EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 46

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.6k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kabakaba4

Originally posted by jagoda

Ima li koga ? Vi redovno pratite, a ja samo povremeno uskocim pa nemam pojma sta se desava. Nemam cak ni vremena da procitam vase postove. Hoce li mi neko reci, ko je Minu iz Sivove porodice ? Koja od njih dve ga je rodila ? Ne mogu da ih pohvatam ko je kome sta 😕Sivova porodica mi deluje skroz otkacena, ali nisam povezala u kakvim odnosima su te dve zene. Izgleda da Minu ne voli Anandi, nadam se da nece i u toj porodici prolaziti kao u Singovoj. To bi zaista bilo preterano za jedan zivot.
Vidim da vi pratite kod indijaca nove epizode, da li se to Jagat razveo i sa Gauri ? Ako je tako, ne mogu da verujem posle onolike ljubavi i sta je sve uradio zbog nje, mozda bi to bila kao neka vrsta kosmicke pravde.

Ovo sam prenela sa EX YU 2

Jagoda se tamo pogresno javila, jer nije znala da smo se preselili.

jagoda thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Originally posted by jagoda

Ima li koga ? Vi redovno pratite, a ja samo povremeno uskocim pa nemam pojma sta se desava. Nemam cak ni vremena da procitam vase postove. Hoce li mi neko reci, ko je Minu iz Sivove porodice ? Koja od njih dve ga je rodila ? Ne mogu da ih pohvatam ko je kome sta 😕Sivova porodica mi deluje skroz otkacena, ali nisam povezala u kakvim odnosima su te dve zene. Izgleda da Minu ne voli Anandi, nadam se da nece i u toj porodici prolaziti kao u Singovoj. To bi zaista bilo preterano za jedan zivot.
Vidim da vi pratite kod indijaca nove epizode, da li se to Jagat razveo i sa Gauri ? Ako je tako, ne mogu da verujem posle onolike ljubavi i sta je sve uradio zbog nje, mozda bi to bila kao neka vrsta kosmicke pravde.

Dobro je sto si prenela, pa necu morati da ponovo postavljam pitanje 😉
Inace, niko vas ne moze pohvatati gde se nalazite, selite se kao ptice selice. 😆 Postoji li neki razlog za selidbe ?
Stvarno sam radoznala u vezi Sivove porodice, a posto nemam zivaca da redovno pratim, moram vas da gnjavim pitanjima 😆 To cu da radim dok me ne najurite 😉
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Jagoda😊 lijepo za vikend sjedi , pripremi sta ces da jedes i pijes pa na citanje nasih postova😲 jer to sta si sve propustila, a mi o tome pisale, ovi iz CV bi mogli jos jednu seriju snimiti😉😆😆
O ostalom vjerujem da ce te Dal i Kabica informirati😊
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Jagoda😊 lijepo za vikend sjedi , pripremi sta ces da jedes i pijes pa na citanje nasih postova😲 jer to sta si sve propustila, a mi o tome pisale, ovi iz CV bi mogli jos jednu seriju snimiti😉😆😆
O ostalom vjerujem da ce te Dal i Kabica informirati😊

Da, ja joj upravo odgovaram, dadice! 😊
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: jagoda

Dobro je sto si prenela, pa necu morati da ponovo postavljam pitanje 😉
Inace, niko vas ne moze pohvatati gde se nalazite, selite se kao ptice selice. 😆 Postoji li neki razlog za selidbe ?
Stvarno sam radoznala u vezi Sivove porodice, a posto nemam zivaca da redovno pratim, moram vas da gnjavim pitanjima 😆 To cu da radim dok me ne najurite 😉

Jagoda, ti pratis samo na Pinku, jeli tako? Znaci da si u velikom zaostatku.

Da, mi pratimo sa Indijom najnovija dogadjanja.
Ja cu ti ukratko reci to sto te interesuje, jer mi znamo "sve tajne".

Najpre da ti kazem da moramo da se selimo posle svake 150 -te stranice, jer su to pravila foruma.

E sada, Ira je rodila Shiva.
Mina je strina, koja ga je cuvala i vaspitavala, jer je Ira mozda isla na posao??

Mina je udovica, muz joj je bio dedicin sin, tako da su njih dve jetrve.
Shiv nju zove choti ma, sto znaci mladja majka i ona njega voli kao svoje dete.
Mina ima sina Mahija, a Shiv i sestru Sanci.

