EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #1 - Page 105

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

101.2k

Users

29

3.4k

Frequent Posters

Bebana0403 thumbnail
Posted: 12 years ago
Konacno!!!!!Vala bilo je vreme da Shivu prekipi i da naduva 🐷.Izgleda da ipak ima nade sa BV.Samo da nas ne ostave da cekamo na ovo mesecima ili ce BV imati najveci procenat celavih gledalaca.🤣
Natalijanp thumbnail

Originally posted by: kop93

Joj cure moje evo videao gdje je nas Shiv odlucno brani svoju ljubav!! Obozajem ga cuti onakvog,ohhh !!http://www.youtube.com/watch?v=0lbmotxp6Q0&feature=g-all-u

Nazalost,ja mislim da je ovo Jagdisev san
Bebana0403 thumbnail

Originally posted by: Natalijanp

Nazalost,ja mislim da je ovo Jagdisev san

NEEE! ! !😭
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Joj cure moje evo videao gdje je nas Shiv odlucno brani svoju ljubav!! Obozajem ga cuti onakvog,ohhh !!http://www.youtube.com/watch?v=0lbmotxp6Q0&feature=g-all-u

Brine me crna pozadina, pa se bojim da je to samo san ove🐷
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Jos da dozivimo ovo od An i Sh ,ko ce biti sretniji od nas!!??MISTEL12.gif image by CarpeDiem_01

dadisabih thumbnail
Odmah mozemo eliminisati J🐷 jer on ne zna za one scene AnSh na kisi ispred one kucice, a ni za scenu sjedenja njih dvoga kad ju je Dadisa zvala.😊 Znaci Sh kroz san providjenje govori da J🐷 treba dobro ispeglati👍🏼
A sta znamo mozda An sanja obojicu, a prizeljkuje da joj Sh kaze da je voli🤪i da je zbog toga zeni. Shiv😳
kabakaba4 thumbnail

Losa slika, video gde prikazuju NJIH DVOJE, VESELI za promenu i govore pola Hindu pola engleski, ali, je lepo videti ih...neki njihov praznik i igra sa drvcima...

Video je nize dole na stranici, ne umem da skinem samo video, sorry!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Brine me crna pozadina, pa se bojim da je to samo san ove🐷

Ma mora biti crna pozadina ,kad je crna situacija u seriji,a bome i u Sh mislima.Sumnjam da je ono samo san!! Svi bolesni u selu a da SH obide bolest,ma njega je uhvatila ljubavna groznica Koju moze samo An da izlijeci ovako rukoljub.gif image by CarpeDiem_01a Sh da ukloni svinjine tegobe na pravi nacin dosta-breee.gif image by CarpeDiem_01a mi cemo zajednicki da GUITAR114.gif image by CarpeDiem_01iii
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Uspela sam da okacim sliku 😃 Ipak sam odlucila da ne bude u vezi serije jer mi svi mnogo nerviraju 😆