EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 48

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.6k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Jeste.. 😆Rasplakala sam se koliko ne umeju da pevaju,ali 👏 za pokusaj..Bice zanimljivo danas, ali ja bih ipak volela da su sve to ranije prikazivali a da sada prikazu svadbu koju svi toliko nestrpljivo cekamo..
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Srela sam opet na kasi onu Indijku,pa mi kaze da su iz sjeverne indije zene i muskarci puno ljepsi, nego iz juzne indije!! Pitam je; jeli i Sh dolazi iz sjeverne indije 😃,kaze ona ; ja 😆!! Rekla sam joj ;pa vidi se!!😉😆 Sjeverci imaju svijetliji ten,od juznjaka!!

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Nas rijecnik je siromasan, nema izraza da opise sta u covjeku pobude ovakve scene iskazivanja ljubavi, ushicenja, zelje da neko bude srecan.👏👍🏼 svaki pokret, rijec, pogled, odmjeren, redoslijed kako prilaze An👏👍🏼 Prostorija ispunjena pozitivnom energijom, na svim licima sija radost i ljubav👏👍🏼
TKSanchi👎🏼 ocigledno da ne pripada ovoj skupini ljudi.😡Divljakusa i primitivka,nedovoljno vaspitana i povrsno obrazovana, tj MODERNA DJEVOJKA😆😆😆
CV👍🏼👏i ovako lijepe scene izazovu suze😊

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

U pocetku, kad god su pokazali PT, ja sam prasnula u smeh. Izgleda da je jos uvek konstipacija muci 😆 Ipak je na kraju progovorila, valjda joj je bilo bolje😆
Stvarno ne razumem sta hoce CVs da nam kazu u vezi sa njom.
Ispada da nema interesa ni za sta, osim da gleda filmove sa drugaricama i da visi na kompu.

Nego u trecem videu, Madan Sing je na 3.24m rekao neku rec koja je licila na "Beograde".
Ne znam da li je jos neko primetio. Verovatno imaju neku rec, slicnu tome.

Baba nije danas pala, sto znaci da se proslava proteze i iduce nedelje, a kada li ce biti svadba?? Zasto li su onda napisali 30 novembar??
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Mogu samo da kazem WOW, prelepa epizoda 👏 Sada mozemo da ocekujemo jos takvih sledece nedelje, a za vikend imamo Golden Petal Awards..😃
Edited by Daltoni - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Divota za gledat,svu onu ljepotu!!! An je bila prelijepa!! Bajron i Sh,jedini pogodise koja je njihova draga!! 👏 Hajd Bajron je sa "stazom" a Sh kao pocetnik dobro se snalazi 😉😆!! Ples od Singovih je bio bas emocionalan,ali su me najvise dojmili Sumitra i Bajron..😭 Eh sta je biti otac i majka!! ⭐️
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Pozdrav svima, nova sam ovde i sigurna sam da se i vama svima danas svidela ova pesma koju su pevali Anandi, pa evo prevod:
Odlazis iz moga sca u kucu svog muza, no pre nego sto odes sedni ispred mene i dozvoli da te jos jednom pogledam duso...

Bajron peva: Ja sam otac koji je bio prekriven blatom, i od trenutka kada si mi pruzila ruku zapocelo je nase cvrso, dozivotno prijateljstvo. Ti si moj ponos i cast moje kuce i moje te oci uvek prate, duso. Sedni ispred mene i dozvoli da te jos jednom dobro pogledam...
Baba:Kada si dosla u moju kucu nisi mi bila draga. Bila si poput slatko-ljutog chatnija. Ali danas si moja mala pticice osvojila moje srce. Ne znam kako se to desilo, mozda putem neke magije, sedni ispred mene i dozvoli da te jos jednom dobro pogledam...
Sumitra: Procvetala si poput ruze u mom vrtu. Iako te nisam rodila ipak si deo mene. Ides u muzevljevu kucu kao moja kcerka. Sedi i pusti da te dobro pogledam...
Sugna: Dosla si u nasu kucu kao snaja i ni sama ne znam kada si mi postala tako dobra prijateljica i sestra.
Nandu: Ja sam dosao puno kasnija, a ipak sam dobio toliko mnogo tvoje ljubavi...
Sedi ispred nas da te jos jednom dobro pogledamo...
Sumitra: Danas su ti ruke isarane meendijem...
Bajron: Danas cu podici tvoj doli?
Sugna: Danas moja sestra odlazi od mene...
Baba (podigla Shiva sa stolice i dovela do Anandi): Danas postajes jedno sa nekim drugim...
Sumitra: Danas su oci ispunjene suzama...
Bajron: Suzama tuge i suzama srece
Baba: (spajajuci ruke A i S) Moja dusa napusta ovo kucu i odlazi u drugu kucu gde zivi covek koji je jedan u milion

dadisabih thumbnail
🤗Loveansh🤗 prelijepi stihovi❤️ hvala na prevodu i dobro nam dosla🤗
dadisabih thumbnail
Na vecerasnjem pinku sapce Dadisa An "samo je deda nastran"🤣a tek kad joj deda oduze glavnu rijec, mora da je pomislila" e evo pravo musko", to nikom do sada nije uspjelo🤣
puno vrijedi prevod, i tek sada mogu da razumijem razna zbivanja, a da ne osudjujem😊