EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 22

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: shmeker

Dal necu da se zalim🤣pa nek me nema vise🤣

Ma mecka pojela dedu, a mi cemo Shiva..razumes?🤣
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nebih se puno nadala na tvom mestu..secas se to je ona ista serija u kojoj prikazuju kako zene peru pasulj dve epizode..🤣

Eh ja to samu sebe tesim😆kao tako je lakse,🤣znam i ja da to nece biti tako brzo🤢
smeker thumbnail

Ma mecka pojela dedu, a mi cemo Shiva..razumes?🤣

🤣🤣Ja sam ukapirala 🤣on pojeo nas🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

"
Kako sad ne ocekivati SEX u seriji❓kad te ovo asocira na" radionu", Mozda CV tajno salje poruke,moramo to desifrovati🤣

Dadi bas tako : Prvo je Sh otvorio poklon i dobio sat-cekanje,strpljenje,zatim je An otvorila svoj poklon-sexi spavacica-znaci zavodenje,sex.😉 Eto nam poruke.😳😆
smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Dadi bas tako : Prvo je Sh otvorio poklon i dobio sat-cekanje,strpljenje,zatim je An otvorila svoj poklon-sexi spavacica-znaci zavodenje,sex.😉 Eto nam poruke.😳😆

Svidja mi se😉poruka
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ma sta ste se uplasile danasnje epizode,😲,sve ce to Sh da shvati i utjesi svoju An.Mi i on sve bi hop-cup,al kod An tako neide,zato Sh mora povuci rucnu kocnicu a mi dozivljaje smiriti i cekati,cekati😕...dok nasa Koka skasti "gimnasticirati". Ni ja nisam bolja od vas sto se tice visenja na kompu 😆,cak i na poslu zavirim da vidim sta ima novog na forumu,a kuci muz mi kaze svud indijci nam hodaju,hoces Tv,hoces komp.😆

Kopice jer mi gledamo istu seriju ❓ 😆 Ja nisam tamo videla nikakvog Shiva koji ce da je tesi,samo napaljenog i zaljubljenog Shiva koji bi svoju zenicu da odvede u zemlju snova..ali rucna mu ne gine,to si u pravu, a mi cemo osedeti od cekanja ... Sto je lepo sto ja nemam muza,barem nema ko da mi brani..😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Kopice jer mi gledamo istu seriju ❓ 😆 Ja nisam tamo videla nikakvog Shiva koji ce da je tesi,samo napaljenog i zaljubljenog Shiva koji bi svoju zenicu da odvede u zemlju snova..ali rucna mu ne gine,to si u pravu, a mi cemo osedeti od cekanja ... Sto je lepo sto ja nemam muza,barem nema ko da mi brani..😆

Moze on da prica sta hoce,ja teram po svom...😉😆😆 Nego posto Sh iz svojih razloga nama poznatih 😆😆,nemoze da uradi nista kod nase Dive An 😆,najbolje da on nju odvede na pusto ostrvo gdje nema kud da pobjegne od njega i napravi covjek na miru "posao".Dodijalo vise gledati ovo:
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Kopice,obuci ovakvu spavacicu i gledaj Sh⭐️😉Tvoj Sh nek gleda tebe u spavacici😉uzitak obostran.Meni se cini da si ti pocela kao An,sve ti drugi mora reci sta da radis🤣
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Moze on da prica sta hoce,ja teram po svom...😉😆😆 Nego posto Sh iz svojih razloga nama poznatih 😆😆,nemoze da uradi nista kod nase Dive An 😆,najbolje da on nju odvede na pusto ostrvo gdje nema kud da pobjegne od njega i napravi covjek na miru "posao".Dodijalo vise gledati ovo:

👏👏👏
ISPRAVKA
kajem se sto ono maloprije napisah😆ali drugarice smo pa ne bih da sta propustis.Vidim ja da ces ti uskoro doktorirati uz ovu seriju😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Nebih se puno nadala na tvom mestu..secas se to je ona ista serija u kojoj prikazuju kako zene peru pasulj dve epizode..🤣

Slazem se sa Dal 🤣