EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 10

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Ova 🐷 je opet dokazao koliko je glupav sam je sebe ofirao ,naravno uz malu pomoc ⭐️,a Anandi sta reci ,toliko ljudi je glasalo ,ajde manje vise mi preko sajta sto smo refresovali svako malo,ali ima i onih ljudi koji su slali sms, otimali su im pare i na kraju su napravili kako njima odgovara.Hoce li CV sad izvrsiti povrat novca svima koji su glasali za to da mu An ne oprosti??Zaista me nece iznenaditi ako posle vencanja ⭐️ pocne da je maltretira,jer ce do tada AN da ga ubije u svaki pojam.
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Ja veceras imam srece. Samo providjenje mi pomoglo da ne mogu ama bas nikako otvoriti stranice da odgledam vecerasnju epizodu, i vas mi je maksimalno zao, jer vidim da ste razocarane i iznervirane.😭 Ako i bude kakav tracak promjene na bolje onda je to tek u petak, a i to je pitanje jer ce onaj J🐷 ostati do daljnjeg.Ja vam opet ponavljam da J🐷 jos nije zavrsio sa osvetom. Jos je u fazi pripreme terena, pa kad se budu najmanje nadali on stupa u akciju.Bit ce osujecen, razotkriven, i tek tada slijedi kazna.Moguce da se tada rasturi cijela porodica.😕Dadisa, olicenje cuvara patrijarhalnog reda i morala, bit ce najveca zrtva J🐷 izopacenosti. Za sve ostale ima nade i buducnosti, ali dadisi zvone poslednja zvona,
Bebana0403 thumbnail
Znaci procitala sam opis vecerasnje epizode i krv mi je prokljucala.Bojim se da pomislim sta ce biti sutra kad je budem gledala(verovatno ce nesto nastradati).Toliko gluposti na jednom mestu nije normalno.😡
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
I na pinku opet Jag ...i An kako place za njim..tolika ljubav..a Shiva kako je ignorisala : zasto si dolazio,mogao si da pozoves telefonom? I kada je pitao da li je dobro,ona mu hladno rekla: Hoces li jos nesto ili je to sve?..
Ma Jag i baba su zakon za nju..nervira me kako gazi dobre ljude,samo da bi ona ispala najveca mucenica..sada je zgazila Bajrona i njegovu rec..😡 😡 😡
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I na pinku opet Jag ...i An kako place za njim..tolika ljubav..a Shiva kako je ignorisala : zasto si dolazio,mogao si da pozoves telefonom? I kada je pitao da li je dobro,ona mu hladno rekla: Hoces li jos nesto ili je to sve?..
Ma Jag i baba su zakon za nju..nervira me kako gazi dobre ljude,samo da bi ona ispala najveca mucenica..sada je zgazila Bajrona i njegovu rec..😡 😡 😡

Tacno tako,⭐️ gazi,a 🐷 dvori i ceka da joj zapoveda 😡
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sada je tamo pocela da place, pa sve, skoro do sada.Secam se da nam je u to vreme bilo vec dosta njenog plakanja.
Ono je bilo uzasno, kako je sa ⭐️ razgovarala, a kao i da mu je okrenula ledja.
Jesi li videla kako je spremao ruku da je dodirne i tesi, ali se predomislio.
Tu je pocela njena grubost i jos uvek nije mnogo omeksala. On to nekako jos moze da podnosi, ali dokle?

kabakaba4 thumbnail

Ako nam je za utehu, neko na IF drugacije misli.
Naime, neko misli da An jednostavno vise nije mogla da izdrzi ovu Jagat dramu i htela je vec jednom da je zavrsi.
Oprostivsi mu, ona se oslobodila poslednjeg dela svoje proslosti, koji ju je mucio.

Vrlo jasno je rekla(to cemo citati sutra) da ona oprasta radi srece i mira u porodici i da to nema nikakve veze sa njom.
Ako je tako rekla, onda mozda i mi pocnemo drugacije da mislimo. Najgore je to sto gledamo bez prevoda i blenemo u njihova usta, a na WU nekad ne razjasne sve u detalje.
Bebana0403 thumbnail
Barem po ovome (http://www.dailymotion.com/video/xukwmt)bice napeto.🐷 se izgleda ugrizla za guzu.🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Mozda ipak ima nade da 🐷 bude kaznjena. Sjecate se kad je An sjedila na onoj ljuljackoj gdje sjedi svinja u precapu i plakala za njim a on ljubovo sa Gauri.E sad sjedi 🐷 i place za njom!!!😈
Bebana0403 thumbnail

Originally posted by: kop93

Mozda ipak ima nade da 🐷 bude kaznjena. Sjecate se kad je An sjedila na onoj ljuljackoj gdje sjedi svinja u precapu i plakala za njim a on ljubovo sa Gauri.E sad sjedi 🐷 i place za njom!!!😈

Bas kako i treba!!!!!😈