-5 godina studirao, pa 2 godine doktorat , koji je Guari zavrslila i plus je radila skoro godinu dana - ko ume da racuna neka vidi koliko je to !?) ona i dalje place za njim, onda zaista nije fer sto se udala za Shiva. Bez obzira i na mamu, tatu, babu, i bilo koga, trebala je da odbije brak... pa ako se ikada zaljubi, neka nastavi sa zivotom, ako ne... neka sedi i neka place !
Ja sam isto jako razocarana u sta su pretvorili ovu seriju...
Edited by Gocilija - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Tako je Dal,vec sam pocela sa pripremama i nema odustajanja,al izgleda da nas je jedini Sh skuzio u seriji,pa i on tajno sprema put za svicu,tj medeni mjesec!! 😉😆 Nece covjek da nas razocara!! ⭐️😆

Uf,ne moze on nikako da me razocara,ja sam vec sve isplanirala u svojoj glavi,mnogi reditelji filmova za odrasle bi mi pozavideli na scenariju..ma bolje da vam ne pricam 🤣 🤣
kop93 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Evo jos malo veselih slicica da se razveselimo do ne pocne taj HM. Ovo su macji dvojnici nasih omiljenih likova iz MN, nadam se da ce vam se svideti. Ako neko ume moze da postavi slicice i ovde u nasem postu.

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3374729

Ha,ha.haaa...ROFL,originalno,haha...ROFL
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

Dal 😃 sve je spremno,ali nikako da krenemo😆sad kad oni jos razvuku te obicaje ,do februra necemo da podjemo i moda ce se promeniti pa moramo da raspakujemo kofere i kupujemo nove krpice😆 za tu dugo ocekivanu bracnu noc. Da se razumemo necu da krenem demodirana hocu da budem u trendu🤣

Slusaj, ove sezone se nose tigraste tange sa belim krznom napred, 😆 ne mozes da pogresis ni ako ga uklopis sa zarko roze brushalterom od satena 🤣 ☢️
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

👍🏼 Anastasia, svaka ti cast ! Ja sam upravo sve to vec nekoliko puta napisala. Zasto se udavala - sta je ocekivala, prijateljstvo...?? Muza koji ce samo da je gleda i koji nece da je takne...

Mislim, manje vise svi smo mi imali neka iskustva pre braka, retko koja se udala bas za svoju prvu ljubav, tako da to plakanje i prisecanje na bivseg muza, momka je besmisleno. Sto kazes, kad se zaljubis, kad naidje onaj pravi, ama, nicega se vise ne secas... Pa ja sam se udala na kao devojka za razvedenog coveka sa dvoje dece... Mnogo smo se voleli, on je na moju veliku zalost umro, ali ja sam i sa njegovom bivsom zenom i sa decom u jako dobrim odnosima. Moji dvoje dece i njegova dva sina se danas druze i vole kao prava braca i sestre. Hocu da kazem, kad postoji ljubav, sve je lako ... ONA NE VOLI SHIVA, to je osnovni problem. Nema tu "strahova, trauma"... i koje kakvih gluposti. Ona nije bila silovana - posto nema takavih secanja na Jagadisa, samo pamtii ljubavne scene... Kako joj Jagi nije bio gadan... kako se njega nije plasila ? Ma daj... za ljubav ne treba vre,e, nekoga podmah zavolis, a sa nekim mozes da budes 10 godina pa da nista ne osecas...

Mislim da je posle svega sta je prezivela od Jagija, i posle 8 godina kao je napustena ( ako je on 4-5 godina studirao, pa 2 godine doktorat , koji je Guari zavrslila i plus je radila skoro godinu dna - ko ume da racuna neka vidi koliko je to !?) ona i dalje place za njim, onda zaista nije fer sto se udala za Shiva. Bez obzira i na mamu, tatu, babu, i bilo koga, trebala je da odbije brak... pa ako se ikada zaljubi, neka nastavi sa zivotom, ako ne... neka sedi i neka place !

Donekle se slazem sa vama 😊 ne sasvim,ona njemu nikad nije rekla da ga voli i on je svestan toga i jasno mu je rekla zasto se udaje i to nije bilo iz ljubavi nego da ispuni majcinu zelju i to on zna.Rekla mu je da on sad njena buducnost i da ce pokusati da izadje iz proslosti ,sto sad i pokusava,jedino sto me nervira sto joj treba mnogo vremena da sve to prevazidje.Ali gledeacemo nadam se mi kako izgleda zaljubljena anandi,i to ce biti sasvim drugacije od ovog sa🐷.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Slusaj, ove sezone se nose tigraste tange sa belim krznom napred, 😆 ne mozes da pogresis ni ako ga uklopis sa zarko roze brushalterom od satena 🤣 ☢️

Hvala ti Dal 🤣 sad sam mirna,i rasterecena bar na to da ne mislim🤣
kop93 thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Mislim, manje vise svi smo mi imali neka iskustva pre braka, retko koja se udala bas za svoju prvu ljubav, tako da to plakanje i prisecanje na bivseg muza, momka je besmisleno. Sto kazes, kad se zaljubis, kad naidje onaj pravi, ama, nicega se vise ne secas... Pa ja sam se udala na kao devojka za razvedenog coveka sa dvoje dece... Mnogo smo se voleli, on je na moju veliku zalost umro, ali ja sam i sa njegovom bivsom zenom i sa decom u jako dobrim odnosima. Moji dvoje dece i njegova dva sina se danas druze i vole kao prava braca i sestre. Hocu da kazem, kad postoji ljubav, sve je lako ... ONA NE VOLI SHIVA, to je osnovni problem. Nema tu "strahova, trauma"... i koje kakvih gluposti. Ona nije bila silovana - posto nema takavih secanja na Jagadisa, samo pamtii ljubavne scene... Kako joj Jagi nije bio gadan... kako se njega nije plasila ? Ma daj... za ljubav ne treba vre,e, nekoga podmah zavolis, a sa nekim mozes da budes 10 godina pa da nista ne osecas...

Mislim da je posle svega sta je prezivela od Jagija, i posle 8 godina kao je napustena ( ako je on 4-5 godina studirao, pa 2 godine doktorat , koji je Guari zavrslila i plus je radila skoro godinu dna - ko ume da racuna neka vidi koliko je to !?) ona i dalje place za njim, onda zaista nije fer sto se udala za Shiva. Bez obzira i na mamu, tatu, babu, i bilo koga, trebala je da odbije brak... pa ako se ikada zaljubi, neka nastavi sa zivotom, ako ne... neka sedi i neka place !

Drage moje,logika,stvarnost i desavanja u BV,su udaljeni kao nebo i zemlja.😲 😆