EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.8k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kabakaba4

Jeste li videle ovo...BV je od 4.50, do 7.00m
Ritual za Sh...mazanje po licu i hapsenje

Cak i dedica igra😆

Ahahaha! Svasta se ljudi sete!
Na IF neko predvidja da ce se tikva udati za 🐷, pa se pitaju kako ce ona da izgleda u Haveli... morace da nosi stu odecu kao Gena i An, morace da kuva i sluzi muske za stolom i stoji pored, a posle, kad oni zavrse, mora da jede iz 🐷 tanjira ono sto je ostalo..👏 😆 😉 🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
http://www.dailymotion.com/video/xv78qp_anandi-ke-ghar-haldi-ka-jashn-balika-vadhu_shortfilms?search_algo=2 PTikva igra s ostalim!!😲 Izgleda da ce smiriti svoje "dozivljaje"!!😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ahahaha! Svasta se ljudi sete!
Na IF neko predvidja da ce se tikva udati za 🐷, pa se pitaju kako ce ona da izgleda u Haveli... morace da nosi stu odecu kao Gena i An, morace da kuva i sluzi muske za stolom i stoji pored, a posle, kad oni zavrse, mora da jede iz 🐷 tanjira ono sto je ostalo..👏 😆 😉 🤣

Naucit ce nju Singovi "kulturi i modi"!!😃😆
dadisabih thumbnail
Sreca pa znamo uzrok i rasplet onog Sh⭐️ hapsenja.Mogao je to CV i sutra prikazati, a veceras pokvarise opsti dojam slavlja😕 Zamisljam TKSanchi kako stoji pored stola u Haveliju i sluzi,pa jede rest iz 🐷 tanjira😆 a tek kad bude masirala noge Dadisi😆a onda se sjetim Gauri, pa zasto se ne bi i ona nasla u tom trouglu🤣Tk Sanchi kad je htjela razvedenog eto joj, pa neka sebe nadje izmedju An i Gauri🤣 J🐷 ispred njih tri vjecito u dilemi pa ostane sam🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Evo i mene..uf sto mrzim ponedeljak...Sutra idem na put, nece me biti na forumu nekoliko dana, najverovatnije do cetvrtka ili petka, znate vec slava, familija..😆 Znam da cu da se iznerviram posle 24 h i pozelim da se vratim kuci ali probacu da se kontrolisem kako znam i umem 😆 😆 😆
Eto ,bila sam na odmoru kad je bila veridba, sada kada treba da bude svadba.. Bas ga ubodem..
Nego, sada je vec lako predvideti sta ce da se desava: sutra Shivova haldi ceremonija,prekosutra dolazi milicija, u cetvrtak An odlazi da vidi o cemu se radi, u petak svi napadaju Sh za prevaru sa zeleznicom...Tek sledece nedelje razresenje i poslednje pripreme za svadbu, a u petak 30.novembra u prekapu pocetak svadbe...Usudila bih se da predvidim dalje ( s obzirom na predvidljivost BV) svadba ce biti prikazivana jedno dve nedelje najmanje, rituali posle svadbe jos nedelju posle toga a pred novu godinu u prekapu An i Sh u njihovoj sobi, kako se gledaju...
Mislim da oko nove godine mozda uzmu i kolektivni odmor pa od februara mozemo da ocekujemo jos, sta god su smislili..
dadisabih thumbnail
Sumi se vratila u zadnji cas, a i otac od An dosao👍🏼 CV zna da nas iznenadi i lijepim zbivanjima u zivotu👍🏼
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Evo i mene..uf sto mrzim ponedeljak...Sutra idem na put, nece me biti na forumu nekoliko dana, najverovatnije do cetvrtka ili petka, znate vec slava, familija..😆 Znam da cu da se iznerviram posle 24 h i pozelim da se vratim kuci ali probacu da se kontrolisem kako znam i umem 😆 😆 😆
Eto ,bila sam na odmoru kad je bila veridba, sada kada treba da bude svadba.. Bas ga ubodem..
Nego, sada je vec lako predvideti sta ce da se desava: sutra Shivova haldi ceremonija,prekosutra dolazi milicija, u cetvrtak An odlazi da vidi o cemu se radi, u petak svi napadaju Sh za prevaru sa zeleznicom...Tek sledece nedelje razresenje i poslednje pripreme za svadbu, a u petak 30.novembra u prekapu pocetak svadbe...Usudila bih se da predvidim dalje ( s obzirom na predvidljivost BV) svadba ce biti prikazivana jedno dve nedelje najmanje, rituali posle svadbe jos nedelju posle toga a pred novu godinu u prekapu An i Sh u njihovoj sobi, kako se gledaju...
Mislim da oko nove godine mozda uzmu i kolektivni odmor pa od februara mozemo da ocekujemo jos, sta god su smislili..

Hajde pa srecan put. Nemoj da se prejedes, pa da se zalis da si se ugojila😊.
Lepo se provedi, a promena puno znaci.
Danasnje epi su skracene i nema narocito sta da se diskutuje, osim sto je lepo videti Sumi i susret nje i njene "lado".
dadisabih thumbnail
Bas sam sinoc gledala o slavama i obicajima👍🏼 Super je ako si gost😊 i moras biti disciplinovana i odoliti svim tim mirisima i ukusima na trpezi😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Bas sam sinoc gledala o slavama i obicajima👍🏼 Super je ako si gost😊 i moras biti disciplinovana i odoliti svim tim mirisima i ukusima na trpezi😆

Pa zapravo, idem kod nane na slavu, a posto je ona stara ,pa jos i skoro operisana, ja cu verovatno da spremam slavu a i da raspremam za gostima, ali neka, bas volim da joj se nadjem 👍🏼
Sto se klope tice, ne marim i ako se ugojim ,pa sve to moze lepo da stoji kad umes da nosis 😉
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Hajde pa srecan put. Nemoj da se prejedes, pa da se zalis da si se ugojila😊.
Lepo se provedi, a promena puno znaci.
Danasnje epi su skracene i nema narocito sta da se diskutuje, osim sto je lepo videti Sumi i susret nje i njene "lado".

Hvala, Ka, ti kao da osecas da mi je promena potrebna, verovatno mislis da treba da izadjem iz monitora dok mi glava nije postala kockasta...ali sta cu, na poslu, u kolima, kuci, svuda je oko mene..Lepo je sto se Sumi vratila...Sada ce ona da poprica sa Baginom slikom..😆 i to bi bilo zanimljivo da mozemo da razumemo, ali tu su nase epi na pinku..Trudicu se da odgledam sa nanom svaku (pod uslovom da nemamo goste) i cak i ako ne gleda ovu seriju, zarazicu je ovim neizlecivim Indijskim virusom od kojeg sve bolujemo..😆 😆 😆