Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Nov '25/ DT Note pg 149.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 27th Nov 2025
VIDYA IN CHAIR🪑 26.11
SAASS & BAHUS 27.11
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 27, 2025 Episode Discussion Thread
Dharmendra Celebration Of Life Prayer Meet
Hrithik Roshan is over & out?
Anupamaa's new home in Mumbai !!!!
Ranveer to keep a low profile before Dhurandhar release
Deepika’s flop brand 82°E reports loss of 12.26 crores
ManVik OS - by the poolside ;)
Tere Ishks 2-week condition shrinks Dhurandhar’s show count ?
Vrinda Angad Marriage
21 years of Hulchul

Nema kod nas u ravnici snega...sve suvo ko barut samo ladno u pm 😵
Gde ces Nale po ovom snegu..😲 Ja ne bih sada iz kuce, pa da mi neko plati..😆
Oh oh taman da ga lepo docekam ☺️
Ja sam bik,devica,jarac i ribe...😕😆Koji horoskopski znak je ljubitelj sneznih carolija, a koji ne
Saznajte koji horoskopski znak je ljubitelj zimskih carolija, a koji da ne ukljucujete u svoje planove za zabavu na snegu.
BIKBik jeste hedonista, ali samo kada je na toplom i sigurnom. U snegu ce uzivati samo uz kamin, toplu cokoladu i film. Uzivae u pogledu kroz prozor, ali nikako nece zeleti da iza'e na grudvanje, tako da nemojte ni pokusavati da ga nagovorite, jer cete se samo uzalud iznervirati.
BLIZANCI
Blizanac je prilagodljiv, tako da podjednako uziva i u suncanju, ali i u grudvanju. Nece prvi inicirati romantinu setnju i uzivanje u sneznim carolijama, ali ce svakako rado prihvatiti poziv i pridruziti vam se.🤢
DEVICA
Device su poprilino ozbiljne, i nece doziveti nikakvo vece uzbu'enje zbog snega. Kod dece jos i moze da pro'e, ali uzivanje u zimskim carolijama kod odraslih za njih je banalno. Samo ce cekati da pro'e zimska bljuzgavica i da mogu da se vrate u svoje omiljene udobne patike.
JARAC
Zau'ujue je da kao tipian zimski znak, Jarac uopste ne uziva u bilo cemu sto ima veze sa zimom. Tolerisace je, ali nece uzivati u zimskim carolijama. Radije u ovim trenucima sebe zamislja na nekom toplom ostrvu i uveliko planira letovanje.
RIBE
Riba e uzivati u prizoru, ali nece izlaziti napolje ako ne mora. Namestice se pored prozora i satima posmatrati pahulje, ali u isto vreme uzivajuci u toplom i ni najmanje ne prizeljkujuci da se pokvasi.
Potpuno tacno 😆
E sad koja je Nada?? Ova sa zelenim cipelama,kaisem ili brusom?? 😕🤣