Nisu, na sreću. Pretpostavljam da čekaju da prođe neko vreme da se sva ta prašina slegne.
Imam ja i twiter al' ja se tamo nikako ne snalazim pa sam digla ruke od njega. Ne znam engl pa mi je sve to jako komplikovano. Zato se držim fb i inst. Ako šta ima zanimljivo na twiteru ti ćeš me obavestiti 😊
Ne brini ništa, šta pronađem obaveštavam...ja sam nekako od početka navikla na twitter, pa mi je on zato najlakši za snalaženje, a volim i što je sve kratko, pa još se lepo organizujem i gledam listu koja me u tom trenutku zanima...ne moram da gubim mnogo vremena...Čagataj je taj intervju za Helo dao u Londonu, i objavljeno je kad je bio u vojsci...videla sam i naslovnicu i sve fotografije, hvala ti...nije mi još baš najjasnije ovo što planiraju oko Džana i tog odlaska u New York, uglavnom drugi glumac će biti tamo 15.03. neki Erkan Koca Kostendil, u pozorištu i gostovaće sa nekom predstavom, najverovatnije melodrama...onda je neka devoka verovatno iz Meksika pitala za Džana i čovek joj je odgovorio da će on biti tamo uskoro i da će ona prva saznati...