Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
ENTRY INTO RESORT 22.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Originally posted by: dadisabih
Hajde da saznamosta je sa PulišZna li neko kako se zvala glumicaāNeko na nasem forumu je pisao o njoj da je bila ozbiljno bolesna i da je zbog toga morala napustiti serijuša i te kako se primijeti njeno odsustvo i to narocito dok traju ceremoniješ
Originally posted by: dadisabih
Na vecerasnjem pinku sapce Dadisa An "samo je deda nastran"š¤£a tek kad joj deda oduze glavnu rijec, mora da je pomislila" e evo pravo musko", to nikom do sada nije uspjeloš¤£
puno vrijedi prevod, i tek sada mogu da razumijem razna zbivanja, a da ne osudjujemš
Originally posted by: loveansh
Dobro vece svima, evo sad sam na Pinku odgledala seriju, i slazem se da je kompletno drugacije kad covek ima ceo prevod, a ne samo WU, koji je poprilicno povrsan.
Vidim da se vi ovde lepo druzite i cavrljate a i covek svasta korisno moze da procita i da se slatko zabavi.
Ja sam inace pocela da gledam malu nevestu od pocetka, pa sam onda prestala kada je baba pocela da maltretira malu Anandi. U maju ove godine me je zaova ponovo nagovorila da pocnem sa gledanjem, a tu je negde dosao i Shiv, i tako...š
Onda sam otkrila epizode na netu i odgledala sve unapred, pa tako sada paralelno pratim i nova zbivanja i stare epizode na Pinku.
Danasnja epizoda ovde na netu me je bas raznezila, koliko su daleko dogurali Shiv i Anandi od njihovih zaruka , mislim sto se tice njihovih emocija koje sada tako otvoreno pokazuju jedno drugom.
Veceras na pinku, deda reko da voli da bane nenajavljen a baba ce na to"vidi ti ovo,deda hoce da me uci mojim trikovima"..š Kad je odgovarala na dedina pitanja umesto An,on joj reko"Pusti sad moju buducu snaju da govori,ovako cemo saznati nista o njoj a previse o tebi..sta ce nam to?" š A kada je deda rekao da zeli da joj isprica zivopisne price o ratu,baba mu rekla "Jedva cekam da mi ispricas sve sto imas...pa da ne moras vise da govoris o tome"š š
Stvarno su urnebesni..
Dobro dosla,hvala ti sto si se ukljucila u forum i PUNO HVALA za stihove pesme koju su pevali Singovi.. š¤