Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Anupamaa 20 -24 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Jobless Poddars
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
Saiyaaara spoof
Mi smo vec poodavno spakovane za polazak,ali An i Sh nikako da krenu,😆Mislim da ce mo ostati praznih ruku😕 Neznam sta da ti kazem za kapacitet🤣 onakav covek mora da mu je kapacitet veliki,moci ce on nas da izdrzi🤣
Originally posted by: Jeca1997
Imam utisak da ce onaj razgovor izmedju AnSh biti tek sutra,tj. pocece danas ali ce se nastaviti i sutra 🤢
Originally posted by: dadisabih
ako ponese sve one satove, rijesit ce problem"kapaciteta".Dal neka uzme onaj"KU-KU", ona je nas Misionar,nek ispita teren🤣
"
Uf kad samo pomislim na njegov "kapacitet" momentalno mi opadne inteligencija,kosa postane vise plava a grejanje radi na maksimum 🤪
Kopice i Smekerice,e da nam je Shiv blize pa da se izlecimo od opsesije ..ali ima jos nade,serija je toliko popularna u nasim krajevima da se moze desiti da ih dovedu u posetu, a onda ko sta dovati..sto me podseti na onu pricu kad deda sreo mecku..kaze pobedio deda..kako? Pa jednostavno-od dede ostali opanci a od mecke nista..tako ce i od Sh da ostanu samo carape,a od nas nista..😆 😆
Cuti jeco🤣nemoj ionako nisam dobro,mozda se sve zavrsi danas pa da odahnemo malo😕
Uf kad samo pomislim na njegov "kapacitet" momentalno mi opadne inteligencija,kosa postane vise plava a grejanje radi na maksimum 🤪
Kopice i Smekerice,e da nam je Shiv blize pa da se izlecimo od opsesije ..ali ima jos nade,serija je toliko popularna u nasim krajevima da se moze desiti da ih dovedu u posetu, a onda ko sta dovati..sto me podseti na onu pricu kad deda sreo mecku..kaze pobedio deda..kako? Pa jednostavno-od dede ostali opanci a od mecke nista..tako ce i od Sh da ostanu samo carape,a od nas nista..😆 😆
Originally posted by: dadisabih
"
Kako sad ne ocekivati SEX u seriji❓kad te ovo asocira na" radionu", Mozda CV tajno salje poruke,moramo to desifrovati🤣