Returning of the written off # 90 Invited only - Page 11

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.2k

Users

7

1.4k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: nn027

Auuu 😲 Pa ti si neverovatna. Kojim tempom ti gledas...👏

Spavas li? Jedes li? 😆😆

Pa recimo da slabije spavam u zadnje vreme..😕

https://www.birdsontheblog.co.uk/wp-content/uploads/2012/11/300px-bigstock-a-tired-business-woman-using-l-12153413.jpg
Daltoni thumbnail

Danas, umalo ne zavrsih sa pokvarenim autom u sred NS na najprometnijoj raskrsnici u gradu i to u najvecoj guzvi. Strasno
Sreca pa sam na vreme reagovala i sklonila se u sporednu ulicu. Mrzim kad mi se desavaju takve stvari 😡

Pa sta je bilo sa autom? Jesi li morala da ga slepas do majstora?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

Zdravo devojcice moje❤️🤗

U jakom sam neredu i guzvi ovde posle odlaska gostiju,u velikom zaostatku i hausu ...
Te tako navratih da vas pozdravim 🤗

Biki..🤗Znaci otisli gosti? Sad ces malo i ti da odmoris draga, previse se forsiras a zdravlje ti je osetljivo..neka te pripazi malo bolje taj tvoj pogubljeni ❤️😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

ljudi, mnogo je dobra serija..hoce li jos neko da mi se pridruzi da gledamo..?😃

Gledam polako 😃 👍🏼

Covece, pa IPKND je zapravo snimljen po GIt.. Ukrali su neke ideje od njih..
IPKND je imao i neke momente iz one serije o dve sestre. Zaboravila sam kako se zove. Ali nema veze. IPKKND je stvarno super. Do koje epizode si stigla? Da pogadjam. Odgledala si bar 35 😃

Odgledala sam duplo vise...70 😃
Auuu 😲 Pa ti si neverovatna. Kojim tempom ti gledas...👏

Spavas li? Jedes li? 😆😆

Pa recimo da slabije spavam u zadnje vreme..😕

https://www.birdsontheblog.co.uk/wp-content/uploads/2012/11/300px-bigstock-a-tired-business-woman-using-l-12153413.jpg

Tako sam i mislila. A apetit ostao isti 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Pa sta je bilo sa autom? Jesi li morala da ga slepas do majstora?

Me ne bi verovala. Nabila sam papucicu kvacila do patosa. Pokusala sam da vozim u drugoj ali su se kola , u jednom momentu ugasila i to je bilo to. Kola sam smestila na parking i pozvala brata. Dosao sa komsijom i prvo sto je uradio, rukom povukao kvacilo. Posle toga kolima smo se vratili kuci kao da se nista nije desilo 😕
Svakako sam planirala da odvezem auto do majstora, sledece nedelje trebam da ih registrujem.
Sve u svemu prosla sam super, kako je moglo biti.
Daltoni thumbnail

Tako sam i mislila. A apetit ostao isti 😆

Jos gori..
Daltoni thumbnail

Me ne bi verovala. Nabila sam papucicu kvacila do patosa. Pokusala sam da vozim u drugoj ali su se kola , u jednom momentu ugasila i to je bilo to. Kola sam smestila na parking i pozvala brata. Dosao sa komsijom i prvo sto je uradio, rukom povukao kvacilo. Posle toga kolima smo se vratili kuci kao da se nista nije desilo 😕
Svakako sam planirala da odvezem auto do majstora, sledece nedelje trebam da ih registrujem.
Sve u svemu prosla sam super, kako je moglo biti.

