SRPSKI SCENARIO MALE NEVESTE # 3 - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

86.7k

Users

29

2.4k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 13 years ago

Originally posted by: lidoni

@ Kopice, rekla si da razvlacis...Izvini sto pitam: a, jel' samo ti, ili i muz ??? ☺️

Oboje razvlacimo 😉,navika!!😃😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

🤣 🤣 Kako si samo znala?? Da se mi mozda ne poznajemo? Ha Ha..neverovatno...ja sam sebe na faksu volela da zovem "Tasmanijski djavo"..Lido,ti si cudo..sad ovo..a juce..ako pogledas videces da smo u isto vreme postavile poruke ..kako si znala da cu u grad..? Jesi li ti neka vidovnjakinja, ili sta? 😆 😆 😆

Eee, da si , duso - djavolica suptilnog magnetizma - to svi znamo...😳☺️😆 ...A ovo je bila samo ideja, kako da maznes Shiva i mlaznjakom ga trajno transportujes u RADIONU, jer verujem, da je on i pored svih onih silnih nabacaljki, u stvari, u dusi mnogo usamljen... i da zudi za jednom takvom pravom, pravcijatom djavolicom... 🥳

Eh..sad...da smo sami na pustom ostrvu (na istom ostrvu 😆) mozda bi i zudeo za mnom, ovako,on tamo ima na tone takvih kao sto sam ja koje bi ga iscepale na komadice...tako da ne brinem ja uopste za njega..bolje da brinem za sebe kada mi poraste pritisak dok ga gledam a od obaveza ne mogu da imam momka..😆 😆 😆hvala bogu pa mi je barem zdravstvena knjizica overena kad me jednog dana strefi srcka dok ga gledam 😆 😆 😆
Edited by Daltoni - 13 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

http://www.youtube.com/watch?v=IVgzbh5RTMU&feature=player_detailpage 😉☺️ ccc od cega An bjezi 😆. I kakvi su vam utisci poslije gledanja ovog videa?????

Sto pitas kakvi su nam utisci,bolje pitaj kakav nam je puls i kakve tablete za srce imamo u fijoci 😆
Ajde bre Kopice, sto si pa ti bezobrazna..sad i ti hoces da me ubijes..neka..neka..ko ce posle da vas obavestava kad izadje novi promo 😆 😆 😆🤣 To da mi vratis za HIT 🤣 znam ja 🤣 🤣
Anandi mora malo da se femka..pa ne bi bilo zanimljivo da mu odmah sve pokaze..ovako jos 1056 epizoda i MOZDA ga i poljubi..😆 😆 😆

lidoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
@ Kopice, ja se, ipak, nadam da Dal nije onoliko zestoka i nestrpljiva, kao ona tasmanijska mlada...☺️ I opet je nigde nema...mozda danju uci trbusni ples, a u vecernjim satima praktikuje kondicioni trening...
Daltoni thumbnail

@ Kopice, ja se, ipak, nadam da Dal nije onoliko zestoka i nestrpljiva, kao ona tasmanijska mlada...☺️ I opet je nigde nema...mozda danju uci trbusni ples, a u vecernjim satima praktikuje kondicioni trening...

Moras da refresujes stranicu,s vremena na vreme, kako bi videla najnovije komentare 😃
Ma kakav crni trbusni ples 😆, danas sam radila ceo dan i evo jos uvek sam na poslu, sreca moja pa imam radno vreme 😆inace ko zna kad bi zavrsila..ali veceras nema sanse da idem u grad..ako nastavim sa ovakvim zivotom ima da me pokuplja hitna uskoro..energija mi je na izdisaju...
Daltoni thumbnail
OTVORILA SAM NOVI TOPIC " EX YU SCENARIO MALE NEVESTE"...OVDE MOZEMO DA PISEMO SAMO DO 150-TE STRANICE..DAKLE, OKRECEMO NOVI LIST I PRELAZIMO TAMO...SVE ISTO KAO I DO SADA KADA SMO PRELAZILI ...OD SADA KOMENTARE POSTAVLJAJTE NA NOVOJ STRANICI !!!
lukicnenad23 thumbnail

@DAl, da li uspela da se oporavis posle vezbanja? Treba li nekog da posaljemo da ti menja obloge?😉

@Neso, jesi li primetio strinin S-profil u onoj zelenoj haljini, kad je je u ep. od 20.9. stajala u ruzicnjaku sa ostalima, dok je Dediji izdavao uputstva, pred pocetak posla? 😳

Iskreno, nisam. Nisam je bas toliko zagledao! Kada sam rekao da mi se dopada, pre svega sam mislio na glavu, oci...ovo drugo...kako kada su toliko umotane. Mada, oci iako su joj lepe, imaju i nesto hladno, pomalo stroge, gotovo pretece...mozda pre upozoravajuce...tako nekako...ili toliko dobro glumi...otkud znam. Mama Sh mi se mnogo vise dopada!