Returning of the written off # 90 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dobar su tandem..😆

Super su zaista 😆
nn027 thumbnail

Da ostavim sebi precicu dokle sam stala...

PS Nado, gledas li? Kako ti se dopada Dev? 😃 Koji je po tebi bolji frajer-Man ili Dev? 😳 😳

Ja sam gledala prekjuce. Stigla sam do 16 epizode. Super je kad se gleda serija a ima prevod, Shakti pratim redovno i stvarno se moram dobro potruditi da skontam WU.
Pa ne znam. Man je pretpostavljam lik kojeg glumi Gurmet. Dev je do sad bio pristojan nezan i fin ali mu jos ne videh bicepse , tricepse i ostale cepse 😆
Dev je zmija a Man je grubijan neznog srca, jesam li u pravu?

Da, super je serija..sto vise gledam,to mi je bolja..a prevod je prevod..zaista je drugaciji dozivljaj kad mozes da razumes bas svaku rec , svaki dijalog...😃
U pravu si Mana i Deva ali Dev mi nije potpuno los, mislim, on je nekako vise siv..bar do sada.. ( ili mozda ja to tako vidim zbog cepsa 😆😳)
Kako nije? Ozenjen je onom rospijom a prevario i lazno se vencao sa naivnom devojcicom.

Kako si ti sve to saznala iz 16 epizoda 😲
Kako kako? 😆
Pa sestra je zvala snajku odmah posle ceremonije vencanja da joj kaze da je sve dobro proslo. Da u brzini svestenik nije primetio da su one to smuljale. Ime na ogrlici i jos na jednom mestu uopste nije isto, tako nekako sam ja shvatila. A na kraju 16 epizode snajka besni sto se ovo dvoje ne pojavljuju i tu u besu izgovara da je on njen muz. A kad si ti saznala ?
Ako ja dobro kapiram on je spavao s njom. "Prva bracna noc". Gad! 😡

Pa da ti kazem iskreno, nisam ni vodila racuna kad se otkriva njihovo pravo lice..eto, ja predjoh 85. pa m ovaj Dev jos uvek saren..😆
Covece, pa on je nju iskoristio. Spavao je sa njom i ostavio je 🤢
Smucilo mi se i nisam mogla dalje gledati sinoc.

Nado, ja sam ubedjena da se i on u nju zaljubio..A i tu nije kraj prici o njih dvoje...

On jeste iskreno ocaran njenom lepotom i nevinoscu, to sam videla. Ipak je gad. OK imali su plan kako da opeljese njenu porodicu. I samo po sebi to vencanje je strasna stvar za nju. Videli smo da je ona kriva i kad nije kriva. I tu prevaru ce, pretpostavljam, najvise ispastati ona. Ona bi ni kriva ni duzna platila najvecu cenu. Tako to kod njih biva. I na sve to on je jos odvukao i u krevet. Znaci upropastio ju je nacisto.
Znam da ce se on jos tu pojavljivati ali njegov postupak, to sto ju je odvukao u krevet, kod mene je zauvek za njega zatvorio vrata. To ne mogu da mu oprostim. Nikako. Mozes biti lopov i mangup ali mozes biti i dzentlmen. A on to nije.
nn027 thumbnail

Ja kao sto pretpostavljate gledam seriju ceo dan i noc...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e9/da/44/e9da44b2a6324b998e6d5e8630c91733.jpg

Jok, bas smo se pitali gde si i sta radis 😆
Uzivaj. Verujem da si presla stotku 😃
Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

http://www.janevolimrecimavecsrcem.com/arhive/35373
Da znate kad treba poneti kisobran 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

On jeste iskreno ocaran njenom lepotom i nevinoscu, to sam videla. Ipak je gad. OK imali su plan kako da opeljese njenu porodicu. I samo po sebi to vencanje je strasna stvar za nju. Videli smo da je ona kriva i kad nije kriva. I tu prevaru ce, pretpostavljam, najvise ispastati ona. Ona bi ni kriva ni duzna platila najvecu cenu. Tako to kod njih biva. I na sve to on je jos odvukao i u krevet. Znaci upropastio ju je nacisto.
Znam da ce se on jos tu pojavljivati ali njegov postupak, to sto ju je odvukao u krevet, kod mene je zauvek za njega zatvorio vrata. To ne mogu da mu oprostim. Nikako. Mozes biti lopov i mangup ali mozes biti i dzentlmen. A on to nije.

Pa nije..On je nekakav sarmer, onaj koji je navikao na zensku paznju i koji sve to olako shvata..Videces i sama sta ce sve Git morati da prodje zbog greske njene porodice..Ali i oni ce dobiti svoje na kraju..
Daltoni thumbnail

Jok, bas smo se pitali gde si i sta radis 😆
Uzivaj. Verujem da si presla stotku 😃

Sad gledam 96-tu..Ja to polako, sa uzivanjem..sve mi je to novo, nikada nisam cula nista o seriji a i prevedena je pa je bas ono degustiram sa gustom..😃
Daltoni thumbnail

http://www.janevolimrecimavecsrcem.com/arhive/35373
Da znate kad treba poneti kisobran 😆

Milina jedna, a ja nemam kola jer sam skinula tablice..Kako li cu sutra na posao a nikada vise posla na razlicitim lokacijama nisam imala nego li sutra..😕
nn027 thumbnail

Pa nije..On je nekakav sarmer, onaj koji je navikao na zensku paznju i koji sve to olako shvata..Videces i sama sta ce sve Git morati da prodje zbog greske njene porodice..Ali i oni ce dobiti svoje na kraju..

Sad sam odgledala 19-tu. Otisli su a ona ostala na aerodromu i to osamucena zbog droge koju joj je sipao u kafu
Za veceras mi je dosta shr...a. Bas mi nesto tesko da je gledam takvu
nn027 thumbnail

Milina jedna, a ja nemam kola jer sam skinula tablice..Kako li cu sutra na posao a nikada vise posla na razlicitim lokacijama nisam imala nego li sutra..😕

Biciklom mozda? Ko zna. Mozda budu tacni kao horoskop. Ne bi im bilo prvi put 😕
Edited by nn027 - 9 years ago
Daltoni thumbnail

Sad sam odgledala 19-tu. Otisli su a ona ostala na aerodromu i to osamucena zbog droge koju joj je sipao u kafu
Za veceras mi je dosta shr...a. Bas mi nesto tesko da je gledam takvu

I jesu teske te epizode Ja sam upravo odgledala 100-tu..😃

Kakva hemija Nado..wow..