Originally posted by: kabakaba4
Ja bar nisam videla. To je izgleda video gde reklamiraju svadbu i gde mogu da se salju cestitke??
Eto,ja sam to vec dva puta postavljala..znaci ne pratis...😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
ROOM SERVICE 25.9
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Hrithik at Homebound screening…what happened?
Quiz for BB19 Members.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
DANDIYA NIGHT 26.9
Ja bar nisam videla. To je izgleda video gde reklamiraju svadbu i gde mogu da se salju cestitke??
Ma, videla je ona to, al' je odmah pobegla...jer je decko kontrplise preko vikenda, posto zna da ona ' oce ponekad i da zabrlja... 🤪 🤣
Onaj Anandin verenik izgleda kao seljak...Kad se uda, zavrsila je karijeru kao glumica ...Steta, ima da precvrci kraj sporeta, gajeci sitnu decu...
Eto,ja sam to vec dva puta postavljala..znaci ne pratis...😆
"Moguce, mislim da ti je neko vec objasnio kako da ga ugasis..bolje sto ga imas jer boravak na ovakvim stranicama jeste rizican,ja imam instaliranu "aviru",besplatno se skida sa neta."Ja imam besplatan "Avast" i ne bih se usudila da gasim i palim, jer bi me skupo kostalo da se PC "inficira".Kada mi stigne upozorenje, ja dignem ruke od gledanja 😆 Bolje da ne vidim nesto, nego...
Dal,mali clancic iz turistickih brosura:
Kako su u Indiji muskarci oni koji imaju puno vece ovlasti, cesto im nije strano seksualno uznemiravanje. Bilo zena svoga kraja ili jos cesce, putnica svijetle puti i plave kose koje su Indijcima cista premija, sudeci po tamnoputosti velike vecine stanovnistva. Osim toga, veliku ulogu igra cista znatizelja za inozemne zene druge kulture.
Pomalo nepristojan fenomen muske znatizelje se siri pa mnoge zene moze ostaviti ranjivima. Upravo je zato bitno izgledati poput vecine, konzervativno obuceni i sigurni u drustvu u svako doba dana.
Ja nista ne kazem😉 a ti kako hoces😉😆 samo nemoj cutati kao An😉😆
Pa jel to lepo?.. Ajde kazi da li je lepo da mi ovo radis.., vec me probada s leve strane posle ovoga (e sad sta me probada,necu da zalazim..)😳