Eee, sto sam danas nesto emotivna - isplakah se sa An kod njenog susreta sa Sumi...😭
A i zamalo se danas nisam zaljubila...Napola sam vec prozvizdala od fascinacija i impresija, al' ne dam se, jer to bi bilo totalno suludo - sta ce mi komplikacije u zivotu, nemam ni snage za tako nesto... A i rizikovala bih posao, ma nista od toga... Inace, moje su najvece ljubavi uvek bile platonske, pa i ova...Naravno, on nema pojma ni o cemu ... Za 4 godine prevodila sam u njegovoj lekarskoj ordinaciji ( koja se nalazi u sklopu jednog velikog, zdravstvenog, drzavnog osigurabnj) 3 puta - jednom pacijentu, koji je tu bio sa suprugom...A dok je dr. psihijatar zapisivao ( 2 sata) sta je ovaj pricao, ja sam ga kradomice posmatrala i upijala ga ocima ( ufff, sto sam se nauzivala, bila sam happy kao da su me izvukli za putovanje na Mesec...). Taj me tip neodoljivo podseca na moju prvu platonsku ljubav...Sedeo je jedno 1/2 m udaljen od mene, ali mislim da je morao osetiti moj fluid u vazduhu, cak sam jednom i ja osetila da me je kradom pogledao i to, dok sam bila okrenuta ka pacijentu, koji je sedo s moje druge strane... Kada nas je ispratio liftom do izlaznih vrata i cak izasao na ulicu samo u majici ( a bilo je jako hladno) i pozdravio se najpre s njima, a onda sa mnom - rekao je nesto, sto nikako ne mogu sebi da razjasnim i to me je totalno bacilo na 7.nebo i vratilo u tinejdzerska razmisljanja...
Rekao je samo 2 recenice, ali to je citava jedna prica za razmisljanje sa 1000 pitanja( na koje bih morala da odgovorim) ... Bila sam u momentu kao u beztezinskom stanju, ma skroz zanemela , blokirala, odlepila... I ceo dan sam strasno cudno raspolozena, ma ima to da ugasim do sutra !
Edited by lidoni - 13 years ago