EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 49

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.6k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Da, Guli je u vecerasnjoj epizodi sladjusna u zutom leprsavom sariju😊, hajde da je udamo za Mahija, vec je to predlozeno, Mahi bi bio srecniji sa njom nego sa nekom "modernom" a'la TKSachi😊
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Hajde da saznamosta je sa Puli😊Zna li neko kako se zvala glumicaā“Neko na nasem forumu je pisao o njoj da je bila ozbiljno bolesna i da je zbog toga morala napustiti seriju😭a i te kako se primijeti njeno odsustvo i to narocito dok traju ceremonije😭
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Hajde da saznamosta je sa Puli😊Zna li neko kako se zvala glumicaā“Neko na nasem forumu je pisao o njoj da je bila ozbiljno bolesna i da je zbog toga morala napustiti seriju😭a i te kako se primijeti njeno odsustvo i to narocito dok traju ceremonije😭

http://www.desi**fo***.net/forum/balika-vadhu/214313-mamta-chaturya-aka-phooli-balika-vadhu-down-body-infection.html

Evo clanka iz juna ove godine gde kaze da je Phooli bila u bolnici, lecena od neke infekcije.
Izgleda da je u nekoj drugoj seriji, te je zato nema. Madjutim, mogli su valjda da je pozovu na kratko, valjda bi nasla vremena.

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Dobro vece svima, evo sad sam na Pinku odgledala seriju, i slazem se da je kompletno drugacije kad covek ima ceo prevod, a ne samo WU, koji je poprilicno povrsan.
Vidim da se vi ovde lepo druzite i cavrljate a i covek svasta korisno moze da procita i da se slatko zabavi.
Ja sam inace pocela da gledam malu nevestu od pocetka, pa sam onda prestala kada je baba pocela da maltretira malu Anandi. U maju ove godine me je zaova ponovo nagovorila da pocnem sa gledanjem, a tu je negde dosao i Shiv, i tako...😊
Onda sam otkrila epizode na netu i odgledala sve unapred, pa tako sada paralelno pratim i nova zbivanja i stare epizode na Pinku.
Danasnja epizoda ovde na netu me je bas raznezila, koliko su daleko dogurali Shiv i Anandi od njihovih zaruka , mislim sto se tice njihovih emocija koje sada tako otvoreno pokazuju jedno drugom.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Veceras na pinku, deda reko da voli da bane nenajavljen a baba ce na to"vidi ti ovo,deda hoce da me uci mojim trikovima"..šŸ˜† Kad je odgovarala na dedina pitanja umesto An,on joj reko"Pusti sad moju buducu snaju da govori,ovako cemo saznati nista o njoj a previse o tebi..sta ce nam to?" šŸ˜† A kada je deda rekao da zeli da joj isprica zivopisne price o ratu,baba mu rekla "Jedva cekam da mi ispricas sve sto imas...pa da ne moras vise da govoris o tome"šŸ˜† šŸ˜†
Stvarno su urnebesni..
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Na vecerasnjem pinku sapce Dadisa An "samo je deda nastran"🤣a tek kad joj deda oduze glavnu rijec, mora da je pomislila" e evo pravo musko", to nikom do sada nije uspjelo🤣
puno vrijedi prevod, i tek sada mogu da razumijem razna zbivanja, a da ne osudjujem😊

Baba je bila malo drska prema dedici kada je rekla da jedva ceka da on isprica to iz 1971 god. i da zavrsi o tome. Haha! Svima je dosadan sa tim pricama, a onda se kao i ispravila " da jedva ceka da to cuje" šŸ˜† Da, deda je samo pruzio ruku i zaustavio je. Bili su zgodni kako se nadmudruju.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro vece svima, evo sad sam na Pinku odgledala seriju, i slazem se da je kompletno drugacije kad covek ima ceo prevod, a ne samo WU, koji je poprilicno povrsan.
Vidim da se vi ovde lepo druzite i cavrljate a i covek svasta korisno moze da procita i da se slatko zabavi.
Ja sam inace pocela da gledam malu nevestu od pocetka, pa sam onda prestala kada je baba pocela da maltretira malu Anandi. U maju ove godine me je zaova ponovo nagovorila da pocnem sa gledanjem, a tu je negde dosao i Shiv, i tako...😊
Onda sam otkrila epizode na netu i odgledala sve unapred, pa tako sada paralelno pratim i nova zbivanja i stare epizode na Pinku.
Danasnja epizoda ovde na netu me je bas raznezila, koliko su daleko dogurali Shiv i Anandi od njihovih zaruka , mislim sto se tice njihovih emocija koje sada tako otvoreno pokazuju jedno drugom.

Dobro dosla,hvala ti sto si se ukljucila u forum i PUNO HVALA za stihove pesme koju su pevali Singovi.. šŸ¤—
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Veceras na pinku, deda reko da voli da bane nenajavljen a baba ce na to"vidi ti ovo,deda hoce da me uci mojim trikovima"..šŸ˜† Kad je odgovarala na dedina pitanja umesto An,on joj reko"Pusti sad moju buducu snaju da govori,ovako cemo saznati nista o njoj a previse o tebi..sta ce nam to?" šŸ˜† A kada je deda rekao da zeli da joj isprica zivopisne price o ratu,baba mu rekla "Jedva cekam da mi ispricas sve sto imas...pa da ne moras vise da govoris o tome"šŸ˜† šŸ˜†
Stvarno su urnebesni..

Haha, ja nisam videla da si i ti pisala isto o babi, pa sam duplirala šŸ˜†
Znaci da nam se obema to svidelo.
kabakaba4 thumbnail

Evo Phooli, da se malo setimo kako izgleda, kada vec nije dosla na svadbu.

Eh, nije mi slika izasla! 😲 Sorry!

Dadi, pravo ime joj je Mamta Chaturya 😊

Edited by kabakaba4 - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dobro dosla,hvala ti sto si se ukljucila u forum i PUNO HVALA za stihove pesme koju su pevali Singovi.. šŸ¤—

Pozdrav i od mene šŸ¤—

Jesi li onu pesmu prevela sa Hindu ili Engleskog? Bas veliki posao, hvala. 😊