EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 21

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Imam utisak da ce onaj razgovor izmedju AnSh biti tek sutra,tj. pocece danas ali ce se nastaviti i sutra 🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Mi smo vec poodavno spakovane za polazak,ali An i Sh nikako da krenu,😆Mislim da ce mo ostati praznih ruku😕 Neznam sta da ti kazem za kapacitet🤣 onakav covek mora da mu je kapacitet veliki,moci ce on nas da izdrzi🤣

Uf kad samo pomislim na njegov "kapacitet" momentalno mi opadne inteligencija,kosa postane vise plava a grejanje radi na maksimum 🤪
Kopice i Smekerice,e da nam je Shiv blize pa da se izlecimo od opsesije ..ali ima jos nade,serija je toliko popularna u nasim krajevima da se moze desiti da ih dovedu u posetu, a onda ko sta dovati..sto me podseti na onu pricu kad deda sreo mecku..kaze pobedio deda..kako? Pa jednostavno-od dede ostali opanci a od mecke nista..tako ce i od Sh da ostanu samo carape,a od nas nista..😆 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Imam utisak da ce onaj razgovor izmedju AnSh biti tek sutra,tj. pocece danas ali ce se nastaviti i sutra 🤢

Cuti jeco🤣nemoj ionako nisam dobro,mozda se sve zavrsi danas pa da odahnemo malo😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: dadisabih

ako ponese sve one satove, rijesit ce problem"kapaciteta".Dal neka uzme onaj"KU-KU", ona je nas Misionar,nek ispita teren🤣

Hvala ti Dadi na zadatku, ako nemate nista protiv ,ja bih rado prionula na isti,samo da obezbedimo subjekat ispitivanja..😆 😆
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
"
Kako sad ne ocekivati SEX u seriji❓kad te ovo asocira na" radionu", Mozda CV tajno salje poruke,moramo to desifrovati🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Uf kad samo pomislim na njegov "kapacitet" momentalno mi opadne inteligencija,kosa postane vise plava a grejanje radi na maksimum 🤪
Kopice i Smekerice,e da nam je Shiv blize pa da se izlecimo od opsesije ..ali ima jos nade,serija je toliko popularna u nasim krajevima da se moze desiti da ih dovedu u posetu, a onda ko sta dovati..sto me podseti na onu pricu kad deda sreo mecku..kaze pobedio deda..kako? Pa jednostavno-od dede ostali opanci a od mecke nista..tako ce i od Sh da ostanu samo carape,a od nas nista..😆 😆

Dal necu da se zalim
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

Cuti jeco🤣nemoj ionako nisam dobro,mozda se sve zavrsi danas pa da odahnemo malo😕

Nebih se puno nadala na tvom mestu..secas se to je ona ista serija u kojoj prikazuju kako zene peru pasulj dve epizode..🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ma sta ste se uplasile danasnje epizode,😲,sve ce to Sh da shvati i utjesi svoju An.Mi i on sve bi hop-cup,al kod An tako neide,zato Sh mora povuci rucnu kocnicu a mi dozivljaje smiriti i cekati,cekati😕...dok nasa Koka skasti "gimnasticirati". Ni ja nisam bolja od vas sto se tice visenja na kompu 😆,cak i na poslu zavirim da vidim sta ima novog na forumu,a kuci muz mi kaze svud indijci nam hodaju,hoces Tv,hoces komp.😆
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dal necu da se zalim🤣pa nek me nema vise🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: dadisabih

"
Kako sad ne ocekivati SEX u seriji❓kad te ovo asocira na" radionu", Mozda CV tajno salje poruke,moramo to desifrovati🤣

Njen izraz lica je " Zemljo otvori se i progutaj me" 😳 a njegov kao da je zamislja kako je nosi dok mu se priblizava dok on lezi u krevetu 😉 😳