Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
HIGHER COURSE 8.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Bring her in Gen 5
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Naya safar college ka
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Now that's what I call a Wildcard
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Kaun banenge PL ke Mummy aur Papa(New)
🏏Cricket Forum Banner Contest Results Announcement🏏
Songs on All Tranportation
Originally posted by: Jeca1997
Taman sam juce pohvalila sto Simar ima i vikendom,kad vidim da je danas nema 🤢 Definitivno pocinjem da ucim hindu i sve cu na internetu da gledam,od TV-a nema vajde
I ja sam je isto cekala, ali neki film je bio u to vreme..U pravu si, i ja cu da batalim TV, ne znam ni sto imam dva u kuci kada ga palim samo u 19 10 na vreme za Malu nevestu..😆
Bravo za tebe, ja po ceo dan radim, pa mi je internet malo pristupacniji od TV-a, mozda bih i ja gledala jos nesto na TV-u da sam vise kuci..😊
E Lido sad mi je jasno zasto ti je bolje u Sumadiji nego u Dalmaciji!!!🤣
E Lido sad mi je jasno zasto ti je bolje u Sumadiji nego u Dalmaciji!!!🤣
🤣🤣 Ma sumnjiva si ti meni,dok si upucena dobro u "svijetske novosti",al nek bude onako kako ti kazes!!😉😆😆 Nego onaj "mladozenjin nakit" mi dode nekako previse "djindjija" ,mislim dovoljna je jedna "djindja"!!😃😆😆 Hajd sta ce obitelj im bankrotirati zbog kupovanja tampona za usi,mene brine da nama nece slika previse "slika igrati od buke"pa necemo nista moci vidjeti.😕😆 Da necemo morat kupovat "stabilizator",kao u stara vremena,da smiri sliku ,da bi mogli napaliti,tj,napariti oci!!😲😃😆😆
🤗Eee, draga Kopice, jedina si se ti ohrabrila da prokomentarises "svetske novosti" !Nisam ti ja vec dugo u Sumadiji, ali cesto idem tamo - no, ne zbog ovoga sto pisu...A i dodje mi cudno sve to, bas za neverovati - jer se nase cure zale na Srbe...Vidis, Srpkinje bi Indijce...😉 !!!A sta velis na "mladozenjin nakit" iz Wikipedije? Ni za to ranije nisam znala, ali eto - sad znamo nesto vise i o indijskoj tradiciji...😉. Joj, kad pocnu An&Sh da zvece u radioni, Anandi sa narukvicama i nanogicama - a Shiv sa svojim kuglicama !!! Ima familija da mu bankrotira, kupujuci stalno tampone za usi !😉😆😳
🤣🤣 Ma sumnjiva si ti meni,dok si upucena dobro u "svijetske novosti",al nek bude onako kako ti kazes!!😉😆😆 Nego onaj "mladozenjin nakit" mi dode nekako previse "djindjija" ,mislim dovoljna je jedna "djindja"!!😃😆😆 Hajd sta ce obitelj im bankrotirati zbog kupovanja tampona za usi,mene brine da nama nece slika previse "slika igrati od buke"pa necemo nista moci vidjeti.😕😆 Da necemo morat kupovat "stabilizator",kao u stara vremena,da smiri sliku ,da bi mogli napaliti,tj,napariti oci!!😲😃😆😆