EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 14

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.7k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago
Taman sam juce pohvalila sto Simar ima i vikendom,kad vidim da je danas nema 🤢 Definitivno pocinjem da ucim hindu i sve cu na internetu da gledam,od TV-a nema vajde
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Taman sam juce pohvalila sto Simar ima i vikendom,kad vidim da je danas nema 🤢 Definitivno pocinjem da ucim hindu i sve cu na internetu da gledam,od TV-a nema vajde

I ja sam je isto cekala, ali neki film je bio u to vreme..U pravu si, i ja cu da batalim TV, ne znam ni sto imam dva u kuci kada ga palim samo u 19 10 na vreme za Malu nevestu..😆
Jeca thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I ja sam je isto cekala, ali neki film je bio u to vreme..U pravu si, i ja cu da batalim TV, ne znam ni sto imam dva u kuci kada ga palim samo u 19 10 na vreme za Malu nevestu..😆

Ja gledam malo vise TV...Mala nevesta,Simar,Odbacena,Sulejman 😆
Daltoni thumbnail

Ja gledam malo vise TV...Mala nevesta,Simar,Odbacena,Sulejman 😆

Bravo za tebe, ja po ceo dan radim, pa mi je internet malo pristupacniji od TV-a, mozda bih i ja gledala jos nesto na TV-u da sam vise kuci..😊 Ipak je gledanje serije sa prevodom puno bolje nego nagadjanje iz WU o cemu su pricali..😆
Edited by Daltoni - 12 years ago
Jeca thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Bravo za tebe, ja po ceo dan radim, pa mi je internet malo pristupacniji od TV-a, mozda bih i ja gledala jos nesto na TV-u da sam vise kuci..😊

Ja idem u gimnaziju,ali mi nesto TV zanimljivi od ucenja 😆
lidoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: kop93

E Lido sad mi je jasno zasto ti je bolje u Sumadiji nego u Dalmaciji!!!🤣

🤗Eee, draga Kopice, jedina si se ti ohrabrila da prokomentarises "svetske novosti" !
Nisam ti ja vec dugo u Sumadiji, ali cesto idem tamo - no, ne zbog ovoga sto pisu...A i dodje mi cudno sve to, bas za neverovati - jer se nase cure zale na Srbe...Vidis, Srpkinje bi Indijce...😉 !!!
A sta velis na "mladozenjin nakit" iz Wikipedije? Ni za to ranije nisam znala, ali eto - sad znamo nesto vise i o indijskoj tradiciji...😉. Joj, kad pocnu An&Sh da zvece u radioni, Anandi sa narukvicama i nanogicama - a Shiv sa svojim kuglicama !!! Ima familija da mu bankrotira, kupujuci stalno tampone za usi !😉😆😳
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: lidoni

🤗Eee, draga Kopice, jedina si se ti ohrabrila da prokomentarises "svetske novosti" !
Nisam ti ja vec dugo u Sumadiji, ali cesto idem tamo - no, ne zbog ovoga sto pisu...A i dodje mi cudno sve to, bas za neverovati - jer se nase cure zale na Srbe...Vidis, Srpkinje bi Indijce...😉 !!!
A sta velis na "mladozenjin nakit" iz Wikipedije? Ni za to ranije nisam znala, ali eto - sad znamo nesto vise i o indijskoj tradiciji...😉. Joj, kad pocnu An&Sh da zvece u radioni, Anandi sa narukvicama i nanogicama - a Shiv sa svojim kuglicama !!! Ima familija da mu bankrotira, kupujuci stalno tampone za usi !😉😆😳

🤣🤣 Ma sumnjiva si ti meni,dok si upucena dobro u "svijetske novosti",al nek bude onako kako ti kazes!!😉😆😆 Nego onaj "mladozenjin nakit" mi dode nekako previse "djindjija" ,mislim dovoljna je jedna "djindja"!!😃😆😆 Hajd sta ce obitelj im bankrotirati zbog kupovanja tampona za usi,mene brine da nama nece slika previse "slika igrati od buke"pa necemo nista moci vidjeti.😕😆 Da necemo morat kupovat "stabilizator",kao u stara vremena,da smiri sliku ,da bi mogli napaliti,tj,napariti oci!!😲😃😆😆
Daltoni thumbnail

Ja idem u gimnaziju,ali mi nesto TV zanimljivi od ucenja 😆

Ja u gimnaziji nisam ni gledala TV, pre sam gledala momke, drugarice i zurke, a i za skolu nisam nesto marila u to vreme, za malo da me ostave da polazem vanredno koliko nisam pohadjala neke casove😕, a eto sada sam potpuno druga osoba, samo skola,poso...zabava i momci slabo 😆 😆 😆
Edited by Daltoni - 12 years ago
lidoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
🤣🤣 Ma sumnjiva si ti meni,dok si upucena dobro u "svijetske novosti",al nek bude onako kako ti kazes!!😉😆😆 Nego onaj "mladozenjin nakit" mi dode nekako previse "djindjija" ,mislim dovoljna je jedna "djindja"!!😃😆😆 Hajd sta ce obitelj im bankrotirati zbog kupovanja tampona za usi,mene brine da nama nece slika previse "slika igrati od buke"pa necemo nista moci vidjeti.😕😆 Da necemo morat kupovat "stabilizator",kao u stara vremena,da smiri sliku ,da bi mogli napaliti,tj,napariti oci!!😲😃😆😆
🤣🤣 🤣Obavezno nabaviti stabilizatore za sliku !!! Ne znam sta to bi sa Dal, vise se ne upusta u vruce teme? Mozda se prezasitila onog juznog voca, pa mora malo i da odmara...
A sto se tice Shivovog nakita, posto ne znam engleski, nisam razumela : da li se one kuglice kace svaka posebno (kao mindjuse) ili - pak - stoje na istoj metalnoj osovinici - kao tockovi na automobilu, pa se stoga stavljaju u paru - radi odrzavanja ravnoteze ???
Edited by lidoni - 12 years ago