Returning of the written off # 90 Invited only - Page 17

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: nn027

Biciklom mozda? Ko zna. Mozda budu tacni kao horoskop. Ne bi im bilo prvi put 😕

A sta ako krenem bajsom i pocne nevreme..od moje kuce do centra grada ima vise od 8 km, Nis je veliki grad,nista nije bas tako blizu..

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Za veceras mi je dosta shr...a. Bas mi nesto tesko da je gledam takvu

I jesu teske te epizode Ja sam upravo odgledala 100-tu..😃

Kakva hemija Nado..wow..

Samo da znate prebicu vas obe...prva je Dal na redu sto je zapocela😡 Geet ...potom Nada koja se pridruzila😡 ..i lepo ja vidim ovaj link i evo me osvanuh,ajde reko da malo odmorim od hausa😲 i sredjivanja po PC upadnem ovde otvorih ovaj link 😲pogledah 101 epizodu ...ono kao bezveze i sta ugledah😲🤪 avaj meni ubicu vas obe samo da znate 🤣
Elem pogledah i par na preskake😲 ...i sta mi sad uradiste zene Bozije ...treba li da crknem sad ...🤣 jos mi je pre zaara govorila za Geet i ne znam ko jos...😲 ja samo jednom videla neki VM's i dopale mi se scene-to je vec odavno...ali kao obicno ne stizem te jedva ispratim i ovo po jednu sto gledam redovno tj Shakti ...ili pre Madhubalu ...
I sad eto mozete me ubiti...elem sta hocu reci dopala mi se jos dok sam gledala taj VM's koji je neko radio ...sad...neznam sta da radim sa sebe ...valja se polevati kantama ledene vode ili samim ledom...a vi samo da znate kakav je meni haus na PC sa albumima...samo da znate koliko toga imam zapocetog a nedovrsenog...koliko planova davnih imam ne ostvarenih a zeljenih...koliko volim ovo sve sto radim ...a sad me vi ocito zahebavate 😆😆
Nada bila pocela Madhubalu..pa prestala ..pocela Shakti i sad i ovo zapocela...😡 e nadice nagrabusices da znas ...i ti i nasa drugarica Dal ...koja uvek zaprzi corbu 😆meni romanticnoj...☺️ da posle ne znam sta cu sa sobom ...neka mi je Bog dragi upomoci...ali ja cu krisom preko reda po neku pogledati...ne mogu krenuti pravo gledati nemam kad...zaista...ali imam link gde sve epizode ali bez prevoda koliko vidim ima do 470 epizoda
Ovde na fb imaju linkovi od epizoda-na gugl drive i tako ja lepo presaltam malo ..😉😆

https://www.facebook.com/Geet.HQ.Episodes

Cuvajte se dobro i pazite sta cete mi odgovoriti...a oklagija vas ceka bez daljeg ...🤣

Edited by Bikica_Biki - 9 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

nn027 thumbnail

Da ostavim sebi precicu dokle sam stala...

PS Nado, gledas li? Kako ti se dopada Dev? 😃 Koji je po tebi bolji frajer-Man ili Dev? 😳 😳

Ja sam gledala prekjuce. Stigla sam do 16 epizode. Super je kad se gleda serija a ima prevod, Shakti pratim redovno i stvarno se moram dobro potruditi da skontam WU.
Pa ne znam. Man je pretpostavljam lik kojeg glumi Gurmet. Dev je do sad bio pristojan nezan i fin ali mu jos ne videh bicepse , tricepse i ostale cepse 😆
Dev je zmija a Man je grubijan neznog srca, jesam li u pravu?

Da, super je serija..sto vise gledam,to mi je bolja..a prevod je prevod..zaista je drugaciji dozivljaj kad mozes da razumes bas svaku rec , svaki dijalog...😃
U pravu si Mana i Deva ali Dev mi nije potpuno los, mislim, on je nekako vise siv..bar do sada.. ( ili mozda ja to tako vidim zbog cepsa 😆😳)
Kako nije? Ozenjen je onom rospijom a prevario i lazno se vencao sa naivnom devojcicom.