E i meni se to desava na novom autu..na kliu mi je kvacilo bilo visoko i tvrdo pa sam morala da bas zapnem, sad iz navike redovno zaglavim kvacilo..rekli su mi da vidim da nije do patosnice..Pokusaj i ti da malo pomeris patosnicu, ko zna, mozda upali..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Biki..🤗Znaci otisli gosti? Sad ces malo i ti da odmoris draga, previse se forsiras a zdravlje ti je osetljivo..neka te pripazi malo bolje taj tvoj pogubljeni ❤️😉

Dal...duso slatka🤗Hvala draga 🤗
U pravu si preforsirala sam se ...zadnjih meseci svim i svacim...uz to nespavanje,sekiracija...ma sta da kazem...ovo me izvlaci sto radim i gledam...da nije toga ne bi ja sigurno ovde sad kuckala nego negde iznad ove nase planete...
Ja sam borac i uvek nadjem neki izlaz,kada je najteze...ja se dizem eto ovaj put mi pomaze moj "voljeni iako i on izgubljeni"😆
Tu mi je jos moj brat lepi❤️ ...bice kod mene neko vreme i meni je lakse ...jeste da tri velika momka imam doma ...ali da se izdrzati ...jos i ovaj moj "izgubljeni" ...😆
A zdravlje...jao...tesko mi sad ovo letnje vreme zbog unutrasnjih vena...uzas ...noge oticu..bolovi...sta reci ali kao sto rekoh borim se ...nedam se lako slomiti ...
Hvala ti od srca sto mislis na mene i moje zdravlje...nisam ni sumnjala...❤️🤗
Nadam se da i ti mislis na sebe kao sto sam ti davno pisala ...mlada si ...zivot je jos pred tobom...nedaj se da se kao mlada tako slamas i nespavas...treba docekati momci da porastu daih ako BOG da i ozenis i dobijes unuke...misli malo na to...cuvaj se ..draga ❤️🤗
Govorim ti iz iskustva ipak sam starija od tebe a u mladosti ranoj me slomilo sve...i zato ceo zivot se povlacim i borim zestoko...nije lako ...prosla si i ti svasta ...ali pazi ...pazi dobro na sebe ❤️
Daltoni thumbnail
Gledate li otvaranje Olimpijskih igara?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

Dal...duso slatka🤗Hvala draga 🤗
U pravu si preforsirala sam se ...zadnjih meseci svim i svacim...uz to nespavanje,sekiracija...ma sta da kazem...ovo me izvlaci sto radim i gledam...da nije toga ne bi ja sigurno ovde sad kuckala nego negde iznad ove nase planete...
Ja sam borac i uvek nadjem neki izlaz,kada je najteze...ja se dizem eto ovaj put mi pomaze moj "voljeni iako i on izgubljeni"😆
Tu mi je jos moj brat lepi❤️ ...bice kod mene neko vreme i meni je lakse ...jeste da tri velika momka imam doma ...ali da se izdrzati ...jos i ovaj moj "izgubljeni" ...😆
A zdravlje...jao...tesko mi sad ovo letnje vreme zbog unutrasnjih vena...uzas ...noge oticu..bolovi...sta reci ali kao sto rekoh borim se ...nedam se lako slomiti ...
Hvala ti od srca sto mislis na mene i moje zdravlje...nisam ni sumnjala...❤️🤗
Nadam se da i ti mislis na sebe kao sto sam ti davno pisala ...mlada si ...zivot je jos pred tobom...nedaj se da se kao mlada tako slamas i nespavas...treba docekati momci da porastu daih ako BOG da i ozenis i dobijes unuke...misli malo na to...cuvaj se ..draga ❤️🤗
Govorim ti iz iskustva ipak sam starija od tebe a u mladosti ranoj me slomilo sve...i zato ceo zivot se povlacim i borim zestoko...nije lako ...prosla si i ti svasta ...ali pazi ...pazi dobro na sebe ❤️

U pravu si draga, ne cuvam se a trebalo bi...Ali kao sto tebe tvoj voljeni i tvoje kreacije podizu , tako i mene eto, ova serija trenutno bas uveseljava..Toliko problema, pa mora covek necim da skrene misli ponekad..e sad sto sve to ima nus pojave kao sto su gojaznost i podocnjaci, 😕 pa eto, valjda svako zadovoljstvo ima cenu 😆
Drago mi je da si okruzena decacima koji te verujem obozavaju kao sto i zasluzujes..😃 A vrucina je evo vec pri kraju, posle ce ledja da nas stisnu pa opet ne valja, ali sta ces..mora tako..