Originally posted by: tijara
Pokušaću da pronađem pa ću poslati, ma moja mama i njene prijateljice ne vole Demet zbog te Gupse, u fazonu su s kim si takav si...meni je Demet simpatična, i ne mora da znači ako se sa Gupse druži da je ista kao i ona...na kraju obe su glumice i poznaju se a možda su i studirale zajedno, ko zna, nije jedina koja se druži sa njom...ali u pravu si da novinari jedne ne štede, ali zato druge štede i štite i te kako...ni Čagataj i Hazal nisu baš na listi miljenika, s tim što ih menadžer štiti i što Hazal ume da bude izuzetno oštra i da im uzvrati kada pređu granicu...a majka joj je bila jedan od najjačih advokata u turskoj, javni tužilac, jedno vreme čak i kandidat za ministra pravde...sada ne radi, ali i te kako ima poznanstva i veze i poznaje zakon, tako je Hazal i sa te strane zaštićena...
Za Džana bi lično bilo dobro da bude uz Serenaju, mislim bar što se tiče novinara i karijere, jer je mediji prosto obožavaju, producenti se otimaju za nju, a ona je ok i sigurno bi stala uz njega tako da bi ga malo poštedeli...meni ga je stvarno žao, uništavaju ga, kao što su i Čagataja jedno vreme...ali kao što rekoh Čagataj ima jakog menadžera koji ima dobar tim za odnose s javnošću...kada je pre oko godinu dana bila bura oko tog suđenja (proces se vukao 5 godina) Engin je jednostavno rekao idi na odmor sa društvom i svi su više pisali njega sa Kivančem i društvom na jahti i nagađali da li je u vezi sa Kivančevom svastikom ili sa Dujgu, nego o suđenju...ali opet ne sme sa Hazal još uvek da bude javno, malo zbog bivše menadžerke (bio je u vezi sa njom i otkačio je zbog Hazal, ona je tu poludela, a inače je jako moćna i opasna žena koja ih je sve uvela u svet droge i mafije, i nju na tom suđenju naravno niko ne pominje, u početku jesu, ona se pokupila i pobegla u Holandiju, ali je nastavila da im zagorčava život)