Gledate li otvaranje Olimpijskih igara?
Ma kakvi. Otisla sam na spavanje. Na oci nisam mogla gledati. Sad gledam kako su nasi bili lepi. Bas mi se dopada kako su bili obuceni, posebno devojke.Nasa Ivana je prelepa 😃A o ovom momku se prica 😉 😆
Bili su lepi..A ja sam odgledala sa mladjim sinom celu ceremoniju..nisam bas nesto bila previse odusevljena..bilo je malo previse usiljenih osmeha, a muzika i tema potpuno okrenuta njihovom mentalitetu..nije bilo skoro nicega sto ceo svet zna..podsecalo me na njihovu internu ceremoniju..Tacno je da su dosta para ulozili, da je bilo kreativno, da su dali akcenat ekologiji i ocuvanju svesti o prirodi..ali opet..nesto mi to sve nije leglo kao celina..😕
PS Ovog baticu su toliko namazali zejtinom da se jadan verovatno tusirao 2 sata da to skine sa sebe...Znaci nisam nista propustila. A vidim danas nam bas i nije bio dan, Vaterpolisti jedva nereseno, ona dvojica se u kanuu prevrnuse a streljacice su totalno podbacile. 😕
Ana Ivanovic je cini mi se pobedila a i stoni tenis takodje..Sad trenutno gledamo basket Hrvatska -Austalija