EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 9

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

U danasnjoj epi me je odusevio Bajron..jedino on nije bio za to da Jag ostane u haveli i kada mu je Vasant rekao da je to i njegova kuca,Bajron je rekao da ako Jag ostaje u kuci,onda on i An odlaze iz kuce..ali An je bas morala da se umesa i da oprosti Jag za dobrobit porodice kako bi sprecila da se svadjaju oko nje..
Sada me zanima kako ce Shiv i strina da prihvate ovaj Jag ostanak u haveli..
U prekapu vidimo Jag koji se kaje sto je povredio An i koji zeli da mu se An vrati..🤢
Shiv nije dobio priliku da prizna svoju ljubav, i ne samo to, sada zivi u strahu da ce An za dobrobit svoje porodice opet prihvatiti Jag 🤢 Nije ni za sta kriv,a tako mu se vraca...mrzim CV ove serije i tako bih slatko sve po spisku posle svega ovoga..😡 😡 😡

Anandi treba da se ubije lepo 🤢 Ona mora u sve da se mesa! 😡
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Anandi treba da se ubije lepo 🤢 Ona mora u sve da se mesa! 😡

Ma majka Tereza joj nije ravna..uopste je ne zalim..ona i zasluzuje da je neko maltretira, ona voli samo one koji je gaze..😡
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

STA je to Anandi mogla da kaze, nigde prevoda???

Aha, evo stize!

Dal, nadam se da si ok 🤗
Meni je srce lupalo kao ludo.

To je to za veceras! 😡 😭
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U danasnjoj epi me je odusevio Bajron..jedino on nije bio za to da Jag ostane u haveli i kada mu je Vasant rekao da je to i njegova kuca,Bajron je rekao da ako Jag ostaje u kuci,onda on i An odlaze iz kuce..ali An je bas morala da se umesa i da oprosti Jag za dobrobit porodice kako bi sprecila da se svadjaju oko nje..
Sada me zanima kako ce Shiv i strina da prihvate ovaj Jag ostanak u haveli..
U prekapu vidimo Jag koji se kaje sto je povredio An i koji zeli da mu se An vrati..🤢
Shiv nije dobio priliku da prizna svoju ljubav, i ne samo to, sada zivi u strahu da ce An za dobrobit svoje porodice opet prihvatiti Jag 🤢 Nije ni za sta kriv,a tako mu se vraca...mrzim CV ove serije i tako bih slatko sve po spisku posle svega ovoga..😡 😡 😡

Da, Bajron je jedini koji cita 🐷, ali sta vredi kad su drugi slepi. Ne bi ni ⭐️ verovali da je nesto otkrio.
Cim su 🐷 pokazali na terasi, znaci da je ostao u kuci i OPET dobio glavnu ulogu. I dalje moramo da ga gledamo i trpimo smicalice, a negde na forumu neko pise da ga je ⭐️ ipak otkrio drugima.
Treba jos da se otkrije i njegovo muckanje sa tenderom.

Cim sam videla da 🐷 silazi niz stepenice uzviknula sam na glas "evo ga", i znala da necemo danas cuti izjavu ljubavi😭

Kako vise ovi CVs mogu da izmisljaju sve ove negativne stvari? Pa zar ne treba da 🐷 i Gori malo propate zbog zlih dela? Verovatno razvlace da dodju do 2000 epi.
Jeca thumbnail
Anandi ne zasluzuje ⭐️ Kad toliko 🐷 moze da je zavrce kako hoce i ona to dopusta,neka joj ga... 😡
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
An je guuusskaaa prvoklasna!!! 😡 Baba samo nije klekla pred Bajrona da oprosti 🐷,ona je opcinjena sa svojim unukom.🤢 Kao sto sam i rekla ⭐️ "ozdravi"🐷 od amnezije,a njegov ironicni i prijeteci pogled je bio dovoljan da 🐷 shvati da nema daljeg igranja.Sta li nas ceka sutra??😕 Mozda An omisljanje koga ce izabrati?? U precapu Sh mi izgleda slomljeno.😔 Nemogu da shvatim An da moze onoj svinji oprost dati!! 😲 Ma da ga volim ko Boga,nebi mu mogla oprostit sve one boli!!😵 Jeste vidjeli babin pogled kad je An rekla da oprasta 🐷?? Imala je pogled,bar ja sam ga tako dozivjela,kao da vidi 🐷 i An opet zajedno!!🤢 Ma priznojila sam se gledajuci ovu epizodu!!
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Ja se nadam da Jagat ipak nece ostati u kuci, jer u clanku pise da ce on traziti od babe da mu pomogne da vrati Anandi da bi ostao. Ona ga je razmazila i voli ga, ali voli i Shiva. Na kraju, njena je i bila ideja da se Shiv i Anandi vencaju. Videcemo, u vsakom slucaju Bajron je genije. Sto se tice Anandi, ona ce verovatno hteti da ispuni poslednju zelju svoje majke i uda se za Shiva. To mi je nekako u skladu sa njenim likom. Mislim da je jedini nacin da se ona vrati Jagatu da Shiv raskine veridbu. Sta vi mislite?
Jeca thumbnail

Originally posted by: tijara

Ja se nadam da Jagat ipak nece ostati u kuci, jer u clanku pise da ce on traziti od babe da mu pomogne da vrati Anandi da bi ostao. Ona ga je razmazila i voli ga, ali voli i Shiva. Na kraju, njena je i bila ideja da se Shiv i Anandi vencaju. Videcemo, u vsakom slucaju Bajron je genije. Sto se tice Anandi, ona ce verovatno hteti da ispuni poslednju zelju svoje majke i uda se za Shiva. To mi je nekako u skladu sa njenim likom. Mislim da je jedini nacin da se ona vrati Jagatu da Shiv raskine veridbu. Sta vi mislite?

Ubedjena sam da An nece ostati sa 🐷 ,jer onda koja bi pouka bila?
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Lijepo nama CV utera,🐷 ce da prodje nekaznjeno.😡 Znaci musko moze napraviti,preljub,bigamiju,varati, lagati...i bit ce mu sve oprosteno.😕 Dizu moral i rep muskarcima da im je dozvoljeno sve.😡 Samo jos fali sad da dodje Gauri pa da "potpomogne"An u odluci koga izabrati od njih dvojice!! Striktno sam protiv toga!! Mislim da ona nasa mumija An mora izabrati SAMA bez uticaja sa strane!!😵

kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: tijara

Znamo da se u stvari An nece vratiti 🐷, ali za sada, ne mogu da zamislim da ce strina pristati na njegov stalni boravak u istoj kuci sa An. Zato moze lako da se desi da zabrani ⭐️ da se vidjaju ili nesto slicno.
Ovo sve zakuvavaju zbog gledanosti, ali sto je previse, previse je.
Svaka ljubavna prica ima zaplete, ali ovome nikad kraj.

Verovatno ce se sve promeniti kad se 🐷 razotkrije, ali treba izdrzati dotle.

Evo na Pinku sada je pocelo Anandino plakanje. A samo sto nije ubila ⭐️ pogledom kad joj je ponudio jalebije.