Oboje razvlacimo 😉,navika!!😃😆@ Kopice, rekla si da razvlacis...Izvini sto pitam: a, jel' samo ti, ili i muz ??? ☺️
RIGHT PARTNER 13.3
I don't get the hype around Dhurandhar Returns
RISTA PAKKA 14.3
IPL 2026 Schedule - Phase 1, Matches List
Teaser - 'Main Vaapas Aaunga' - Sharwari, Vedang & Diljit (Imtiyaz Ali
Happy Birthday Aamir Khan 🎊💐🎊
Happy Birthday Aamir Khan
Oboje razvlacimo 😉,navika!!😃😆@ Kopice, rekla si da razvlacis...Izvini sto pitam: a, jel' samo ti, ili i muz ??? ☺️
🤣 🤣 Kako si samo znala?? Da se mi mozda ne poznajemo? Ha Ha..neverovatno...ja sam sebe na faksu volela da zovem "Tasmanijski djavo"..Lido,ti si cudo..sad ovo..a juce..ako pogledas videces da smo u isto vreme postavile poruke ..kako si znala da cu u grad..? Jesi li ti neka vidovnjakinja, ili sta? 😆 😆 😆
https://www.youtube.com/watch?v=IVgzbh5RTMU&feature=player_detailpage 😉☺️ ccc od cega An bjezi 😆. I kakvi su vam utisci poslije gledanja ovog videa?????
@ Kopice, ja se, ipak, nadam da Dal nije onoliko zestoka i nestrpljiva, kao ona tasmanijska mlada...☺️ I opet je nigde nema...mozda danju uci trbusni ples, a u vecernjim satima praktikuje kondicioni trening...
@DAl, da li uspela da se oporavis posle vezbanja? Treba li nekog da posaljemo da ti menja obloge?😉
@Neso, jesi li primetio strinin S-profil u onoj zelenoj haljini, kad je je u ep. od 20.9. stajala u ruzicnjaku sa ostalima, dok je Dediji izdavao uputstva, pred pocetak posla? 😳