EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 19

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Tina013

Serviana ma ne mari za one oprecne postove, i meni su emocije totalno u sukobu 😳... MM mi preti da ce me snimiti dok gledam seriju, a ako ne budem dobra i objaviti 🤣

Hahaha🤣

Ma ja ne znam sta mi je sa ovom serijom. Inace ne gledam ni jednu drugu. Ali Sidyusha imaju neverovatnu hemiju. Nisam to jos videla, odlicni glumci.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Tina013

Ma ko ce da se razume nego mi ovde 😆

Jeste,ovde smo sve u takvom stanju, i potpuno se razumemo 😆😉 Jednoga dana ce neki psihijatar sa nasih prostora uzeti primer naseg topika kao primer kolektivne opsesije, moze da se desi i da zavrsimo u udzbeniku iz sociologije kao najzanimljiviji vid udruzivanja u cilju obozavanja jedne osobe koja nije bozanskog porekla..ili u nekom naucnom casopisu ,gde bi kao naslov stajalo " Grupna hipnoza kao globalni fenomen na EX YU prostorima " 🤣 🤣
Edited by Daltoni - 12 years ago
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nisam nikoga zaboravila,rezervisala sam 21. mesto, u busu ..😉 Samo neka oni odu na taj medeni mesec,pa cemo nas dvadesetak praviti Shivu drustvo dok se Anandi krije 😆

Dobro je,taman sam se zabrinula 😃
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Ja mislim da cu ja sad na spavanje pre nego sto kao neki mazohista ponovo pogledam precap.

Laku noc cure! Vidimo se sutra!
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Dobro je,taman sam se zabrinula 😃

Evo sad sam tek videla,izvini, treba nam jos jedno mesto, sada nas je dvadeset dvoje..Nema veze,svi koji se jave do polaska bice ukrcati u bus ka Svici a Kopica ce da nas doceka sa Shivom da nam stave one vence oko vrata u znak dobrodoslice 😆 🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ja mislim da cu ja sad na spavanje pre nego sto kao neki mazohista ponovo pogledam precap.

Laku noc cure! Vidimo se sutra!

Laku noc,lepo spavaj..sanjaj nekog toreadora koji lici na Shiva,onako u uskim pantalonicama gde se sve ocrtava ili ga sanjaj u onoj spavacici sto je Asima poslala za Anandi,a on bezobrazno tvrdio kako je za njega 🤣 🤣
Edited by Daltoni - 12 years ago
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ja se nadam da An nece u sutrasnjoj epizodi da povredi Sh i da ce on nekako naci neko resenj kao i uvek .

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Gledajuci epizodu iznova i znova ,prikazali su nam da je njihov odnos van spavace sobe super i da se dobro razumeju.On flertuje s njom i deli joj komplimente a njoj to nimalo ne smeta cak joj prija.Kad je trazio od nje da ga zove imenom nije oklevala samo se postidela,a on je bio presrecan.😃Njeno ponasanje u percapu me navodi da pomislim,ona jos uvek nemoze da spava s njim jer se oseca prljavo zbog toga sto je bila iskoriscena i zato sto joj on nije prvi🤢.A on ipak cini mi se nije bio iznenadjen njenim ponasanjem kao da je ocekivao nesto tako od nje😡. Samo se nadam da ono sto mu bude rekla,nece uticati na njega u smislu da se otudji od nje.Ne bi volela da mu kaze da ga jos ne voli i da zbog toga nemoze da bude intimna s njim to bi me stvarno navelo da ne gledam seriju vise.😡Plasim se njenih reci u danasnjoj epizodi😡 ali ipak se nadam da ce on shvatiti njen strah,posto vidim da se pise da ce ipak biti medenog meseca,mozda ce on to predloziti kako bi se bolje upoznali i zblizili,posle svega sto mu bude rekla😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Anandi and Shiv are about to share an intimate moment together, but at the same time Anandi remembers her romance with Jagya.

Evo to pise da ce biti😡 za danas
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Drage moje Forumasice samo se vi spakujte i na Bus pa za Svicu 🤗,a ja cu ovamo da rezervisem najbolje Hotel,posto vidim da broj prijavljenih svaki dan raste.😆 Nego razmisljam da se nece Sh uplasit kao An kad nas vidi ovoliko 😲😆,neznam koliki mu je "kapacitet"🤣