Auuu 😲 Pa ti si neverovatna. Kojim tempom ti gledas...👏Spavas li? Jedes li? 😆😆
Pa recimo da slabije spavam u zadnje vreme..😕

Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 18th Oct 2025 - WKV
KUJILI STARTED 18.10
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 19th Oct 2025 - WKV
Gloves Off! Smriti vs Rajan Shahi, Anupamaa crew war intensifies.
BADMINTONN🏸 19.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Welcome Parth Virani
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 19, 2025 EDT
Why couldn't Aamir and Salman have successful marriage like Shahrukh?
Are they Ram Sita ? I am a Christian so ? tell
Does Alia Bhatt pay off Filmfare for her awards?
Is Ayushmann Khurrana overrated?
🎬 Khan-tastic Stories – A 90s Bollywood Writing & Graphics Contest
Alia and Deepika meet for Pickleball.
SRK talking about Deepika
🪔🎆Glow Forth and Prosper: Happy Diwali🎆🪔 + Game Sign-up
Parineeti and Raghav blessed with a baby boy!
Thamma - Reviews And Box Office
It's A Boy To Parineeti Chopra Raghav
13 years Student of the year
Auuu 😲 Pa ti si neverovatna. Kojim tempom ti gledas...👏Spavas li? Jedes li? 😆😆
Danas, umalo ne zavrsih sa pokvarenim autom u sred NS na najprometnijoj raskrsnici u gradu i to u najvecoj guzvi. StrasnoSreca pa sam na vreme reagovala i sklonila se u sporednu ulicu. Mrzim kad mi se desavaju takve stvari 😡
Originally posted by: Bikica_Biki
Zdravo devojcice moje❤️🤗
U jakom sam neredu i guzvi ovde posle odlaska gostiju,u velikom zaostatku i hausu ...Te tako navratih da vas pozdravim 🤗
ljudi, mnogo je dobra serija..hoce li jos neko da mi se pridruzi da gledamo..?😃Gledam polako 😃 👍🏼
Covece, pa IPKND je zapravo snimljen po GIt.. Ukrali su neke ideje od njih..IPKND je imao i neke momente iz one serije o dve sestre. Zaboravila sam kako se zove. Ali nema veze. IPKKND je stvarno super. Do koje epizode si stigla? Da pogadjam. Odgledala si bar 35 😃
Odgledala sam duplo vise...70 😃Auuu 😲 Pa ti si neverovatna. Kojim tempom ti gledas...👏Spavas li? Jedes li? 😆😆
Pa recimo da slabije spavam u zadnje vreme..😕
Pa sta je bilo sa autom? Jesi li morala da ga slepas do majstora?
Me ne bi verovala. Nabila sam papucicu kvacila do patosa. Pokusala sam da vozim u drugoj ali su se kola , u jednom momentu ugasila i to je bilo to. Kola sam smestila na parking i pozvala brata. Dosao sa komsijom i prvo sto je uradio, rukom povukao kvacilo. Posle toga kolima smo se vratili kuci kao da se nista nije desilo 😕Svakako sam planirala da odvezem auto do majstora, sledece nedelje trebam da ih registrujem.Sve u svemu prosla sam super, kako je moglo biti.
Biki..🤗Znaci otisli gosti? Sad ces malo i ti da odmoris draga, previse se forsiras a zdravlje ti je osetljivo..neka te pripazi malo bolje taj tvoj pogubljeni ❤️😉
Originally posted by: Bikica_Biki
Dal...duso slatka🤗Hvala draga 🤗U pravu si preforsirala sam se ...zadnjih meseci svim i svacim...uz to nespavanje,sekiracija...ma sta da kazem...ovo me izvlaci sto radim i gledam...da nije toga ne bi ja sigurno ovde sad kuckala nego negde iznad ove nase planete...Ja sam borac i uvek nadjem neki izlaz,kada je najteze...ja se dizem eto ovaj put mi pomaze moj "voljeni iako i on izgubljeni"😆Tu mi je jos moj brat lepi❤️ ...bice kod mene neko vreme i meni je lakse ...jeste da tri velika momka imam doma ...ali da se izdrzati ...jos i ovaj moj "izgubljeni" ...😆A zdravlje...jao...tesko mi sad ovo letnje vreme zbog unutrasnjih vena...uzas ...noge oticu..bolovi...sta reci ali kao sto rekoh borim se ...nedam se lako slomiti ...Hvala ti od srca sto mislis na mene i moje zdravlje...nisam ni sumnjala...❤️🤗Nadam se da i ti mislis na sebe kao sto sam ti davno pisala ...mlada si ...zivot je jos pred tobom...nedaj se da se kao mlada tako slamas i nespavas...treba docekati momci da porastu daih ako BOG da i ozenis i dobijes unuke...misli malo na to...cuvaj se ..draga ❤️🤗Govorim ti iz iskustva ipak sam starija od tebe a u mladosti ranoj me slomilo sve...i zato ceo zivot se povlacim i borim zestoko...nije lako ...prosla si i ti svasta ...ali pazi ...pazi dobro na sebe ❤️