Originally posted by: jagoda
Dobro je sto si prenela, pa necu morati da ponovo postavljam pitanje 😉
Inace, niko vas ne moze pohvatati gde se nalazite, selite se kao ptice selice. 😆 Postoji li neki razlog za selidbe ?
Stvarno sam radoznala u vezi Sivove porodice, a posto nemam zivaca da redovno pratim, moram vas da gnjavim pitanjima 😆 To cu da radim dok me ne najurite 😉
Jagoda, ti pratis samo na Pinku, jeli tako? Znaci da si u velikom zaostatku.
Da, mi pratimo sa Indijom najnovija dogadjanja.
Ja cu ti ukratko reci to sto te interesuje, jer mi znamo "sve tajne".
Najpre da ti kazem da moramo da se selimo posle svake 150 -te stranice, jer su to pravila foruma.
E sada, Ira je rodila Shiva.
Mina je strina, koja ga je cuvala i vaspitavala, jer je Ira mozda isla na posao??
Mina je udovica, muz joj je bio dedicin sin, tako da su njih dve jetrve.
Shiv nju zove choti ma, sto znaci mladja majka i ona njega voli kao svoje dete.
Mina ima sina Mahija, a Shiv i sestru Sanci.
Mini se ne svidja to sto je Anandi bila udata i sto ce se stalno secati tog zivota sa bivsim, ali Anandi ne moze da se ne voli, pa ce pridobiti i Minu.
Sada je Mina odusevljena sa An.
Jag se nije razveo od Gori, jer nisu ni bili vencani.😆 Taman se ona spremala za vencanje, J je saznao za sve njene lazi i ostavio je.On se pojavio u Jaitsaru i radio protiv An i jedno dva meseca se nije skidao sa ekrana. U isto vreme su pokazali Gori u bolnici i objavili da je trudna, a ona je rekla da ne zeli njegovo dete i to je bilo zadnje sto smo je videli. Ona je i napustila seriju.
To je to sto te je interesovalo. Na "serije online" imas BV prevode na nas jezik, pa pogledaj malo i tamo.