EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 15

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.8k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: lidoni

🤣🤣 Ma sumnjiva si ti meni,dok si upucena dobro u "svijetske novosti",al nek bude onako kako ti kazes!!😉😆😆 Nego onaj "mladozenjin nakit" mi dode nekako previse "djindjija" ,mislim dovoljna je jedna "djindja"!!😃😆😆 Hajd sta ce obitelj im bankrotirati zbog kupovanja tampona za usi,mene brine da nama nece slika previse "slika igrati od buke"pa necemo nista moci vidjeti.😕😆 Da necemo morat kupovat "stabilizator",kao u stara vremena,da smiri sliku ,da bi mogli napaliti,tj,napariti oci!!😆

🤣🤣 🤣Obavezno nabaviti stabilizatore za sliku !!! Ne znam sta to bi sa Dal, vise se ne upusta u vruce teme? Mozda se se prezasitila onog juznog voca, pa mora malo i da odmara...
A sto se tice Shivovog nakita, posto ne znam engleski, nisam razumela : da li se one kuglice kace svaka posebno (kao mindjuse) ili - pak - stoje na istoj metalnoj osovinici - kao tockovi na automobilu, pa se stoga stavljaju u paru - radi odrzavanja ravnoteze ???

🤣 🤣 🤣 Necu da vam se mesam u spiku..a i prevruce ste za mene, ne mogu da podnesem...😆ako krenem da zamisljam,kuku meni, ima neko da padne za slobodu, a vi cete biti krive..😆 😆 😆
lady_L thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Taman sam juce pohvalila sto Simar ima i vikendom,kad vidim da je danas nema 🤢 Definitivno pocinjem da ucim hindu i sve cu na internetu da gledam,od TV-a nema vajde

Samo ti uci, ja ih vec odavno razumem 😆
lidoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

🤣🤣 🤣Obavezno nabaviti stabilizatore za sliku !!! Ne znam sta to bi sa Dal, vise se ne upusta u vruce teme? Mozda se se prezasitila onog juznog voca, pa mora malo i da odmara...
A sto se tice Shivovog nakita, posto ne znam engleski, nisam razumela : da li se one kuglice kace svaka posebno (kao mindjuse) ili - pak - stoje na istoj metalnoj osovinici - kao tockovi na automobilu, pa se stoga stavljaju u paru - radi odrzavanja ravnoteze ???

🤣 🤣 🤣 Necu da vam se mesam u spiku..a i prevruce ste za mene, ne mogu da podnesem...😆ako krenem da zamisljam,kuku meni, ima neko da padne za slobodu, a vi cete biti krive..😆 😆 😆
Ajd ' sad, znamo da si i ti isla u Beograd, kao na seminar... Procitala sam te, duso, izmedju redova i vidim da sam bila u pravu: prezasitila si se ti nama i zato momentalno ne mozes vise vruce teme da podneses! 😳😉😆 Kad se malo o'ladis, a'jd budi drug, pa prevedi sa engleskog : da li ce iskljucivo radi ravnoteze ili , pak, zbog simetrije Shivu nakaciti kuglice u paru? Ili mozda samo jednu, jer je strasljivac kod lekara, pa ne bi izdrzao dupli bol ? 😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: lady_L

Vala,po ceo dan ih slusam,mora mi uci u usi 😆
lady_L thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Vala,po ceo dan ih slusam,mora mi uci u usi 😆

Sto bi rekla Anandi sad: Cinta mat karo, sab thik ho jayega :P
(u prevodu: nemoj da se brines, sve ce biti dobro)
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Vala,ceo dan ga slusam,mora da mi udje u usi 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Sto bi rekla Anandi sad: Cinta mat karo, sab thik ho jayega :P
(u prevodu: nemoj da se brines, sve ce biti dobro)

Tum tike burlar..🤣 Sta li sam sada rekla 😲
lady_L thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tum tike burlar..🤣 Sta li sam sada rekla 😲

Nemam pojma sta ti znaci burlar to prvi put cujem 😆 Valjda si htela da kazes "dobro si to rekla" ? Ako da, onda se to kaze accha kaha.
Edited by lady_L - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Jeste li videle ovo...BV je od 4.50, do 7.00m
Ritual za Sh...mazanje po licu i hapsenje

Cak i dedica igra😆
Edited by kabakaba4 - 12 years ago
lady_L thumbnail
Explorer Thumbnail
Kako je sladaaak 😛