Returning of the written off # 92 Invited only - Page 53

Created

Last reply

Replies

710

Views

38.4k

Users

7

604

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 5 years ago

Originally posted by: tijara

evo malo vesti u vezi Džana, mama i ove njene kažu da ceo Istanbul priča kako su on i Serenaja zajedno, i kako je ona zbog njega prekinula sa Keremom...kaže da ih baš često viđaju zajedno, zagrljene i tako, niko ništa zvanično ne komentariše, ali se oni ponašaju kao par, kažu da je i u vojsku dolazila da ga vidi

Ko je Serenaja? Bila je neka plavuša navodno, viđali je u Luci da priča s njim al to je bilo baš davno, negde u avgustu - septembru i o tome se odavno više ne piše. Znaš šta mi čudno, njega i Demet su paparaci odmah navatali, kako da baš niko nije uspeo da ih uslika zajedno.

Inače, moja teorija je da je on Demet šutnuo. Kontam da je bilo obrnuto, ne verujem da bi mu mama i tata na inst pratili i lajkovali objave devojke koja je "slomila srce" njihovom sinu. Ovako, Demet je sa svima na ignore ali nikoga nije otpratila. Ima još nešto baš čudno. Kad se Džanu sve to izdešavalo, on je otpratio gomilu ljudi. To mu je bila šansa da i Demet"počisti" jer su joj i onako zamerili da ga uopšte nije podržala. Zašto to nije uradio stvarno ne znam.

Inače fanovi ne odustaju od njih dvoje. Demet napravila selfi na setu i u pozadini uslikala tipa kako sedi. Neko je "analizirao" sliku i došao do zaključka da je to Džan 😆

Obrati pažnju 😆

nn027 thumbnail

Jel ovo ona?

Резултат слика за serenay sarikaya and can yaman

Čime se bavi?

tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

😆

Tako i treba, samo oštro ,moraš ih malo dovesti u red.

E stvarno sebi ne mogu doći kako jadna žena nastrada. Nadam se da će se stvari malo sleći i da će opet početi da radi. Stvarno svakakvih ljudi ima.

Ma užas, jedna Grkinja kaže da je čula od neke Turkinje da ni ne izlazi iz kuće...Strašno, ne mogu da verujem, nadam se da će njen muž omekšati s vremenom, ali Hazalina majka ima gadnu narav i kažu da stalno zove, proverava i preti ako joj popuste da će da je tuži i traži ogromnu količinu novca...A mamina prijateljica koja živi u Švedskoj počela da gleda "Pticu ranoranilicu" i ne odvaja se od ekrana, valjda je tamo sada prikazuju...Nikad ne bi pomislila da će i oni da padnu na turske serije, sad kad Šveđanke počnu da ih opsedaju...Eto uglavnom sada ću imati više vesti o Džanu, jer ga je ona baš zavolela...A Hazal se juče slikala sa bebom i ne nosi burmu...onaj kriminalac je poslao advokate sa papirom od psihijatra da je u teškoj depresiji i ročište je odgođeno za maj...Mada mislim da je to uradio da ne bi završio u zatvoru zbog dilovanja i korišćrnja droge, jer je i to suđenje bilo isti dan i to je pomoću tog papira uspeo da odloži...a novinari naravno ne pišu ništa...sramota

tijara thumbnail

Jel ovo ona?

Резултат слика за serenay sarikaya and can yaman

Čime se bavi?

Ona je takođe jako uspešna glumica i fenomenalno peva, sada je trenutno u mjuziklu "Alisa u zemlji čuda" i mama kaže da su paparaci uslikali nju i Džana kako izlaze zajedno zagljeni posle proslave 50 jubilarne predstave mjuzikla...Nju su povezivali i sa Čagatajem kada su glumili zajedno u njihovoj verziji američke srije O.C. a ja sam je prvi put videla kada je glumila sa našom Eminom Jahović u onoj seriji "Polje lala"...one su jako bliske još od tada, ona je glumila njenu mlađu sestru...

