Originally posted by: nn027
Na inst nisam videla da pominju da je Demet bila na svadbi, Ne znam što slike ne možeš da postaviš. Stavi mi link da bar tako mogu da ih vidim ili ih preko PrSc uslikaj sa monitora pa mi ih pošalji. Sve slike koje imaš na fb, recimo, bez problema se običnim copy - paste postavljaju na IF. Ja samoj sebi pošaljem slike na mesindžer i onda ih lako prebacujem na IF ako ne uspem nikako drugacije.
Baš bih volela da ih vidim. Volela bih da snime film. Mislim da bi net eksplodirao. Oni su baš popularni van Turske.
Sad za Elčin i Bariša, da su se venčali tajno to mi nije neverovatno ali da je žena rodila dete i to sakrila... Ja prosto u to ne mogu verovati. Meni to ko naučna fantastika 😆
Ma samo da se Hazal razvede od idiota i ceo svet je njen. Evo i februar prođe. Brzo će maj, još dva meseca.
Videla sam samo jednu sliku devojke koja je sa Sidom. Izgledala mi mlada i simpaična. Želim im sreću u svakom slučaju. Nadam se da će mu karijera ponovo krenuti . Nekako je nestao. Kad se setim kako je bio popularan posle BV a sad...
ma nešto je do mog računara definitivno, ovih dana moram da vidim sa kolegom sa posla šta ću...poludeo mi je računar načisto, imam dobar antivirus, nego mi je operativni sistem iz praistorije...
ne znam zašto su povukli te slike gde se Demo vidi lice na svadbi, ali i sa leđa se prepoznaje da je to ona...možda neki fanovi nisu obratili pažnju, pa nije bilo komentara...da, film bi zapalio net, definitivno, mislim da je to video i menadžer i zato se predomislio...inače vidim da je ona Gupse napala Džana preko svojih kanala kako je nailnik i tako...pa ima i on pravo na privatan život, ako čovek izađe sa prijateljima da popije kafu i želi malo mira, ne znam šta je tu problem...nekada moraš biti i grub da bi oterao nasrtljive fanove, mislim odakle devojci hrabrost da priđe i sedne sa njima?
Ali drugi kanali ga i nisu toliko napadali, glavni su oni u kojima je Gupse Ozay većinski vlasnik...moja mama i ove njene kažu da to radi zbog Demo, jer joj zavidi na popularnosti, na tome što je zvezda i što joj sve ide od ruke, i posao i ljubav, sve cveta...a njoj ništa...a kažu usput ne propušta priliku da blati Demo kako nema fakultet, kako je polupismena i tako...nego nema osnova da napadne nju pa je iskoristila priliku da udari na Džana...
Elčin i Bariš su se tajno venčali 2017, to je rekla njegova rođaka, Albanka koja je ostala u Švajcarskoj, i on je tamo rođen ali su se doselili u Tursku kad je imao 8 ili 10 godina...Elčin je tada bila trudna, to se desilo pred kraj snimanja njihovog filma, imaju čak i slike u trudničkoj odeći koje jruže među poverljivim grupama...porodila se na Kipru, oni tamo imaju nekog prijatelja hotelijera, ona i Bariš, čovek im je omogućio da sve bude u strogoj tajnosti, pare mogu sve...ali eto ipak nekako istina uvek polako ispliva...
nadam se da će se Hazal razvesti i da će majka prestati da je kažnjava, to je glavni problem, kada se ona opameti sve će ići lako...
i ja se nadam da će se Sid dići, i u karijeri i u životu...meni je on drag bez obzira na sve