Returning of the written off #46 Invited only - Page 115

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

32.5k

Users

7

5.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ma sada ispada da ce da vide sa nekom Anetom,😕 koja jedino ona prevodi Beintehaa..i nikom ne daje..A kao, moras da budes vrhunski prevodilac da bi ti dali tu seriju..Ja nesto ne primetih to vrhunsko prevodjenje na toj seriji..Mislim, nisam ni ja nesto mnogo pametna,i strucna,ali to je prevodjenje na dobrovoljnoj bazi,nikoga ne placaju .. i dok se tamo neko pravi pametan..ljudi cekaju seriju i kaskaju..Koliko ono epizoda kasne ??

Da Aneta ta prevodi je sa ruskog,a navodno ima vise serija koje prevodi,pa ne stize tako su odgovarali na pitanje zasto nema cesto te serije.U cemu je stos ja sam i onda se pitala.
A da kasne kasne sigurno 40 epizoda. pa sad ako ce je i dalje postavljati na svako 3 dana ..brzo ce se skupiti i veci broj.
Ja da sam cekala samo tu da gledam sa prevodom poludela bi,a ovako gledam redovno i malo mi lakse,mada naravo sa prevodom je veci dozivljaj.
Ja sam se bacila drugi krug gledanja sa prevodom,obicu jos ja par krugova dok postave recimo 2-3 epizode prevedene😆😆😆

Lepo sam rekla da zaboravim kako se serija zove izmedju dve epizode. Kad sam napisala da ne mogu da se pravim da sam srecna sto postavljaju epizode na svaki treci dan, kad nisam, ispljuvase me tamo neke ushicene domacice a cini mi se da me je malo dokacila i uvazeni prevodilac.

Ona je izgleda i medju svojima takva..Kada spomenem Beintehaa,svi vrte glavom..a ne ,ne..to samo ona..to moras da budes vrhunski..bla bla..🤢 Necu da gresim dusu,nisam upoznala zenu, ali ovi njeni je nacrnise ko ..da niko sem nje nema pravo da pita za seriju..😕

Pa sacekaj jos malo. Prevodi sta ti daju, da vide koliko znas i mozes. Usput cete se malo bolje upoznati. Mi bi mogli, sa druge strane da pokusamo da izvrsimo pritisak tako sto bi se bunile zbog sporog postavljanja epizoda. Sta mislis?

Neznam..mozda..Kada bi svi odjednom zakukali sto nema Beintehaa..mozda bi nesto i bilo..😕

Pa mozemo se dogovoriti. Vidi ti jos kako ce se stvari odvijati pa cemo videti sta nam je najbolje da uradimo.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ma sada ispada da ce da vide sa nekom Anetom,😕 koja jedino ona prevodi Beintehaa..i nikom ne daje..A kao, moras da budes vrhunski prevodilac da bi ti dali tu seriju..Ja nesto ne primetih to vrhunsko prevodjenje na toj seriji..Mislim, nisam ni ja nesto mnogo pametna,i strucna,ali to je prevodjenje na dobrovoljnoj bazi,nikoga ne placaju .. i dok se tamo neko pravi pametan..ljudi cekaju seriju i kaskaju..Koliko ono epizoda kasne ??

Da Aneta ta prevodi je sa ruskog,a navodno ima vise serija koje prevodi,pa ne stize tako su odgovarali na pitanje zasto nema cesto te serije.U cemu je stos ja sam i onda se pitala.
A da kasne kasne sigurno 40 epizoda. pa sad ako ce je i dalje postavljati na svako 3 dana ..brzo ce se skupiti i veci broj.
Ja da sam cekala samo tu da gledam sa prevodom poludela bi,a ovako gledam redovno i malo mi lakse,mada naravo sa prevodom je veci dozivljaj.
Ja sam se bacila drugi krug gledanja sa prevodom,obicu jos ja par krugova dok postave recimo 2-3 epizode prevedene😆😆😆

Preuzela sam jos 5 epizoda RR da prevodim,dok se Bogovi ne odobrovolje..Izgleda da ce period dok je Rudi u bolnici od malarije moj..😕 Smeki ce pasti u nesvest kada procita..🤣

E ne da imas srece ... Pa kako bas te kad je bio bolestan? 😕
Dal, mozemo li mi nekako da pmognemo, da nesto uradimo? Neka mala revolucija, mozda? 😉😆

Ma mozda je i bolje,krace cu da prevodim..ovako se zablenem u njega ,ukocim sliku i ni makac..a pola ga ne cujem sta je rekao..🤣

Znaci u buducnosti , ako Rangrasija bude kasnila, znamo zasto je to tako. 😆😆