EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 36

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Bikice generacijo,izgleda da smo samo nas dvije zive na ovom forumu!!😆 Maloprije sam procitala prevod na naski od danasnje epizode i malo sam virnila na forum od te stranice i iznenadila sam se posteno citajuci njihove komentare.😲 Mnogi neodobravaju An posjetu kod Singovih!!😕 Sta vi ostale forumasice mislite o tome??? Bas bih voljela cuti i vase misljenje o tome.😊 Moje misljenje vec sam izrazila na predhodnoj stranici.Sad se ja pitam: Dali sam previse liberalna po tom pitanju,pa u njhovoj posjeti kod Singovih nevidim nikakav problem❓

Generaijo,pristize i ostala ekipa😆
I ja sam pomalo razocarana ali ne toliko..ukoliko znam da je on sam rekao da idu tamo i nazvao babu..sto po meni znaci da on nesto smera ,samim tim odlaskom...a i svojima kao predlaze da idu posto bi on sa njom isao posle toga na medeni mesec...znaci ima neki plan..sve on to radi smisljeno,iz sebi poznatih razloga a za nas nedostupnih😆
Nama jedino preostaje da nagadjamo sta je BV htela time reci,pokazati,otkriti..itd..
a PT necu ni da komentarisem

Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ha,jeste li vidjele koje" privatno prevozno sredstvo" ima cijenjeni,moderni "Dr SING" i jos s privatnim vozacem ❓😎 Ma bas mu zavidim!!🤡 🤣

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Draga Jeco,najmlada si medu nama,ali ces izrasti u pravu liberalku!! 👏👍🏼😆

Vala,dok se ova serija zavrsi,ja cu i da ostarim 😆
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Devojke moje, evo prenosim vam jedan tekst sa IF... da vidite u kom pravcu bi mogla serija da ode... uhhh
-----------------------------------------------------------------------------
Ii have read in an Daily Bhaskar article that after marriage shiv will change and he will start harrasing anandi.Then jagya will come in to the situation and save anandi from the negative shiv...but now i am seeing that the situation is total opposite...after marriege anandi was totally changed and start harrasing his husband ...pooor shiv who will save him from his negative ,selfish wife??????????

Ashima or he will commit suicide.

I have too reading Dainik Bhaskar article time some back. I thinking that Ganga to come and save Shiv and Shiv falling love with Ganga jabki Anandi return back to Jagya. Or I am wrong maybe.
--------------------------------------------------------------------------------------
Za one koji neznaju engleski, kazu kako ce Shiv da se ponasa lose prema Anandi, da je povredjuje, a onda ce svinja J da se ukljuci i da spase Anandi od negativnog Shiva... onad ide komentar koliko sada vidi u kom pravca ude serija, da se nakon braka Anandi mnogo promenila i da povredjuje svoga muza..
Dalje pise kako ce mozda Asjima da izvrsi samoubistvo...
Onad kako su procitali u tom Dainik Bhaskar clanku kako ce Ganga ( ova zena u koju Jagi bulji kao macka u zizu !!) da spase Shiva i Shiv ce da se zaljubi u nju, a Anandi ce da se vrati Jagadishu... hahhahahha Eto vam pa se zabavljajte sa pisanjem scenarija...
Edited by Gocilija - 12 years ago
anastasija thumbnail
Ja moram da priznam da nisam gledala ni jucerašnju, ni današnju epizodu a koliko vidim necu ni sutrašnju..Stvarno necu da mucim sebe..Skladno tome da sam ja srecno udata žena(verovali ili ne iako Šivovo ponašanje deluje nerealno moj muž je zapravo isti takav :-) na moju srecu), sa pravom mogu da kažem da su uništili Anandin lik koja je po meni sad gora nego Jagdiš..Nije uvijao u sarme kako neko rece na forumu, nego direktno pa šta bude da bude..Ja sam pre mog muža bila u jednoj jako dugoj vezi,ama taman kao da su pisali seriju o meni i bio je isti Jagdiš samo što nismo bili u braku..Kad me je ostavio , bolelo je i misliš -nikad više neceš voleti,tantara- mantara ali ako se lepo pomoliš Bogu iskreno od srca, pošalje ti baš ono što tražiš..Jes da sam cekala 2 godine nakon raskida, ali sam se i dalje molila da mi ga pošalje i eto desilo se...Ali definitivno kad dode taj pravi, ma zaboravis na prethodnog kao da nikad nije postojao..Jer on ti pruža sve ono o cemu si maštala, a sve ostalo sa prethodnim je bila iluzija sem ako nisi neki mazohista...Po meni opet ponavljam, Anandi su potpuno uništili-od jedne uvek pravdoljubive osobe, napraviše potpunog lažova..Kad je Šiv hteo da raskine veridbu,ona je rekla da je Jagdiš prošlost, a onda samo neki flešbekovi sa Jagdišem i malo malo pa cmizdri..Iz svog iskustva, a iz iskustva svih mojih drugarica, kad ti nešto preseceš onda si presekao.. što znaci da ga ona nije prebolela..Ja kad bi gajila bilo kakve emocije prema bivšem- bilo bi potpuno nemoralno da neko dobro stvorenje mucim( a još pritom i ako me voli..)..To mi izgleda više nego bezobrazno, a na Anandi smo navikli kao na jednu moralnu osobu..I najgore od svega kad sa nekim rašcistiš onda se ne raduješ njegovoj porodici i odlasku ponovo tamo gde si bio povreden, vec si sad deo jedne druge porodice pa ako si i malo normalan,onda gledaš da ih ne vredaš svojim ponašanjem..Šta bi sad na ovo trebala strina da kaže, koja je lepo predvidela šta ce se Šivu desiti??Potpuno nerealno jer novi pocetak postoji, i to BOLJI, evo iz mog primera a u seriji je prikazano-oženi raspuštenicu samo ako si mazohista i hoceš da trpiš i patiš..Pritom svi znamo da je Anandi starešina sela, znaci nije došla na to mesto zato što je glupaca, i onda pazi molim te , udala se a nije znala pritom da ce voditi ljubav sa mužem..tj iznenadila se da joj se to gadi, nije znala pre braka, pa u to ni moje malo dete ne bi poverovalo..Bože ti sacuvaj, onako lepu seriju skroz upropastiše...Moram da priznam koliko sam ranije jedva cekala da se vec jednom vencaju, serija je za mene sad potpuno razocarenje...Sad bi Anandi opisala kao jednu dvolicnu osobu koja nema nimalo svoje mišljenje ni o cemu i kao osobu koju treba maltretirati da bi bila poslušna jer ce u drugim slucajevima ona maltretirati tebe.Ako je neko voli ,pa ce smatrati da sam previše oštra, molim vas nek ne zameri, jednostavno baš sam razocarana, a vi ste mi devojke drage, rado citam vaše komentare, narocito dežurnih šaljivdžija na forumu pa se slatko ismejem i zbog toga želim da i dalje budem deo vašeg tima.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Generaijo,pristize i ostala ekipa😆
I ja sam pomalo razocarana ali ne toliko..ukoliko znam da je on sam rekao da idu tamo i nazvao babu..sto po meni znaci da on nesto smera ,samim tim odlaskom...a i svojima kao predlaze da idu posto bi on sa njom isao posle toga na medeni mesec...znaci ima neki plan..sve on to radi smisljeno,iz sebi poznatih razloga a za nas nedostupnih😆
Nama jedino preostaje da nagadjamo sta je BV htela time reci,pokazati,otkriti..itd..
a PT necu ni da komentarisem

