EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 63

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

anastasija thumbnail
Posted: 12 years ago
Iskreno da kažem i mene...A ja mislila da ce on ispasti neki baja pred Jagdišem a on isto šonja...Jedva cekam sledecu seriju..najiskrenije bih volela da ih dobro obojicu ispraši..Šta mislite šta im je rekla???
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Bas me Sh razocarao😭
Kabice, Kopice a slicice❓

Ja dadi moja, ne umem da postavim slicice. Jedino mogu celu stranicu 😆. Kopica je pravi majstor.
Neelaalikhan thumbnail
Explorer Thumbnail
evo i mene natrag, pa reko i ja da dam svoje misljenje. Buduci da Anandi nije shivu nista rekla kao on njoj, on je pomislio da je ono sto kaze Jagya istina. On mu je pokazao stara pisma kobajage su novijeg datuma itd. a shiv zeli da anandi bude sretna, On nezna cemu je ona 🐷 svemu spremna. Da Jagya zaista voli Anandi on bi je pustio da bude sretna. Anandi je za njega igracka ili se samatra toliko neodoljivim da moza s njom da radi sta hoce i ona ceuvijek da cuti i trpi. Mi bi to rekli malo morgen gospodine. Ona stara DS je toliko blentava da nevidi da je ona budala samo koristi, jer zna koje dugme treba da pritisne kod babe i dobije sta zeli. Jedini koji ga je prokuzio je njegov otac. I shiv ce dobiti u ponedeljak njegovu porciju ko i baba i Jagiya. Zato ce Anandi i da ode od Singhovig, jer nije lopta da je sutaju kako ko zeli, a da je niko ne pita za njeno misljenje. Onda ce i Jagiya biti isteran, a nakon toga svadba i skoro pa kraj.

kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Bas me Sh razocarao😭
Kabice, Kopice a slicice❓

Pa eto sta se desava u vezama gde nema komunikacije.
I Sh i An su za sebe zadrzali izvesne stvari da ne bi nekoga povredili, a samo su sebi naudili.

Ona je trebalo da kaze da joj je baba nudila da se vrati J, a on je trebalo da kaze njoj, da je razotkrio J. On je hteo da postedi Singove i babu koju ceni, a baba je bila ta koja je njemu kopala jamu.
Na kraju je razocarao i Singove i svoju porodicu svojom izjavom.
anastasija thumbnail
Zaboravila si još da dodaš- i NAS je razocarao...
anastasija thumbnail

Originally posted by: Neelaalikhan

Zato ce Anandi i da ode od Singhovig, jer nije lopta da je sutaju kako ko zeli, a da je niko ne pita za njeno misljenje. Onda ce i Jagiya biti isteran, a nakon toga svadba i skoro pa kraj.

Gde si procitala da ce Anandi da ode od Singovih-ja sam mislila da ce ona samo da izbaci kofer..Nigde nisam procitala da ce da ode
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

A, znaci da se Sh ipak ne zeni. Ako si videla onaj video sto sam postavila, ni Anandin dasa nije sasvim mlad.

"on je jednostavno previse za svaku zenu, on nije covek za samo jednu zenu 😉 " Ha, dji! 😆

BTW, svidja mi se tvoja nova slikica. Imam utisak da na nju licis 😊, tako te nekako zamisljam.

Meni se taj njen momak uopste ne dopada, ima doduse nesto simpaticno u njemu,i kazu da je neki biznismen pun ko brod,ali i Prats je iz bogate kuce,tako da neznam sta ce joj to..Ali eto,ukusi se razlikuju..njoj se eto svidja i zeli da se uda za njega..mozda je pametan i duhovit pa time nadogradjuje druge nedostatke..a i ona kud se zapela da se sada udaje..pa tek sto je napunila 21 godinu, bas se poistovetila sa "malom nevestom"😆 😆 😆
Sto se moje slike tice,drago mi je da ti se dopala, i da,lici na mene,inace je ne bih ni postavila..
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Dal, ti se verovatno secas, ali ja sam nekako vec zaboravila kojim redom su isle epi, pa sam se sinoc malo zacudila da su vec dosli kod Bago u posetu, tako brzo posle razvoda. Znaci da uskoro i umire.
Verovatno si gledala sinoc?

Jeste,sada idu one epizode kad se glumica bila razbolela pa je nije bilo i oni su nesto razvlacili..An i Sh odlaze na put..sad idu 5-6 epi prazna slama, onda se An i Sh vracaju i scena u stali..onda ide epi sa Sh prvim pismom i tek opnda An odlazi u svoje rodno mesto i Bago umire (jedno 2 epizode),onda sahrana jos 3-4 epizode...Valjda se nece poklopiti sahrana i svadba..
Kada sam danas gledala Bago kako kuka nad sudbinom svoje jedinice,znajuci da ce da umre od tuge, pocele su suze same da mi idu..Setila sam se onoga sto si ti rekla,da je Bago rekla lepo babi da ce cim im se sin vrati,oni zanemariti sve sto su obecali Anandi...sada cemo da gledamo sa prevodom,bas da vidimo koliko je Bago bila u pravu,..izgleda da majcino srce ne zna da laze i najbolje oseca istinu za svoje dete...
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: anastasija

Zaboravila si jo' da doda'- i NAS je razocarao...

Dobro si to primetila. I ja sam se toga setila kada sam vec poslala.😊
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: anastasija

Gde si procitala da ce Anandi da ode od Singovih-ja sam mislila da ce ona samo da izbaci kofer..Nigde nisam procitala da ce da ode

Nela verovatno misli da ce An otici kad se uda, a ako ne, onda je mozda pomislila da odlazi, kada je videla sa koferom u ruci. 😊