Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 21st Oct 25
DO PHOOL DO MALA 21.10
Deepika and Ranveer wish diwali with Dua
DIWALI AT PH 22.10
Indian tv Blockbuster ! Parvati & Tulsi : The OG Bahus Mahasangam Epi
Bill Gates To Appear on Kyunki?!
The Parth Bombshell
🏏IPL 2026 Schedule: Time Table, Teams, Match List, Fixtures🏏
🎉🌟Happy Birthday to the Man Behind the Magic—Vijay Bhatter🎂💐
Da ostavim sebi precicu dokle sam stala...
PS Nado, gledas li? Kako ti se dopada Dev? 😃 Koji je po tebi bolji frajer-Man ili Dev? 😳 😳Ja sam gledala prekjuce. Stigla sam do 16 epizode. Super je kad se gleda serija a ima prevod, Shakti pratim redovno i stvarno se moram dobro potruditi da skontam WU.Pa ne znam. Man je pretpostavljam lik kojeg glumi Gurmet. Dev je do sad bio pristojan nezan i fin ali mu jos ne videh bicepse , tricepse i ostale cepse 😆Dev je zmija a Man je grubijan neznog srca, jesam li u pravu?
Da, super je serija..sto vise gledam,to mi je bolja..a prevod je prevod..zaista je drugaciji dozivljaj kad mozes da razumes bas svaku rec , svaki dijalog...😃
U pravu si Mana i Deva ali Dev mi nije potpuno los, mislim, on je nekako vise siv..bar do sada.. ( ili mozda ja to tako vidim zbog cepsa 😆😳)Kako nije? Ozenjen je onom rospijom a prevario i lazno se vencao sa naivnom devojcicom.
Kako si ti sve to saznala iz 16 epizoda 😲Kako kako? 😆Pa sestra je zvala snajku odmah posle ceremonije vencanja da joj kaze da je sve dobro proslo. Da u brzini svestenik nije primetio da su one to smuljale. Ime na ogrlici i jos na jednom mestu uopste nije isto, tako nekako sam ja shvatila. A na kraju 16 epizode snajka besni sto se ovo dvoje ne pojavljuju i tu u besu izgovara da je on njen muz. A kad si ti saznala ?Ako ja dobro kapiram on je spavao s njom. "Prva bracna noc". Gad! 😡
Pa da ti kazem iskreno, nisam ni vodila racuna kad se otkriva njihovo pravo lice..eto, ja predjoh 85. pa m ovaj Dev jos uvek saren..😆Covece, pa on je nju iskoristio. Spavao je sa njom i ostavio je 🤢Smucilo mi se i nisam mogla dalje gledati sinoc.
Nado, ja sam ubedjena da se i on u nju zaljubio..A i tu nije kraj prici o njih dvoje...
Ja kao sto pretpostavljate gledam seriju ceo dan i noc...
On jeste iskreno ocaran njenom lepotom i nevinoscu, to sam videla. Ipak je gad. OK imali su plan kako da opeljese njenu porodicu. I samo po sebi to vencanje je strasna stvar za nju. Videli smo da je ona kriva i kad nije kriva. I tu prevaru ce, pretpostavljam, najvise ispastati ona. Ona bi ni kriva ni duzna platila najvecu cenu. Tako to kod njih biva. I na sve to on je jos odvukao i u krevet. Znaci upropastio ju je nacisto.Znam da ce se on jos tu pojavljivati ali njegov postupak, to sto ju je odvukao u krevet, kod mene je zauvek za njega zatvorio vrata. To ne mogu da mu oprostim. Nikako. Mozes biti lopov i mangup ali mozes biti i dzentlmen. A on to nije.
Jok, bas smo se pitali gde si i sta radis 😆Uzivaj. Verujem da si presla stotku 😃
http://www.janevolimrecimavecsrcem.com/arhive/35373Da znate kad treba poneti kisobran 😆
Pa nije..On je nekakav sarmer, onaj koji je navikao na zensku paznju i koji sve to olako shvata..Videces i sama sta ce sve Git morati da prodje zbog greske njene porodice..Ali i oni ce dobiti svoje na kraju..
Milina jedna, a ja nemam kola jer sam skinula tablice..Kako li cu sutra na posao a nikada vise posla na razlicitim lokacijama nisam imala nego li sutra..😕
Sad sam odgledala 19-tu. Otisli su a ona ostala na aerodromu i to osamucena zbog droge koju joj je sipao u kafuZa veceras mi je dosta shr...a. Bas mi nesto tesko da je gledam takvu