Returning of the written off # 90 Invited only - Page 15

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Pa da ti kazem iskreno, nisam ni vodila racuna kad se otkriva njihovo pravo lice..eto, ja predjoh 85. pa m ovaj Dev jos uvek saren..😆

Covece, pa on je nju iskoristio. Spavao je sa njom i ostavio je 🤢
Smucilo mi se i nisam mogla dalje gledati sinoc.
nn027 thumbnail

Naravno..

reporter kaze da je u novinama pisalo da je samo 2 dana pre Pratisinog samoubistva tarot prorocica predvidela njen veliki uspeh. On razgovara sa njom i pita je da li je to istina. Ona govori da ona ne kontaktira cesto sa medijima . Kaze da jeste citala karte Pratisi i da joj je savetovala oko 25.decembra da se umesto emotivnom planu posveti radije karijeri i da joj je to najtezi period u zivotu. reporter je pita da li se Pratisa jedino pred njom otvorila i sta joj je rekla pri poslednjem susretu. ona kaze da ne moze da govori o svemu jer je ona sada u duhovnom svetu ali da zeli da kaze da je Prats patila i bila u velikoj depresiji. Kaze i da je ona uvek bila vedrog duha, uvek se salila ,smejala , cak i tada je bila nasmejana ali uprkos tome se videlo da je u velikoj boli, kaze da se videla sa njom dva dana pre samoubistva i da joj je zbog cele te negativnosti, agresije, i Pratisine ocigledne patnje predlozila da se usresredi na karijeru umesto na emotivni plan. reporter je pita sta bi uradila da je znala sta ce Prats da uradi sebi ,da li bi nekoga upozorila. ova kaze da ne bi, jer ona je astrolog, takvi ljudi stalno dolaze kod nje, ljudi sa velikim i malim problemima, ali ona zbog toga ne ide u policiju ili kod roditelja tih ljudi, ona je tu da samo da sugestiju, predlozi resenje. Ukoliko neko donese impulsivno takvu odluku, ona na to ne moze da utice.Covek sam bira put kojim ce ici. Reporter je pita Koji je poslednji utisak ostavila na vas kada je odlazila? Ona kaze da je bila uznemirena jer je dobijala poyive telefonom iznova i iznova. drugo, ona je trazila da posetim njen stan jer je zelela da popricaju tamo..zatim je zagrlila na odlasku , rekla je da se oseca lakse, Reporter je pita koju bi poruku ostavila ljudima koji ih gledaju na kraju, kao astrolog i citac karata poznatima. Ona kaze da je godina 2016. bila teska i godina agresije, destrukcije ali da ljudi ne ocajavaju jer ce 2017. biti godina novih mogucnosti i pocetaka gde ce se mnogima ostvariti snovi..

Nismo ni svesni kako je zivela tih poslednjih meseci i sta joj se sve izdesavalo😭
Hvala ti Dal na prevodu ❤️ 🤗
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=QU_tHGn1nMQ[/YOUTUBE]
😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=QU_tHGn1nMQ[/YOUTUBE]
😆

Dobar su tandem..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Covece, pa on je nju iskoristio. Spavao je sa njom i ostavio je 🤢
Smucilo mi se i nisam mogla dalje gledati sinoc.

Nado, ja sam ubedjena da se i on u nju zaljubio..A i tu nije kraj prici o njih dvoje...
Daltoni thumbnail
Ja kao sto pretpostavljate gledam seriju ceo dan i noc...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e9/da/44/e9da44b2a6324b998e6d5e8630c91733.jpg
nn027 thumbnail

Kod nas se nije osetilo..Samo je zahladilo i duva jak vetar..

Hvala Bogu pa je sve OK.I mi smo dobro prosli. Kad vidim ovo sva se najezim. Uzas.