Originally posted by: tijara
da, teško će ga se rešiti, pogotovo jer nema podršku majke...mislim da bi to išlo mnogo brže da je ona uz Hazal, ali ima ona i oca advokaka i Čagataj joj pomaže...a može i ona njega da ucenjuje da će svedočiti u slučaju oko droge protiv njega, videćemo, do maja ima vremena...ja sam nešto optimistična oko Demet i Džana, a eto skroz sam zaboravila na tu sliku kod kampera...uglavnom optimista sam, a drago mi je i zbog Sida, nadam se da će novac pametno iskoristiti i da će njegova karijera ići uzlaznom putanjom...pratim twitter u vezi Džana zbog mamine prijateljice i šta god da vidim šaljem...eto baš danas se setih kako sam jedno vreme dok sam bila aktivna na forumu "Na tabanu" zbog Hazal i Čagataja pročitala kako Turci imaju jake forume i da postoji grupa koja redovno posećuje setove svih serija, svakodnevno, snim, slika i objavljuje...oni sigurno čuju i vide svašta...problem je što ja stvarno ne znam turski, i što ne primaju svakoga...jednu Hrvaticu su primili, ali ona 10 godina tamo živi i radi...sigurno je i imala nekoga ko je uveo tu...
Bojim se da bi joj bolje bilo da ne svedoči. Ko zna s kim se on sve spetljao. S obzirom da je droga u pitanju a ona ima malo dete, bolje je da ostane po strani. Možda će duže potrajati ali će se bar bezbedno razvesti. Ne mogu da verujem da majka može biti takva, da okrene leđa detetu. Strašno. Nadam se joj otac ima više razumevanja.
I ja se nadam, lepo bi bilo da iskoristi i novac i ovu popularnost.
Znači ti pratiš twiter a ja instagram 😆 Baš smo se lepo podelile 😆
Volela bih da si u pravu, da su Can i Demo dobro. Ja sam eto skeptična u vezi njih dvoje. Njega i dalje nigde nema a ona mnogo radi i uglavnom sve što i objavi je u vezi posla.
Što se tiče tog foruma, koji spominješ, mi tu ući ne možemo ali ako bude nešto saznaće se. Ne verujem da se može dugo kriti. Pre ili kasnije vesti "procure". Gledam danas najavu za 28.02 - tad im je dodela one nagrade leptir. Ako se sećaš, prošle godien su je Demo i Can dobili. E u toj najavi su svi prošlogodišnji dobitnici, svi osim Cana. Njega su izbacili 😒 Stvarno nemam reči. Koji je to bezobrazluk. I ove godine se glasalo, ne znam da li si videla. Nešto se mislim al bi bio fazon da on opet dobije nagradu. A danas sam videla da i Ruska štampa piše o njemu. Njegova slika je na naslovnoj strani. Neverovatno koliko je čovek izreklamirao svoju zemlju a koliko ga u toj istoj zemlji pljuju. Izgleda da , ako i bude nešto radio, to neće biti skoro.