evo malo vesti u vezi Džana, mama i ove njene kažu da ceo Istanbul priča kako su on i Serenaja zajedno, i kako je ona zbog njega prekinula sa Keremom...kaže da ih baš često viđaju zajedno, zagrljene i tako, niko ništa zvanično ne komentariše, ali se oni ponašaju kao par, kažu da je i u vojsku dolazila da ga vidi
Ko je Serenaja? Bila je neka plavuša navodno, viđali je u Luci da priča s njim al to je bilo baš davno, negde u avgustu - septembru i o tome se odavno više ne piše. Znaš šta mi čudno, njega i Demet su paparaci odmah navatali, kako da baš niko nije uspeo da ih uslika zajedno.
Inače, moja teorija je da je on Demet šutnuo. Kontam da je bilo obrnuto, ne verujem da bi mu mama i tata na inst pratili i lajkovali objave devojke koja je "slomila srce" njihovom sinu. Ovako, Demet je sa svima na ignore ali nikoga nije otpratila. Ima još nešto baš čudno. Kad se Džanu sve to izdešavalo, on je otpratio gomilu ljudi. To mu je bila šansa da i Demet"počisti" jer su joj i onako zamerili da ga uopšte nije podržala. Zašto to nije uradio stvarno ne znam.
Inače fanovi ne odustaju od njih dvoje. Demet napravila selfi na setu i u pozadini uslikala tipa kako sedi. Neko je "analizirao" sliku i došao do zaključka da je to Džan 😆
Obrati pažnju 😆