EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 61

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.7k

Users

21

2.9k

Frequent Posters

Bebana0403 thumbnail
Posted: 12 years ago
Evo pojavi se i danasnja epizoda a mi jos uvek cekamo onu od juce.😭
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bebana0403

Evo pojavi se i danasnja epizoda a mi jos uvek cekamo onu od juce.😭

Prevodiocu mozda dosadno da prevodi ono sto je juce 🐷 govorio, pa necemo ni dobiti prevod.??
Bebana0403 thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Prevodiocu mozda dosadno da prevodi ono sto je juce 🐷 govorio, pa necemo ni dobiti prevod.??

Nista me nebi iznenadilo.🐷 toliko smara i preteruje da cak i ja ne gledam scene sa njim(osim kad je u sukobu sa ⭐️).
mammia thumbnail
Malopre sam odgledala neke delove iz vecerasnje epizode.
Ima da oduze pa da nas nateraju da cekamo ponedeljak.
Uh! A ja sam se taman nadala da cu danas da cujem sta ce Anandi reci i kako ce izbaciti onaj cuveni kofer.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Znaci,sledece nedelje ce An da galami i da zagadjuje prirodnu sredinu bacanjem djubreta u reku..😆
Bebana0403 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Znaci,sledece nedelje ce An da galami i da zagadjuje prirodnu sredinu bacanjem djubreta u reku..😆

A i to ce da razvuku na minimum 3 epizode...Ma jos cemo mi da lupamo glavu dok ne dodje vencanje.
kabakaba4 thumbnail

Videste li babino ozareno lice??
Sto je razgovor dalje tekao. ona se sve vise radovala sto dolazi unukovih pet minuta.😡

Izgleda da 🐷 na kraju nece reci Sh istinu o tenderu, pa ce Sh imati jos problema sa njime.

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
🐷 suti,Sh laze i skriva svinjine svinjarije,a An ih skuzila obojicu!! U ponedjeljak gledamo napokon 😃,kako An ona dva "curana" ocupaje!! 👍🏼 Ohoho ima perje da leti svuda!!!🤪 Jedva cekam!!😆
dadisabih thumbnail
Dadisa se nasladjivala, a zaboravila da ce dobiti dijabetis😈😡 imala je izraz ludjakinje😈😡
Opet nas J🐷 ispraca za vikend🤢
An je prezivjela zla da joj je dovoljno za cio zivot.😭 Strina nista ne komentarise,mrtvo puhalo😕
Sh⭐️ jeli to onaj strogi colector😆😆😆, gleda u crnu zemljicu😲a prosuo je odluku o vjencanju kao da je: hajde zamijeni odijelo😲 Valjda je uocio zaprepasteni izraz An😭

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Videste li Sh izraz lica kada je video An na stepenistu,kao da je video bezglavog konjarnika, upisao se u gace od straha..A nasa An,i nije bila toliko uplasena..secam se njenog izraza lica kada je Jag saopstio da je napusta..U ponedeljak ce obojicu da ih poslaze ka dzakove i izbaci iz zivota..Sh mozda i nece ali ne bih volela da prodje tako lako..
Baba i Jag su bili na vrhu sveta, steta sto ce sreca kratko da im traje..😆 😆 😆