Da ostavim sebi precicu dokle sam stala...
PS Nado, gledas li? Kako ti se dopada Dev? π Koji je po tebi bolji frajer-Man ili Dev? π³ π³
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 18th Oct 2025 - WKV
KUJILI STARTED 18.10
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 19th Oct 2025 - WKV
Gloves Off! Smriti vs Rajan Shahi, Anupamaa crew war intensifies.
BADMINTONN🏸 19.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Welcome Parth Virani
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 19, 2025 EDT
Why couldn't Aamir and Salman have successful marriage like Shahrukh?
Are they Ram Sita ? I am a Christian so ? tell
Does Alia Bhatt pay off Filmfare for her awards?
Is Ayushmann Khurrana overrated?
🎬 Khan-tastic Stories β A 90s Bollywood Writing & Graphics Contest
🪔🎆Glow Forth and Prosper: Happy Diwali🎆🪔 + Game Sign-up
Alia and Deepika meet for Pickleball.
Parineeti and Raghav blessed with a baby boy!
SRK talking about Deepika
Thamma - Reviews And Box Office
It's A Boy To Parineeti Chopra Raghav
13 years Student of the year
Danas, umalo ne zavrsih sa pokvarenim autom u sred NS na najprometnijoj raskrsnici u gradu i to u najvecoj guzvi. StrasnoSreca pa sam na vreme reagovala i sklonila se u sporednu ulicu. Mrzim kad mi se desavaju takve stvari π‘
Pa sta je bilo sa autom? Jesi li morala da ga slepas do majstora?Me ne bi verovala. Nabila sam papucicu kvacila do patosa. Pokusala sam da vozim u drugoj ali su se kola , u jednom momentu ugasila i to je bilo to. Kola sam smestila na parking i pozvala brata. Dosao sa komsijom i prvo sto je uradio, rukom povukao kvacilo. Posle toga kolima smo se vratili kuci kao da se nista nije desilo πSvakako sam planirala da odvezem auto do majstora, sledece nedelje trebam da ih registrujem.Sve u svemu prosla sam super, kako je moglo biti.
E i meni se to desava na novom autu..na kliu mi je kvacilo bilo visoko i tvrdo pa sam morala da bas zapnem, sad iz navike redovno zaglavim kvacilo..rekli su mi da vidim da nije do patosnice..Pokusaj i ti da malo pomeris patosnicu, ko zna, mozda upali..
Da ostavim sebi precicu dokle sam stala...
PS Nado, gledas li? Kako ti se dopada Dev? π Koji je po tebi bolji frajer-Man ili Dev? π³ π³
Gledate li otvaranje Olimpijskih igara?
Meni je brat rekao da je u pitanju ili cilindar ili manjak ulja. Videcemo kad ih oteram kod majstora.
Ma kakvi. Otisla sam na spavanje. Na oci nisam mogla gledati. Sad gledam kako su nasi bili lepi. Bas mi se dopada kako su bili obuceni, posebno devojke.Nasa Ivana je prelepa πA o ovom momku se prica π π
Ja sam gledala prekjuce. Stigla sam do 16 epizode. Super je kad se gleda serija a ima prevod, Shakti pratim redovno i stvarno se moram dobro potruditi da skontam WU.Pa ne znam. Man je pretpostavljam lik kojeg glumi Gurmet. Dev je do sad bio pristojan nezan i fin ali mu jos ne videh bicepse , tricepse i ostale cepse πDev je zmija a Man je grubijan neznog srca, jesam li u pravu?