EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 50

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.6k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Prerevela sam je sa engleskog. Devojka koja je danas prevodila na IF prevela je stihove na engleski i ceo prevod teksta je u danasnjem WU ovde na forumu. Jeste li procitale da ce vencanje poceti 10.12., ima takodje WU, postavila RAmona ocito su izasla dva promo snimka gde baba i Bajron pozivaju na Anandino vencanje 10.12. Znaci cela sledeca nedelja ce biti ..sta?Babino padanje u nesvest, Sanchino plesanje i reakcija na isto!? Dolazak J? Sta mislite?
Sneha.Love thumbnail
Bas sam se radovala da cu uhvatiti svadbu dok sam jos kod kuce jer krajem nedelje putujem, al djaba😭 Ovi su odlucili da rastegnu sva ova desavanja oko vencanja dok ne dodje 19.12. kada se ponovo pocinje meriti gledanost (taj famozni TRP) jer zele ocito da obore sve rekorde i da BV bude najgledanija u tom periodu.

Da li neko od vas zna ima li na netu negde ove epizode koje idu na Pinku ?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Bas sam se radovala da cu uhvatiti svadbu dok sam jos kod kuce jer krajem nedelje putujem, al djaba😭 Ovi su odlucili da rastegnu sva ova desavanja oko vencanja dok ne dodje 19.12. kada se ponovo pocinje meriti gledanost (taj famozni TRP) jer zele ocito da obore sve rekorde i da BV bude najgledanija u tom periodu.

Potrazi na you tube,samo ne znam da li ima sa titlovima sa pinka,moras da proveris..
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Trebalo bi da bude, samo pod kojim datumom??

Smisli kada su u Indiji davali, ja nesto ne mogu sada da mislim. Imas vise raznih sajtova koji su imali video... Desi tashan, desi tv box, punjabu junktion, dailymotion...

Ako se neko seti datuma, neka se javi.

PS Shiv je dosao 15 Maja,a koji je sada datum??

Nema tu prevoda...jedno vreme smo imali titlovano na engleski, a sada ni toga nema.
Edited by kabakaba4 - 12 years ago
Sneha.Love thumbnail
Hvala, nema veze, pratit cu nove epizode preko neta, a ove nase sa prevodom kada se vratim. Nego, ovi se u ovom tredu za vencanje zezaju kako ce kad pocmu da prikazuju vencanje jedan dan vencanja prikazivati u deset epizoda. Ima tu puno obicaja a i posto je vencanje vise parova bit ce to gotovo do Nove Godine.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Trebalo bi da bude, samo pod kojim datumom??

Smisli kada su u Indiji davali, ja nesto ne mogu sada da mislim. Imas vise raznih sajtova koji su imali video... Desi tashan, desi tv box, punjabu junktion, dailymotion...

Ako se neko seti datuma, neka se javi.

PS Shiv je dosao 15 Maja,a koji je sada datum??

Nema tu prevoda...jedno vreme smo imali titlovano na engleski, a sada ni toga nema.

Ima,samo bez prevoda na dailymotion.Mi smo stigli do 14.avgusta 😊
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

zamislimo da je i Pooly na svadbi😊
dadisabih thumbnail

i ova fotografija mi se dopala😊
dadisabih thumbnail