EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 104

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.4k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
šŸ¤—
šŸ¤—jesi li uspavala ukucane pa malo ugrabila vremena i za sebešŸ¤—
dadisabih thumbnail

Originally posted by: shmeker

Sta je ovo niko nista ne komentarise,jeste li razocarani danasnjom epizodom?Danas nije bila losa epizoda,izgleda da An misli da se Sh naljutio na nju,vidi se da ona pokazuje znake kajanja.Kada je pozvao da dodje s njim da nadju fajl,bila je uplasena.Sta li ce joj reci?Sreca pa ima epizoda sutra😃.Vidim da komentarisu ne forumu da je izvukla ruku kad mu je dala caj ,ja ne mislim tako mislim da je namerno zadrzala a kad je on pogledao ona je izvukla.Eto ja sam rekla moje misljenje vi kako hocete🤣

i meni se cini da pokusava da mu se dodvori,ali samo po danušŸ˜‰šŸ˜†a cim mracak, An prestane i da disešŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†Ma raspavala se ona kos SekarovihšŸ˜†Kod Dadise je prva ustajala,zadnja lijegalašŸ˜†Zna da je Shā­ļøcuva, i da ce je smjestiti u krevet,sve do jednom dok joj ne bude smjestio u krevetušŸ˜†
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

šŸ¤—
šŸ¤—jesi li uspavala ukucane pa malo ugrabila vremena i za sebešŸ¤—

Samo mali spava...šŸ¤—
dadisabih thumbnail
znaci sutra bi trebalo biti malo romanseAnSh, i puno J🐷 a i Dadise neizostavnošŸ˜†
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Stvarno se nadam da ce sutr da bude malo vise romanse izmecu An i Sh i malo manje dadis i j 🐷 jer me njih dvoje nevriraju mnogo.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

An zna da ga je povrijedilai, da ga je obmanula,i osjeca sramotu sto je sl*gala.Priznat ce mu.2. particija gdje su mi njih dvoje , tuzno i lijepo, i moze se puuuno puta gledati.Tako su bili blizu a opet daleko😭i muzika propratila svešŸ‘šŸ¼
Postoji jedna cuvena slika koja predstavlja Isusa u jednom tamnom vrtu. Lijevom rukom pridize svjetiljku koja osvjetljava scenu, desnom kuca na cvrsta i masivna vrata.
Kada je slika prvi put predstavljena na jednoj izlozbi, jedan se posjetitelj obratio slikaru (William Hunt) s primjedbom.
"Na vasoj je slici jedna greska. Vrata su bez brave i rucki."
"Nije to greska," odgovori slikar. "To su vrata ljudskog srca. Otvaraju se samo iznutra."

Prelepo dadisa
smeker thumbnail

kad je Dal otvarala ovaj 4. topic,pag 1 najavila nam da su AnSh u braku😊i mi od tada cekamooo
prvu bracnu noc.Jeli bila, a meni promaklošŸ˜†Sad smo na 131.šŸ˜•

🤣 Valjda ce kad otvori novi ,biti nesto😳
smeker thumbnail

znaci sutra bi trebalo biti malo romanseAnSh, i puno J🐷 a i Dadise neizostavnošŸ˜†

Bice valjda,ali vise ce biti🐷 po najavi vidim
smeker thumbnail

i meni se cini da pokusava da mu se dodvori,ali samo po danušŸ˜‰šŸ˜†a cim mracak, An prestane i da disešŸ˜†šŸ˜†šŸ˜†Ma raspavala se ona kos SekarovihšŸ˜†Kod Dadise je prva ustajala,zadnja lijegalašŸ˜†Zna da je Shā­ļøcuva, i da ce je smjestiti u krevet,sve do jednom dok joj ne bude smjestio u krevetušŸ˜†

E docekacemo valjda i da joj smesti🤣😳
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Izasla je neka vest u kojoj su oni ostali kuci jer je njega boleo stomak. Ona mu sprema nesto u kuhinji i on se približi, kad je dotakne ona se uplaŔi i ispadne joj casa na pod.

Znaci da nisu razgovarali 😔 Sad sam skroz odlepila. Dokle ce bre da im uniŔtavaju likove. Ovo nisu Ansh koje poznajemo.😔