Returning of the written off # 90 Invited only - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Da ostavim sebi precicu dokle sam stala...

PS Nado, gledas li? Kako ti se dopada Dev? πŸ˜ƒ Koji je po tebi bolji frajer-Man ili Dev? 😳 😳

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Danas, umalo ne zavrsih sa pokvarenim autom u sred NS na najprometnijoj raskrsnici u gradu i to u najvecoj guzvi. Strasno
Sreca pa sam na vreme reagovala i sklonila se u sporednu ulicu. Mrzim kad mi se desavaju takve stvari 😑

Pa sta je bilo sa autom? Jesi li morala da ga slepas do majstora?
Me ne bi verovala. Nabila sam papucicu kvacila do patosa. Pokusala sam da vozim u drugoj ali su se kola , u jednom momentu ugasila i to je bilo to. Kola sam smestila na parking i pozvala brata. Dosao sa komsijom i prvo sto je uradio, rukom povukao kvacilo. Posle toga kolima smo se vratili kuci kao da se nista nije desilo πŸ˜•
Svakako sam planirala da odvezem auto do majstora, sledece nedelje trebam da ih registrujem.
Sve u svemu prosla sam super, kako je moglo biti.

E i meni se to desava na novom autu..na kliu mi je kvacilo bilo visoko i tvrdo pa sam morala da bas zapnem, sad iz navike redovno zaglavim kvacilo..rekli su mi da vidim da nije do patosnice..Pokusaj i ti da malo pomeris patosnicu, ko zna, mozda upali..

Meni je brat rekao da je u pitanju ili cilindar ili manjak ulja. Videcemo kad ih oteram kod majstora.
nn027 thumbnail

Da ostavim sebi precicu dokle sam stala...

PS Nado, gledas li? Kako ti se dopada Dev? πŸ˜ƒ Koji je po tebi bolji frajer-Man ili Dev? 😳 😳

Ja sam gledala prekjuce. Stigla sam do 16 epizode. Super je kad se gleda serija a ima prevod, Shakti pratim redovno i stvarno se moram dobro potruditi da skontam WU.
Pa ne znam. Man je pretpostavljam lik kojeg glumi Gurmet. Dev je do sad bio pristojan nezan i fin ali mu jos ne videh bicepse , tricepse i ostale cepse πŸ˜†
Dev je zmija a Man je grubijan neznog srca, jesam li u pravu?
nn027 thumbnail

Gledate li otvaranje Olimpijskih igara?

Ma kakvi. Otisla sam na spavanje. Na oci nisam mogla gledati. Sad gledam kako su nasi bili lepi. Bas mi se dopada kako su bili obuceni, posebno devojke.
Nasa Ivana je prelepa πŸ˜ƒ

A o ovom momku se prica πŸ˜‰ πŸ˜†

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Meni je brat rekao da je u pitanju ili cilindar ili manjak ulja. Videcemo kad ih oteram kod majstora.

Auuu...Pa zar nisi proveravala ulje skoro.. Ako je samo puko klip dobro je..ako nije nesto jos gore s motorom.. Kad ga teras kod majstora?
Daltoni thumbnail

Ma kakvi. Otisla sam na spavanje. Na oci nisam mogla gledati. Sad gledam kako su nasi bili lepi. Bas mi se dopada kako su bili obuceni, posebno devojke.
Nasa Ivana je prelepa πŸ˜ƒ

A o ovom momku se prica πŸ˜‰ πŸ˜†

Bili su lepi..A ja sam odgledala sa mladjim sinom celu ceremoniju..nisam bas nesto bila previse odusevljena..bilo je malo previse usiljenih osmeha, a muzika i tema potpuno okrenuta njihovom mentalitetu..nije bilo skoro nicega sto ceo svet zna..podsecalo me na njihovu internu ceremoniju..Tacno je da su dosta para ulozili, da je bilo kreativno, da su dali akcenat ekologiji i ocuvanju svesti o prirodi..ali opet..nesto mi to sve nije leglo kao celina..πŸ˜•

PS Ovog baticu su toliko namazali zejtinom da se jadan verovatno tusirao 2 sata da to skine sa sebe...

Daltoni thumbnail

Ja sam gledala prekjuce. Stigla sam do 16 epizode. Super je kad se gleda serija a ima prevod, Shakti pratim redovno i stvarno se moram dobro potruditi da skontam WU.
Pa ne znam. Man je pretpostavljam lik kojeg glumi Gurmet. Dev je do sad bio pristojan nezan i fin ali mu jos ne videh bicepse , tricepse i ostale cepse πŸ˜†
Dev je zmija a Man je grubijan neznog srca, jesam li u pravu?

Da, super je serija..sto vise gledam,to mi je bolja..a prevod je prevod..zaista je drugaciji dozivljaj kad mozes da razumes bas svaku rec , svaki dijalog...πŸ˜ƒ
U pravu si Mana i Deva ali Dev mi nije potpuno los, mislim, on je nekako vise siv..bar do sada.. ( ili mozda ja to tako vidim zbog cepsa πŸ˜†πŸ˜³)
Edited by Daltoni - 9 years ago
Daltoni thumbnail
Daltoni thumbnail