Evo i mene,dosanooo ,dosadna epizoda.A tek sutra kad pocne PT da zapetljava.Ne slazem se da treba da idu sad kod singovih,zato sto je An rekla da nece na medeni mesec da bi vise vremena proveli sa njima,i njima je sad nelogicno otkud odjednom da idu u posetu.Ma da kako kaze bikica mozda je Sh nesto isplanirao ko zna.Ja nisam procitala to za medeni mesec znaci da posle dzetsari idu na medni mesec? Otkud sad to?😲
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Alo zene, malo vas ostavim i vi se odmah razocarate...Ajmo veselo..Shiv i Anandi posle tog obicaja u Jetsaru idu na medeni mesec..pakujte se jer je vreme polaska blizu..Kopice,spremaj priredbu za docek,pa ne dolazimo ti u goste svaki dan 😉😆

Edited by Daltoni - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Evo i mene,dosanooo ,dosadna epizoda.A tek sutra kad pocne PT da zapetljava.Ne slazem se da treba da idu sad kod singovih,zato sto je An rekla da nece na medeni mesec da bi vise vremena proveli sa njima,i njima je sad nelogicno otkud odjednom da idu u posetu.Ma da kako kaze bikica mozda je Sh nesto isplanirao ko zna.Ja nisam procitala to za medeni mesec znaci da posle dzetsari idu na medni mesec? Otkud sad to?😲

Smekerko..on ima plan...on je rekao to svojima kad su ga pitali za odlazak tamo.,nece da tek tako trosi svoje slobodne dane jer planira sa An na medeni..pa sad kao sto sam pre navela..on i BV znaju sta hoce prikazati...a nekima (mnogima)zivce cupati...e sad hoce li i kad biti taj cuveni medeni...videcemo😉
Edited by Bikica - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Tamo u Svici,kada ga mi opkolimo,ima on da place,ali mi ne pustamo !! 🤣 🤣

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Alo zene, malo vas ostavim i vi se odmah razocarate...Ajmo veselo..Shiv i Anandi posle tog obicaja u Jetsaru idu na medeni mesec..pakujte se jer je vreme polaska blizu..Kopice,spremaj priredbu za docek,pa ne dolazimo ti u goste svaki dan 😉😆

Dal 😃 sve je spremno,ali nikako da krenemo😆sad kad oni jos razvuku te obicaje ,do februra necemo da podjemo i moda ce se promeniti pa moramo da raspakujemo kofere i kupujemo nove krpice😆 za tu dugo ocekivanu bracnu noc. Da se razumemo necu da krenem demodirana hocu da budem u trendu🤣