Ma mecka pojela dedu, a mi cemo Shiva..razumes?🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
New timslot of Show
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
OSO was based on Divya Bharti death?
Abhira is most pathetic character in gen4
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Pranit killed it today
Farhana constantly goes on family
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Nebih se puno nadala na tvom mestu..secas se to je ona ista serija u kojoj prikazuju kako zene peru pasulj dve epizode..🤣
Dadi bas tako : Prvo je Sh otvorio poklon i dobio sat-cekanje,strpljenje,zatim je An otvorila svoj poklon-sexi spavacica-znaci zavodenje,sex.😉 Eto nam poruke.😳😆Originally posted by: dadisabih
"
Kako sad ne ocekivati SEX u seriji❓kad te ovo asocira na" radionu", Mozda CV tajno salje poruke,moramo to desifrovati🤣
Dadi bas tako : Prvo je Sh otvorio poklon i dobio sat-cekanje,strpljenje,zatim je An otvorila svoj poklon-sexi spavacica-znaci zavodenje,sex.😉 Eto nam poruke.😳😆
Ma sta ste se uplasile danasnje epizode,😲,sve ce to Sh da shvati i utjesi svoju An.Mi i on sve bi hop-cup,al kod An tako neide,zato Sh mora povuci rucnu kocnicu a mi dozivljaje smiriti i cekati,cekati😕...dok nasa Koka skasti "gimnasticirati". Ni ja nisam bolja od vas sto se tice visenja na kompu 😆,cak i na poslu zavirim da vidim sta ima novog na forumu,a kuci muz mi kaze svud indijci nam hodaju,hoces Tv,hoces komp.😆
Moze on da prica sta hoce,ja teram po svom...😉😆😆 Nego posto Sh iz svojih razloga nama poznatih
Kopice jer mi gledamo istu seriju ❓ 😆 Ja nisam tamo videla nikakvog Shiva koji ce da je tesi,samo napaljenog i zaljubljenog Shiva koji bi svoju zenicu da odvede u zemlju snova..ali rucna mu ne gine,to si u pravu, a mi cemo osedeti od cekanja ... Sto je lepo sto ja nemam muza,barem nema ko da mi brani..😆
Kopice jer mi gledamo istu seriju ❓ 😆 Ja nisam tamo videla nikakvog Shiva koji ce da je tesi,samo napaljenog i zaljubljenog Shiva koji bi svoju zenicu da odvede u zemlju snova..ali rucna mu ne gine,to si u pravu, a mi cemo osedeti od cekanja ... Sto je lepo sto ja nemam muza,barem nema ko da mi brani..😆
Moze on da prica sta hoce,ja teram po svom...😉😆😆 Nego posto Sh iz svojih razloga nama poznatih
😆😆,nemoze da uradi nista kod nase Dive An
😆,najbolje da on nju odvede na pusto ostrvo gdje nema kud da pobjegne od njega i napravi covjek na miru "posao"
.Dodijalo vise gledati ovo:
Nebih se puno nadala na tvom mestu..secas se to je ona ista serija u kojoj prikazuju kako zene peru pasulj dve epizode..🤣