Kako si ti sve to saznala iz 16 epizoda 😲
Kako kako? 😆
Pa sestra je zvala snajku odmah posle ceremonije vencanja da joj kaze da je sve dobro proslo. Da u brzini svestenik nije primetio da su one to smuljale. Ime na ogrlici i jos na jednom mestu uopste nije isto, tako nekako sam ja shvatila. A na kraju 16 epizode snajka besni sto se ovo dvoje ne pojavljuju i tu u besu izgovara da je on njen muz. A kad si ti saznala ?
Ako ja dobro kapiram on je spavao s njom. "Prva bracna noc". Gad! 😡

Pa da ti kazem iskreno, nisam ni vodila racuna kad se otkriva njihovo pravo lice..eto, ja predjoh 85. pa m ovaj Dev jos uvek saren..😆
Covece, pa on je nju iskoristio. Spavao je sa njom i ostavio je 🤢
Smucilo mi se i nisam mogla dalje gledati sinoc.

Nado, ja sam ubedjena da se i on u nju zaljubio..A i tu nije kraj prici o njih dvoje...
On jeste iskreno ocaran njenom lepotom i nevinoscu, to sam videla. Ipak je gad. OK imali su plan kako da opeljese njenu porodicu. I samo po sebi to vencanje je strasna stvar za nju. Videli smo da je ona kriva i kad nije kriva. I tu prevaru ce, pretpostavljam, najvise ispastati ona. Ona bi ni kriva ni duzna platila najvecu cenu. Tako to kod njih biva. I na sve to on je jos odvukao i u krevet. Znaci upropastio ju je nacisto.
Znam da ce se on jos tu pojavljivati ali njegov postupak, to sto ju je odvukao u krevet, kod mene je zauvek za njega zatvorio vrata. To ne mogu da mu oprostim. Nikako. Mozes biti lopov i mangup ali mozes biti i dzentlmen. A on to nije.

Pa nije..On je nekakav sarmer, onaj koji je navikao na zensku paznju i koji sve to olako shvata..Videces i sama sta ce sve Git morati da prodje zbog greske njene porodice..Ali i oni ce dobiti svoje na kraju..
Sad sam odgledala 19-tu. Otisli su a ona ostala na aerodromu i to osamucena zbog droge koju joj je sipao u kafu
Za veceras mi je dosta shr...a. Bas mi nesto tesko da je gledam takvu

I jesu teske te epizode Ja sam upravo odgledala 100-tu..😃

Kakva hemija Nado..wow..

Ne znam ko je ali sto se mene tice Dav je zavrsio s hemijom 😡 😆
nn027 thumbnail

http://www.janevolimrecimavecsrcem.com/arhive/35373
Da znate kad treba poneti kisobran 😆

Milina jedna, a ja nemam kola jer sam skinula tablice..Kako li cu sutra na posao a nikada vise posla na razlicitim lokacijama nisam imala nego li sutra..😕
Biciklom mozda? Ko zna. Mozda budu tacni kao horoskop. Ne bi im bilo prvi put 😕

A sta ako krenem bajsom i pocne nevreme..od moje kuce do centra grada ima vise od 8 km, Nis je veliki grad,nista nije bas tako blizu..

