Slazem se s tobom😕dopustaju da PT toliko gresi,da vredja An i oni sad nasedju na njene gluposti iako znaju da ne voli AN.Nadam se da ce sutra biti bolja epizoda i da ce An da izgladi to sa irom😡ako opet nesto ne oduze😕
😡 I ja sam razocarana epizodom - sve u svemu nista, duplo golo !! Bla - bla- bla truc !! Bez ikakve ideje kuda ce dalje sa serijom, ovaj teksto-mrsac zapetljava situaciju vrlo iracinalnim ponasanjem odraslih ljudi. Kao, sad je od
smrtne vaznosti ko je kome
PRVI saopstio neku vest - gluposti.
Ni deca se ovako ne ponasaju... Vidi bogati, mama, tata i strina su se nasli uvredjeni sto ih sinchic nije pitao moze li da ide sa svojom zenom u posetu njenima. A, i ona babetina ne moze da drzi jezik za zubima, mora ona da bude glavna u svakoj situaciji... Ihhh, pa baba sad ima da se takmici sa Shenkarovima, cija je tazbina bila bolja za Anandi !? Koga Anandi vise voli... novu tazbinu ili staru... Tema je bez veze, prevazidjena - da ne kazem otrcana !! Ovo nije deciji brak, pa ce mame, tate, strine i babe da upravljaju njihovim zivotima... Inace, muka mi je i od one 🐷 - apsolutno preskacem taj deo filma. Nisam uopste trebala da gledam ovu epizodu - cisto gubljenje vremena !😡
Potpuno se slazem 👍🏼