š¤jesi li uspavala ukucane pa malo ugrabila vremena i za sebeš¤
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 6th Oct 2025.
GEETUs DEATH 6.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
Parivaar Ki Izzat!!!
Bring her in Gen 5
SO mihir wants to leave Tulsi
Was Kajol over the top in Dushman? What a ridiculous movie
Anupamaa 05 - 06 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Sunday Dhamaka: Who's the better dancer? Madonna, Shahid, or Hrithik?
Ananya Pandey - Chanel girl
Like/Dislike/Neutral Week 6
Now that's what I call a Wildcard
Songs on All Tranportation
Sta je ovo niko nista ne komentarise,jeste li razocarani danasnjom epizodom?Danas nije bila losa epizoda,izgleda da An misli da se Sh naljutio na nju,vidi se da ona pokazuje znake kajanja.Kada je pozvao da dodje s njim da nadju fajl,bila je uplasena.Sta li ce joj reci?Sreca pa ima epizoda sutraš.Vidim da komentarisu ne forumu da je izvukla ruku kad mu je dala caj ,ja ne mislim tako mislim da je namerno zadrzala a kad je on pogledao ona je izvukla.Eto ja sam rekla moje misljenje vi kako hoceteš¤£
Originally posted by: dadisabih
š¤
š¤jesi li uspavala ukucane pa malo ugrabila vremena i za sebeš¤
An zna da ga je povrijedilai, da ga je obmanula,i osjeca sramotu sto je sl*gala.Priznat ce mu.2. particija gdje su mi njih dvoje , tuzno i lijepo, i moze se puuuno puta gledati.Tako su bili blizu a opet dalekoši muzika propratila svešš¼
Postoji jedna cuvena slika koja predstavlja Isusa u jednom tamnom vrtu. Lijevom rukom pridize svjetiljku koja osvjetljava scenu, desnom kuca na cvrsta i masivna vrata.
Kada je slika prvi put predstavljena na jednoj izlozbi, jedan se posjetitelj obratio slikaru (William Hunt) s primjedbom.
"Na vasoj je slici jedna greska. Vrata su bez brave i rucki."
"Nije to greska," odgovori slikar. "To su vrata ljudskog srca. Otvaraju se samo iznutra."
kad je Dal otvarala ovaj 4. topic,pag 1 najavila nam da su AnSh u brakuši mi od tada cekamooo
prvu bracnu noc.Jeli bila, a meni promaklošSad smo na 131.š
znaci sutra bi trebalo biti malo romanseAnSh, i puno Jš· a i Dadise neizostavnoš
i meni se cini da pokusava da mu se dodvori,ali samo po danušša cim mracak, An prestane i da disešššMa raspavala se ona kos SekarovihšKod Dadise je prva ustajala,zadnja lijegalašZna da je Shāļøcuva, i da ce je smjestiti u krevet,sve do jednom dok joj ne bude smjestio u krevetuš