Mini se ne svidja to sto je Anandi bila udata i sto ce se stalno secati tog zivota sa bivsim, ali Anandi ne moze da se ne voli, pa ce pridobiti i Minu.
Sada je Mina odusevljena sa An.

Jag se nije razveo od Gori, jer nisu ni bili vencani.😆 Taman se ona spremala za vencanje, J je saznao za sve njene lazi i ostavio je.On se pojavio u Jaitsaru i radio protiv An i jedno dva meseca se nije skidao sa ekrana. U isto vreme su pokazali Gori u bolnici i objavili da je trudna, a ona je rekla da ne zeli njegovo dete i to je bilo zadnje sto smo je videli. Ona je i napustila seriju.

To je to sto te je interesovalo. Na "serije online" imas BV prevode na nas jezik, pa pogledaj malo i tamo.

dadisabih thumbnail
Nasa mudrijasica An zove London u cetiri ujutro😊 Zeli jasnu situaciju.😊 Uzrok moze biti TIKVA, koja treba da vidi taj odnos ASHI i SH⭐️, a i da ona vidi kako ce taj susret proci😉 neda An sjenci da padne na vezu sa Sh⭐️, i zeli da to rascisti na vrijeme😊 Mozda Ashima i dodje Sh⭐️ al na momacko vece❓ tako da sa nepredvidim a neprijatnim situacijama i glumatanjem bude 1:1, Shekarovi:Shing😉
pa cemo odgledati jos koju epizodu😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Veceras na pinku Shekarovi..Baba i deda su bili urnebesni..Sada mozemo da vidimo kako se vodio razgovor i sta je strina pitala An ,kao i njen odgovor...Bas volim sto imamo ove serije na pinku koje gledamo sa zaostatkom, tako lakse podnesemo staro a i razjasnimo da bi razumeli novo...
dadisabih thumbnail
Jeste li uocile na dvosjedu gdje Sh⭐️sjedi u Haveli-u pauna kao na An pozivnicama❓ a clanovi porodice, zene, obucene u zelene sarie👍🏼, neko vece u zute👍🏼Koji prelijep odnos prema ceremonijama, a koliko im boje znace i njihova simbolika, to pokazuju odijevanjem👍🏼👏
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Nasa mudrijasica An zove London u cetiri ujutro😊 Zeli jasnu situaciju.😊 Uzrok moze biti TIKVA, koja treba da vidi taj odnos ASHI i SH⭐️, a i da ona vidi kako ce taj susret proci😉 neda An sjenci da padne na vezu sa Sh⭐️, i zeli da to rascisti na vrijeme😊 Mozda Ashima i dodje Sh⭐️ al na momacko vece❓ tako da sa nepredvidim a neprijatnim situacijama i glumatanjem bude 1:1, Shekarovi:Shing😉
pa cemo odgledati jos koju epizodu😉

Ja bih najvise volela da Ashima ne dodje. Ne znam zasto je toliko pozivaju.

Ne pozivaju Anandinu najbolju drugaricu Phooli, nego mladozenjinu prijateljicu sa faksa!!! Da je to neki njegov drug, pa hajde, ali devojka koja je zaljubljena u njega 😲 😲

Ocigledno je da nesto smeraju sa njom i tikvom, da prave malo drame.

Razna su misljenja o Ashimi i nekima je ona bila slatka.
Meni je totalno bebasta i neozbiljna i detinjasta i jos uvek place za Sh!!

Koja razlika izmedju nase Anandi, odlucne devojke i ove fine, gradske!
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Veceras na pinku Shekarovi..Baba i deda su bili urnebesni..Sada mozemo da vidimo kako se vodio razgovor i sta je strina pitala An ,kao i njen odgovor...Bas volim sto imamo ove serije na pinku koje gledamo sa zaostatkom, tako lakse podnesemo staro a i razjasnimo da bi razumeli novo...

Uf, ja nisam bila tu od pocetka, a nisam ni detaljno SVE gledala, pa se ne secam da sam videla taj razgovor sto spominjes.
Videla sam razgovor jetrva o "novoj" mladi" 😊
Jel mozes ukratko samo to da napises...strina-An? PLZ👍🏼

Da, stari su bili dobri!