nn027 thumbnail

Ma užas, jedna Grkinja kaže da je čula od neke Turkinje da ni ne izlazi iz kuće...Strašno, ne mogu da verujem, nadam se da će njen muž omekšati s vremenom, ali Hazalina majka ima gadnu narav i kažu da stalno zove, proverava i preti ako joj popuste da će da je tuži i traži ogromnu količinu novca...A mamina prijateljica koja živi u Švedskoj počela da gleda "Pticu ranoranilicu" i ne odvaja se od ekrana, valjda je tamo sada prikazuju...Nikad ne bi pomislila da će i oni da padnu na turske serije, sad kad Šveđanke počnu da ih opsedaju...Eto uglavnom sada ću imati više vesti o Džanu, jer ga je ona baš zavolela...A Hazal se juče slikala sa bebom i ne nosi burmu...onaj kriminalac je poslao advokate sa papirom od psihijatra da je u teškoj depresiji i ročište je odgođeno za maj...Mada mislim da je to uradio da ne bi završio u zatvoru zbog dilovanja i korišćrnja droge, jer je i to suđenje bilo isti dan i to je pomoću tog papira uspeo da odloži...a novinari naravno ne pišu ništa...sramota

Vidiš kako pare sve srede. Čovek se opet izvukao. Jeste da maj nije daleko ali to mu daje dovoljno vremena da opet smisli nešto. Bojim se da će sve to ići jako teško.

Jel' Čagataj odslužio vojsku? Čini mi se da bi trebalo da jeste. Bilo bi lepo da njih dvoje budu zajedno.

E vidiš, na zapadu je EK top prošla. I čitala sam komentare žena baš iz tog zapadnog dela sveta, da tako kažem. One su "pale" na njihovu hemiju na ekranu. On je zgodan Demet simpatična ali njih dvoje su baš bili bliski i ta se bliskost osetila. Sećaš se Prats i Šiva? Posle njih dvoje Demo i Can su prvi koje sam videla da imaju tu emociju. EK ima 60% improvizacije. Oni su se voleli i igrali. A i priča nije tipično Turska. Valjda je i to doprinelo njihovoj popularnosti. Super mi je što se EK dopao ženi. Sad će ona sve stare vesti na brzaka saznati a onda kreće istraživanje. Sve što sazna prosledi 😊

nn027 thumbnail

Ona je takođe jako uspešna glumica i fenomenalno peva, sada je trenutno u mjuziklu "Alisa u zemlji čuda" i mama kaže da su paparaci uslikali nju i Džana kako izlaze zajedno zagljeni posle proslave 50 jubilarne predstave mjuzikla...Nju su povezivali i sa Čagatajem kada su glumili zajedno u njihovoj verziji američke srije O.C. a ja sam je prvi put videla kada je glumila sa našom Eminom Jahović u onoj seriji "Polje lala"...one su jako bliske još od tada, ona je glumila njenu mlađu sestru...

Volela bih videti tu sliku. Ako naletiš na nju, prosledi.

Meni se Demo više sviđa ali ja sam 100% pristrasna 😆😊

tijara thumbnail

Vidiš kako pare sve srede. Čovek se opet izvukao. Jeste da maj nije daleko ali to mu daje dovoljno vremena da opet smisli nešto. Bojim se da će sve to ići jako teško.

Jel' Čagataj odslužio vojsku? Čini mi se da bi trebalo da jeste. Bilo bi lepo da njih dvoje budu zajedno.

E vidiš, na zapadu je EK top prošla. I čitala sam komentare žena baš iz tog zapadnog dela sveta, da tako kažem. One su "pale" na njihovu hemiju na ekranu. On je zgodan Demet simpatična ali njih dvoje su baš bili bliski i ta se bliskost osetila. Sećaš se Prats i Šiva? Posle njih dvoje Demo i Can su prvi koje sam videla da imaju tu emociju. EK ima 60% improvizacije. Oni su se voleli i igrali. A i priča nije tipično Turska. Valjda je i to doprinelo njihovoj popularnosti. Super mi je što se EK dopao ženi. Sad će ona sve stare vesti na brzaka saznati a onda kreće istraživanje. Sve što sazna prosledi 😊

Edited by tijara - 5 years ago
nn027 thumbnail

🤓 Ne vidim ništa. Možda si sliku postavila?

nn027 thumbnail

Da podelim sa tobom najnovije "otkriće" 😆

tijara thumbnail

Da podelim sa tobom najnovije "otkriće" 😆

nisam postavila, ne umem, nikako mi ne da ni da unesem like ni ništa, možda je do nekog programa koji mi fali...hm, ovo je baš zanimljivo, meni su simpatičan par, i Serenaja će mu sigurno pomoći u karijeri, ukucaj samo LALE DEVRI i videćeš slike