Onda gradski prevoz, Nadam se da si se nekako snasla. Kod mene je gotovo s kiso, ali zato kod vas ce jos danas padati.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

Samo da znate prebicu vas obe...prva je Dal na redu sto je zapocela😡 Geet ...potom Nada koja se pridruzila😡 ..i lepo ja vidim ovaj link i evo me osvanuh,ajde reko da malo odmorim od hausa😲 i sredjivanja po PC upadnem ovde otvorih ovaj link 😲pogledah 101 epizodu ...ono kao bezveze i sta ugledah😲🤪 avaj meni ubicu vas obe samo da znate 🤣
Elem pogledah i par na preskake😲 ...i sta mi sad uradiste zene Bozije ...treba li da crknem sad ...🤣 jos mi je pre zaara govorila za Geet i ne znam ko jos...😲 ja samo jednom videla neki VM's i dopale mi se scene-to je vec odavno...ali kao obicno ne stizem te jedva ispratim i ovo po jednu sto gledam redovno tj Shakti ...ili pre Madhubalu ...
I sad eto mozete me ubiti...elem sta hocu reci dopala mi se jos dok sam gledala taj VM's koji je neko radio ...sad...neznam sta da radim sa sebe ...valja se polevati kantama ledene vode ili samim ledom...a vi samo da znate kakav je meni haus na PC sa albumima...samo da znate koliko toga imam zapocetog a nedovrsenog...koliko planova davnih imam ne ostvarenih a zeljenih...koliko volim ovo sve sto radim ...a sad me vi ocito zahebavate 😆😆
Nada bila pocela Madhubalu..pa prestala ..pocela Shakti i sad i ovo zapocela...😡 e nadice nagrabusices da znas ...i ti i nasa drugarica Dal ...koja uvek zaprzi corbu 😆meni romanticnoj...☺️ da posle ne znam sta cu sa sobom ...neka mi je Bog dragi upomoci...ali ja cu krisom preko reda po neku pogledati...ne mogu krenuti pravo gledati nemam kad...zaista...ali imam link gde sve epizode ali bez prevoda koliko vidim ima do 470 epizoda
Ovde na fb imaju linkovi od epizoda-na gugl drive i tako ja lepo presaltam malo ..😉😆

Cuvajte se dobro i pazite sta cete mi odgovoriti...a oklagija vas ceka bez daljeg ...🤣

Jao Biki ❤️
Ubedi me Dal na brzaka (tesko zabu u vodu). Ja kao samo cu baciti pogled na prvu epizodu. Al kako pogleda prvu tako je bilo gotovo. Pa eto videla si i sama. I sad sto se tice oklagije, kriva sam, sta da ti kazem. Samo budi nezna 🤣
Edited by nn027 - 9 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
http://www.indijskeserije.com/publ/serije_online/geet_hui_sabse_parayi_2010/geet_hui_sabse_parayi_2010_ep_1/16-1-0-51

Jel ovo gledate 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

http://www.indijskeserije.com/publ/serije_online/geet_hui_sabse_parayi_2010/geet_hui_sabse_parayi_2010_ep_1/16-1-0-51

Jel ovo gledate 😃

Daaa 😃 Znam da volis ovog glumca. Jesi li ti pogledala seriju?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

😳 😆 🤗 Biki, tako si me lepo nasmejala ovim postom..😆 Mene su tako cure sa fejsa i sajta indiskih serija mucile komentarima o git vec par godina i eto, prelomih pa poceh da gledam i...i...i...ubi me ova Git,moram da ti se pozalim..svaki slobodan trenutak je gledam a hemija medju glumcima erupcija vulkana..kakvih tu scena ima Biki...🤪Nije ni cudo da je Git pokrenula jedan sasvim novi pravac u Indijskim serijama i da su se tolike serije snimile po ugledu na nju (neke su i doslovce preuzele scene ). Nadam se da ces naci vremena i pogledati sve epizode sa prevodom..jer sam sigurna da ces uzivati kao i ja..😉
PS Sto se oklagije tice, daj malo i Smeki, ipak se njioj prvoj dopao Gurmet..😆

https://24.media.tumblr.com/320e0fc7b98847fff07137e4f45ae7c4/tumblr_mzpl9mjABl1skdqfxo1_400.gif

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne znam ko je ali sto se mene tice Dav je zavrsio s hemijom 😡 😆

😆 😆 😆 Sada ga neces vidjati, slobodno gledaj..😃