Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Originally posted by: loveansh
Bas sam se radovala da cu uhvatiti svadbu dok sam jos kod kuce jer krajem nedelje putujem, al djaba😠Ovi su odlucili da rastegnu sva ova desavanja oko vencanja dok ne dodje 19.12. kada se ponovo pocinje meriti gledanost (taj famozni TRP) jer zele ocito da obore sve rekorde i da BV bude najgledanija u tom periodu.
Da li neko od vas zna ima li na netu negde ove epizode koje idu na Pinku ?
Originally posted by: loveansh
Bas sam se radovala da cu uhvatiti svadbu dok sam jos kod kuce jer krajem nedelje putujem, al djaba😠Ovi su odlucili da rastegnu sva ova desavanja oko vencanja dok ne dodje 19.12. kada se ponovo pocinje meriti gledanost (taj famozni TRP) jer zele ocito da obore sve rekorde i da BV bude najgledanija u tom periodu.
Da li neko od vas zna ima li na netu negde ove epizode koje idu na Pinku ?
Originally posted by: kabakaba4
Trebalo bi da bude, samo pod kojim datumom??Smisli kada su u Indiji davali, ja nesto ne mogu sada da mislim. Imas vise raznih sajtova koji su imali video... Desi tashan, desi tv box, punjabu junktion, dailymotion...Ako se neko seti datuma, neka se javi.PS Shiv je dosao 15 Maja,a koji je sada datum??Nema tu prevoda...jedno vreme smo imali titlovano na engleski, a sada ni toga nema.