EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 38

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago
Shmekerice, izvini... ja sam malo bila besna na An, ali u pravu si...

Ipak je on znao da ga ona ne voli, znaci podjednaka je krivica i Shiva... I on je pristao na brak bez ljubavi u startu...znao je za njena osecanja, pa mora da pokaze vise strpljenja ( sto on i pokazuje🤗 )
Znaci njima drugim recima treba VREMENA . Sjivu treba strpljenja, a Anandi mora da se malo vise potrudi oko njega... 😛 ❤️🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Donekle se slazem sa vama 😊 ne sasvim,ona njemu nikad nije rekla da ga voli i on je svestan toga i jasno mu je rekla zasto se udaje i to nije bilo iz ljubavi nego da ispuni majcinu zelju i to on zna.Rekla mu je da on sad njena buducnost i da ce pokusati da izadje iz proslosti ,sto sad i pokusava,jedino sto me nervira sto joj treba mnogo vremena da sve to prevazidje.Ali gledeacemo nadam se mi kako izgleda zaljubljena anandi,i to ce biti sasvim drugacije od ovog sa🐷.

Goco, jesi u pravu,kada nekoga ne volis,i nije ti jednostavno privlacan,moze da prodje i 50 godina a ljubav se nece roditi ali kod nase Anandi nije takav slucaj..seti se samo prvih scena sa Shivom,kako je poginjala glavu pred njim i stidila se, prvo da jase sa njim a kada su igrali i on joj prisao na bini ona oborila pogled i bila sva nervozna..On nju veoma privlaci, samo ljubav se nije jos uvek rodila jer joj ona nije dozvolila drzeci se za ono sto su je celi zivot ucili da je samo Jag jedini koga ona sme voleti...a ja nisam primetila da se prema drugim nepoznatim ili poznatim muskarcima An ponasa kao prema Shivu,on to oseca i cim bude srusio zidove u njenoj glavi, njeno srce ce ostati bez odbrane...❤️❤️
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Shmekerice, izvini... ja sam malo bila besna na An, ali u pravu si...

Ipak je on znao da ga ona ne voli, znaci podjednaka je krivica i Shiva... I on je pristao na brak bez ljubavi u startu...znao je za njena osecanja, pa mora da pokaze vise strpljenja ( sto on i pokazuje🤗 )
Znaci njima drugim recima treba VREMENA . Sjivu treba strpljenja, a Anandi mora da se malo vise potrudi oko njega... 😛 ❤️🤗

Bas tako njemu strpljenja,a njoj da se odledi malo i da se slobodnije ponasa😃🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Ha,jeste li vidjele koje" privatno prevozno sredstvo" ima cijenjeni,moderni "Dr SING" i jos s privatnim vozacem ❓😎 Ma bas mu zavidim!!🤡 🤣

Generacijo mislis na ovo ..neka se on voza ali sto dalje od nas...tamo u pravcu gange,
a mi cemo za to vreme cekati ovo
ali prvo da mu An pokaze ovo
a mi u medjuvremenu se spremamo za dolazak u Svicu..ja imam brata od tetke pa ako me primi...
ali dolazimo sa ful i kul opremom
a "Dr Sing"..neka se i dalje voza ...
U svakom slucaju ...
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Generacijo mislis na ovo ..neka se on voza ali sto dalje od nas...tamo u pravcu gange,
a mi cemo za to vreme cekati ovo
ali prvo da mu An pokaze ovo
a mi u medjuvremenu se spremamo za dolazak u Svicu..ja imam brata od tetke pa ako me primi...
ali dolazimo sa ful i kul opremom
a "Dr Sing"..neka se i dalje voza ...

Ja sam nislila da ces ti sa Zerom sokolom njegovim helihopterom ?? Mozete da me pokupite na Niskom aerodromu, za toliko moze da stane na pistu..😆 😆
Nego Biki,cula sam da kod vas u CG ne postoji znak "radovi na putu"?
A ima ovde u Srbiji blizu Vranja jedno crnogorsko selo,zove se Neradovac..ne znam jesi li cula?? 🤣 🤣 Znam da nisi rodjena crnogorka,pa se zato malo salim sa tobom,skontala sam da si od onih koje dobro primaju salu..🤗
Edited by Daltoni - 12 years ago
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Dal , posto si ti nisko mome ubavo, moja rodjena sestra i zet zive u Nisu vec 40 godina, imam i ja sestricinu i unuku u Svici, pa bi mogle nas dve nekako da se organizujemo... da ja dodjem da obidjem sestru u Nis, pa da nas dve "fatamo" neki prevoz za Svicu... Ja ima tamo gde da spavam - znaci smestaj mi je obezbedjen 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Ja sam nislila da ces ti sa Zerom sokolom njegovim helihopterom ?? Mozete da me pokupite na Niskom aerodromu, za toliko moze da stane na pistu..😆 😆
Nego Biki,cula sam da kod vas u CG ne postoji znak "radovi na putu"?
A ima ovde u Srbiji blizu Vranja jedno crnogorsko selo,zove se Neradovac..ne znam jesi li cula?? 🤣 🤣 Znam da nisi rodjena crnogorka,pa se zato malo salim sa tobom,skontala sam da si od onih koje dobro primaju salu..🤗
Dal,ja sa "Zerom"vise ne putujem,umalo me doslo glave,a ako ti hoces sa njim rado ti ga saljem za Nis🤣
Ima "Neradovaca"na sve strane🤣,zato znakova"radovi na putu"ovde ne postoje🤣
Ali ja zivim u jednom kvartu koji se zove "Radovac",i pred mojim vratima stoji znak "pazi da ne zapnes u toku su radovi"🤣ali uvek ste
Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
🤣Nego da vas pitam jeste li vi sigurni da oni idu u svicu za HM,😉 mozda dolaze u srbiju aha 😃 sta sad kazete😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: shmeker

🤣Nego da vas pitam jeste li vi sigurni da oni idu u svicu za HM,😉 mozda dolaze u srbiju aha 😃 sta sad kazete😆

E ako bude tako spremajte mi smjestaj,ja pakujem kofere i stizem za Srbiju!!!😆😆😆😆